Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Dinamo Zagreb
bafalo wrote:ne valja cico. mamićeve kujice će sad navijat protiv dinama samo kako bi se kasnije naslađivali kako je zoran bolji. bože koja boleština
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
nije donio svoj gemišt?sat2 wrote:Kad je već Zoran morao otići teško je bilo oćekivati da novi trener neće donijeti nešto svoje ... To svoje treba uvesti s vremenom. EL je tu ... prije toga Cibalija i Hajduk!Zeko wrote:Ma svima je jasno da se igra na rezultat, ali sa ovakvim igrama možeš se švercati protiv ovakvih ekipa kakve su Vardar i Tbilis jer si individualno puno jači od njihi, ali sad već u play offu za LP moraš nešto i pokazati, jer sad su to ekipe koje su puno ozbiljnije. Ja se samo pitam kaj se tu može u 2 tjedna toliko promijeniti na bolje a da bi Dinamo izgledao puno bolje u tom play offu, pa ma koga god izvukli. Realno, svi osim možda Salzburga, trebali bi biti "plitak potok" za Dinamo, ali ovako kako Dinamo igra svi su teški.sat2 wrote:Igra se na rezultat i nema se vremena za ljepotu ... sve stoji, ali ima se rezultat ... za sada je to dobro.Zeko wrote:Jebeš posjed lopte, ali je činjenica da smo mi u 2 utakmice protiv Tbilisija napravili 2 šanse (za ona 2 gola u Zagrebu), a zabili 3 gola i da smo i jučer odigrali jednu užasnu utakmicu bez veznog reda, bez ideje, bez ičega kvalitetnog prema naprijed. Zabili smo taj slučajni gol, a sve ostalo, kaj se napada tiče, bila je katastrofa.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
dobili smo vjerojatno najtežeg, al' jebiga to je tak, lani najlakšeg sada najtežeg.
Zeko-
2015-08-26
Gledao sam ih protiv Albanaca ... može ih se proći ... Cico do tada ima tri pripremne utakmice ...Zeko wrote:dobili smo vjerojatno najtežeg, al' jebiga to je tak, lani najlakšeg sada najtežeg.
sat2-
2015-09-28
znači,najvjerojatnije ove sezone ništa od LP...
Zašto?muckodjubre wrote:znači,najvjerojatnije ove sezone ništa od LP...
sat2-
2015-09-28
kad je dinamo zadnji puta u 2 tekme prošao neku iole organiziraniju i jaču ekipu?
Evo sad će ... i to lakše nego to mislim.muckodjubre wrote:kad je dinamo zadnji puta u 2 tekme prošao neku iole organiziraniju i jaču ekipu?
sat2-
2015-09-28
Ne vidim po čemu je Salzburg najteži izbor? Jedino nekom tko ne prati nogomet. Salzburg je bio jak prije 2-3 godine pa opet nikad nisu ušli u LP. Ni sad ne briljiraju, imali su lakše protivnike od Dinama. Izgledi su 50:50.
Guest- Guest
kad je dinamo zadnji puta prošao neku iole ozbiljniju ekipu,a da nisu makednoci,zlovenci ili skandinavci? čim se radi o grcima,austrijancima,ukrajincima odma pušing rođo
Kad je Salzburg prošao u LP? Sve te teorije ništa ne znače. Mogao je Dinamo bit nositelj pa izvući Ludogorec ili Kopenhagen koji su jači od Salzburga. Od ovih pet nositelja svi su podjednaki.muckodjubre wrote:kad je dinamo zadnji puta prošao neku iole ozbiljniju ekipu,a da nisu makednoci,zlovenci ili skandinavci? čim se radi o grcima,austrijancima,ukrajincima odma pušing rođo
Guest- Guest
koji kurac ovaj hodžić stalno igra taj je glup ko kurac
hodžić je teško kramp od igrača,bolje da forsiraju henriqueza da se vrati u formu
eduardo spašava
ne znam sta taj balija uopce radi ispred henriqueza koji je igrao s arturom vidalom u reprezentaciji cilea
Guest- Guest
vidalpirlomarchisiopogba boze dragi kad ce dinamo imai takav sampionski vezni red
Guest- Guest
kad će juve imati ova: EDINERMINJASMIN ??operw wrote:vidalpirlomarchisiopogba boze dragi kad ce dinamo imai takav sampionski vezni red
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Jedino nekome tko, ne da ne prati nogomet, već ga pozorno prati ali ništa ne razumije, Salzburg nije najteži protivnik kojeg smo mogli dobiti. A najteži je samo radi toga jer je jači i od Legie i od Apoela, a pogotovo od Plzena i Celtica. I najteži je mogući protivnik i zbog tradicije, jer smo od 4 odigrane utakmice protiv njih, jednu remizirali, a 3 glatko izgubili, posebno posljednje dvije, a Soriano kiji nas je uništio u tim utakmicama još je tamo. A ovo kaj mi igramo u početku ove sezone vjerojatno bi bilo dovoljno za Celtic i Plzen, možda za Apoel i Legiju, a teško da će biti dovoljno za Salzburg. I danas u Vinkovcima je to bio čisti užas, zabili smo gol genijalnošću Soudanija, zabili su si gol sami, a fulali smo kad su išla dvojica sami na golmana, pa Hodžić sam na golmana, pa Rog iz čistog zicera pogađa prečku, s time da je i Eduardo spašavao u par navrata. To Salzburg oprostio nebude.
Zeko-
2015-08-26
Pravo stanje Dinama ćemo vidjeti u srijedu.Zeko wrote:Jedino nekome tko, ne da ne prati nogomet, već ga pozorno prati ali ništa ne razumije, Salzburg nije najteži protivnik kojeg smo mogli dobiti. A najteži je samo radi toga jer je jači i od Legie i od Apoela, a pogotovo od Plzena i Celtica. I najteži je mogući protivnik i zbog tradicije, jer smo od 4 odigrane utakmice protiv njih, jednu remizirali, a 3 glatko izgubili, posebno posljednje dvije, a Soriano kiji nas je uništio u tim utakmicama još je tamo. A ovo kaj mi igramo u početku ove sezone vjerojatno bi bilo dovoljno za Celtic i Plzen, možda za Apoel i Legiju, a teško da će biti dovoljno za Salzburg. I danas u Vinkovcima je to bio čisti užas, zabili smo gol genijalnošću Soudanija, zabili su si gol sami, a fulali smo kad su išla dvojica sami na golmana, pa Hodžić sam na golmana, pa Rog iz čistog zicera pogađa prečku, s time da je i Eduardo spašavao u par navrata. To Salzburg oprostio nebude.
sat2-
2015-09-28
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50