Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
a kao nisi ih tada slavioamper1950 wrote:Mene Štimćeve i Grgićeve titule ne zanimaju.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
pjaca cementira mjesto u prvih 11 repke
zvijer
pjaca-kovačić-perišić
raketa-luka
vrsaljko-šifo-ćorluka-srna
zvijer
pjaca-kovačić-perišić
raketa-luka
vrsaljko-šifo-ćorluka-srna
kuracodigraca wrote:a kao nisi ih tada slavioamper1950 wrote:Mene Štimćeve i Grgićeve titule ne zanimaju.
Njima 1911. služi samo za rođendane. Povijest se prekida (ne računa se) od kraja devedesetih do 2011. ... to se njih ne tiće ... to nije Hajduk ... no, nije im problem vračati se nataj period kada je Dinamo u pitanju.
sat2-
2015-09-28
Ovo kaj mi ove sezone igramo u HNL-u je najkatastrofalniji nogomet koji je Dinamo pokazao, valjda od osnutka kluba. Pa kad smo 2005-e igrali Ligu za bedake, bolje smo igrali. Ove smo sezone od dosada odigranih 34 utakmice, dobro odigrali 2 poluvremena, prvo poluvrijeme u Rijeci kad smo izgubili 1-2 i drugo poluvrijeme u Zagrebu protiv istog protivnika u pobjedi 3-0. I taj jad i bijeda od nogometa bit će dovoljan za osvojit prvenstvo. Pa kakvi su onda tek ostali ? Mi, ako sad prodamo Pjacu i Soudanija, a vjerojatno hoćemo, možemo staviti ključ u bravu. Ovo je jednostavno užas za gledati. S druge strane odigrali smo najbolju Ligu prvaka u zadnjih 10 godina. I sad ti budi pametan kol'ko je ovaj Dinamo jak. Ili slab.
Zeko-
2015-08-26
amper1950 wrote:Uostalom, netko tko je izvlačio novac iz Dinama za osobnu korist sasvim sigurno je radio mutno i unutar hr nogometa, jer jačanjem moči kluba osiguravao i osobnu korist.
prava je sreća pa su neke druge uprave donosile lovu u te klubove pa današnje uprave nemaju problema s financijama.
ili je možda obrnuto?
sitting_bull-
2015-09-28
Zeko wrote:Ovo kaj mi ove sezone igramo u HNL-u je najkatastrofalniji nogomet koji je Dinamo pokazao, valjda od osnutka kluba. Pa kad smo 2005-e igrali Ligu za bedake, bolje smo igrali. Ove smo sezone od dosada odigranih 34 utakmice, dobro odigrali 2 poluvremena, prvo poluvrijeme u Rijeci kad smo izgubili 1-2 i drugo poluvrijeme u Zagrebu protiv istog protivnika u pobjedi 3-0. I taj jad i bijeda od nogometa bit će dovoljan za osvojit prvenstvo. Pa kakvi su onda tek ostali ? Mi, ako sad prodamo Pjacu i Soudanija, a vjerojatno hoćemo, možemo staviti ključ u bravu. Ovo je jednostavno užas za gledati. S druge strane odigrali smo najbolju Ligu prvaka u zadnjih 10 godina. I sad ti budi pametan kol'ko je ovaj Dinamo jak. Ili slab.
apsolutno se slažem. a ovu zadnju rečenicu bih usporedio sa filmom kraljevstvo nebesko, kad onaj frajer predaje jerusalem saladinu i pita ga što mu toliko znači jerusalem. a ovaj odgovori ništa i sve.
2015-08-19
ovo pak danas je bilo grozno. rastjerali budu i ovih soma ljudi. jedino taj gol pjace i možda 2-3 akcijice. ja ne znam koji kurac ti svi ljudi rade na treninzima i koji kurac im se događa u glavi. onaj crni ima vjerovatno neku rupu u glavi. ovo kaj je danas igrao je bilo prestrašno. jebo mu ja mater i nejmu i zokiju i zdravku koji ga je otkupio kad je bio potrgan,
2015-08-19
i moram spomenuti za kraj i angela. stvarno drag igrač, i puno sam ga štovao i branio i hvalio i jebao ga je zoki i ovo i ono ali stari moj, ne može se reči da nisi igrao na proljeće, a zabio si jedan jebeni gol. pa bog te jebo lovre medić je zabio 2 gola u šugavom zagrebu, znam ovak iz glave. i opet pitam, kaj se njima svima događa u jebenoj bulji
2015-08-19
ono su već na odmoru
Odrađuju posao i to je sve, igraju koliko treba i boli ih kita za publiku.
Guest- Guest
Halilhodzic je radi ovakvih pobjeda dobio otkaz, kljuno takodje, dinamo je sa ovakvom igrom mrtav odma u startu lige prvaka...gledao sam danas, istra ih je pretrcala
nowitzki-
2014-04-27
Istina, taj Fernandes ima utakmica od jako dobrih do katastrofe nad katastrofama i ja takve oscilacije nisam još vidio kod nijednog igrača. Ovo jučer je bilo dno dna od jednog igrača koji u Dinamu zarađuje gotovo milju eura po sezoni i kojeg su, kak veliš, otkupili potrganoga. Pa iz čistog morala prema tim ljudima ja bi se bar trudio, dao sve od sebe i ako taj dan ne ide, ne ide, ali ljudi bi prepoznali tvoj trud. On jučer nije točno dodao nijednu loptu, nijednom nije centaršutom prošao ni prvog igrača pred sobom i nakon svega toga djelovao je potpuno nezainteresirano k'o da ga boli kurac za sve. Slažem se i za Angela i kad ga se sjetiš po dolasku imaš dojam da to nije isti igrač. Nevjerojatan pad nakon onog južmoameričkog prvenstva.Ovo smo prvenstvo osvojili isključivo na individualnu kvalitetu pojedinaca i činjenici da nikada ne zakažu apsolutno svi, već uvijek iskoči ili Soudani ili taj jebeni Pjaca koji su gotovo sami osvojili ovo prvenstvo. Ja ti kažem da mi u finalu kupa protiv Belupa opasno visimo, ako se u tih 10-ak dana nešto rapidno ne promijeni u glavama tih tzv. "zvijezda".kuracodigraca wrote:ovo pak danas je bilo grozno. rastjerali budu i ovih soma ljudi. jedino taj gol pjace i možda 2-3 akcijice. ja ne znam koji kurac ti svi ljudi rade na treninzima i koji kurac im se događa u glavi. onaj crni ima vjerovatno neku rupu u glavi. ovo kaj je danas igrao je bilo prestrašno. jebo mu ja mater i nejmu i zokiju i zdravku koji ga je otkupio kad je bio potrgan,
Zeko-
2015-08-26
još 2-3 stvari. pavičić me totalno razočarao, dečko ništa nije napredovao, rog zuji ko muha bez glave a ćorke nakon 2 šprinta 15 minuta ne može doći sebi. uđe mali brekalo, izgubi loptu i počne trčati za istrinim igračem i onda nakon 15 metara odustane. pa jebote tko je tu lud. tek ušao u igru a ne može ispratiti jednog igrača do kraja. ili ga boli kurac.
pa mi smo ove godine trebali pred rijekom imati bar 10 a pred hajduk 30 bodova prednosti.
pa mi smo ove godine trebali pred rijekom imati bar 10 a pred hajduk 30 bodova prednosti.
2015-08-19
I to da smo odigrali samo na 50 % utakmice protiv Arsenala ili obje protiv Olimpiacosa.kuracodigraca wrote:još 2-3 stvari. pavičić me totalno razočarao, dečko ništa nije napredovao, rog zuji ko muha bez glave a ćorke nakon 2 šprinta 15 minuta ne može doći sebi. uđe mali brekalo, izgubi loptu i počne trčati za istrinim igračem i onda nakon 15 metara odustane. pa jebote tko je tu lud. tek ušao u igru a ne može ispratiti jednog igrača do kraja. ili ga boli kurac.
Rog me totalno razočarao. Taj dečko osim borbenosti i donekle trke, nema ništa. Njegova je glava uvijek spuštena i on ne vidi nikoga oko sebe, nabije tu jebenu glavu među noge i gas, pa do kud dođe, dođe i s takvom igrom nikada iz njega pravi igrač i za njega nebudemo dobili ni kol'ko smo ga platili. Čorića sam već usporedio sa Sammirom, odigra par izvrsnih poteza ili odigra nekoliko dobrih utakmica i onda ga nema nigdje. Samo kaj je Sammir birao utakmice, u Europi je bio dinamov najjači igrač, a Čorke, bar ja imam takav dojam, jednostavno nema pluća. Pavičić nije igrač za Dinamo isto k'o ni Šovšić i takvih se treba riješiti čim prije.
Zeko-
2015-08-26
jučer dinamo u prvih 11 5 stranaca,danas hajduk u prvih 11 5 stranaca
ali njihovi stranci odmalena navijaju za ajduka aemuckodjubre wrote:jučer dinamo u prvih 11 5 stranaca,danas hajduk u prvih 11 5 stranaca
2015-08-19
I onda će odnos prema njima biti problem. Jbt. ti moraš trpjeti umišjene klince da ne bi izgubio novce ...kuracodigraca wrote:još 2-3 stvari. pavičić me totalno razočarao, dečko ništa nije napredovao, rog zuji ko muha bez glave a ćorke nakon 2 šprinta 15 minuta ne može doći sebi. uđe mali brekalo, izgubi loptu i počne trčati za istrinim igračem i onda nakon 15 metara odustane. pa jebote tko je tu lud. tek ušao u igru a ne može ispratiti jednog igrača do kraja. ili ga boli kurac.
sat2-
2015-09-28
svu tu dicu nabijem na kurac. za roga ne mogu reči da se ne trudi i da ne trči. premda gleda u pod s tom trkom možda i napravi karijeru. a ovi kaj ne trče tipa ćorić, brekalo, murić, brodić, halilović, ništa od toga.
2015-08-19
kuracodigraca wrote:svu tu dicu nabijem na kurac. za roga ne mogu reči da se ne trudi i da ne trči. premda gleda u pod s tom trkom možda i napravi karijeru. a ovi kaj ne trče tipa ćorić, brekalo, murić, brodić, halilović, ništa od toga.
Jesu ti klinci svjesni da u današnjem nogometu samo Ronaldo i Messi mogu lagano, iako se i on vraćaju? Kramarića su zato i otpisali Englezi ...
sat2-
2015-09-28
a ja mislio mamićsat2 wrote:kuracodigraca wrote:svu tu dicu nabijem na kurac. za roga ne mogu reči da se ne trudi i da ne trči. premda gleda u pod s tom trkom možda i napravi karijeru. a ovi kaj ne trče tipa ćorić, brekalo, murić, brodić, halilović, ništa od toga.
Jesu ti klinci svjesni da u današnjem nogometu samo Ronaldo i Messi mogu lagano, iako se i on vraćaju? Kramarića su zato i otpisali Englezi ...
2015-08-19
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 50