ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 13 of 50 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 13 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by jalnirajko 27/4/2016, 23:24

amper1950 wrote:Mene Štimćeve i Grgićeve titule ne zanimaju.
a kao nisi ih tada slavio

jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by muckodjubre 30/4/2016, 19:34

pjaca cementira mjesto u prvih 11 repke

zvijer
pjaca-kovačić-perišić

raketa-luka

vrsaljko-šifo-ćorluka-srna

Dinamo Zagreb - Page 13 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 13 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 13 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by sat2 30/4/2016, 20:00

kuracodigraca wrote:
amper1950 wrote:Mene Štimćeve i Grgićeve titule ne zanimaju.
a kao nisi ih tada slavio

Njima 1911. služi samo za rođendane. Povijest se prekida (ne računa se) od kraja devedesetih do 2011. ... to se njih ne tiće ... to nije Hajduk ... no, nije im problem vračati se nataj period kada je Dinamo u pitanju.
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 30/4/2016, 22:29

Ovo kaj mi ove sezone igramo u HNL-u je najkatastrofalniji nogomet koji je Dinamo pokazao, valjda od osnutka kluba. Pa kad smo 2005-e igrali Ligu za bedake, bolje smo igrali. Ove smo sezone od dosada odigranih 34 utakmice, dobro odigrali 2 poluvremena, prvo poluvrijeme u Rijeci kad smo izgubili 1-2 i drugo poluvrijeme u Zagrebu protiv istog protivnika u pobjedi 3-0. I taj jad i bijeda od nogometa bit će dovoljan za osvojit prvenstvo. Pa kakvi su onda tek ostali ? Mi, ako sad prodamo Pjacu i Soudanija, a vjerojatno hoćemo, možemo staviti ključ u bravu. Ovo je jednostavno užas za gledati. S druge strane odigrali smo najbolju Ligu prvaka u zadnjih 10 godina. I sad ti budi pametan kol'ko je ovaj Dinamo jak. Ili slab.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by sitting_bull 30/4/2016, 23:14

amper1950 wrote:Uostalom, netko tko je izvlačio novac iz Dinama za osobnu korist sasvim sigurno je radio mutno i unutar hr nogometa, jer jačanjem moči kluba osiguravao i osobnu korist.

prava je sreća pa su neke druge uprave donosile lovu u te klubove pa današnje uprave nemaju problema s financijama.

ili je možda obrnuto?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko 1/5/2016, 00:07

Zeko wrote:Ovo kaj mi ove sezone igramo u HNL-u je najkatastrofalniji nogomet koji je Dinamo pokazao, valjda od osnutka kluba. Pa kad smo 2005-e igrali Ligu za bedake, bolje smo igrali. Ove smo sezone od dosada odigranih 34 utakmice, dobro odigrali 2 poluvremena, prvo poluvrijeme u Rijeci kad smo izgubili 1-2 i drugo poluvrijeme u Zagrebu protiv istog protivnika u pobjedi 3-0. I taj jad i bijeda od nogometa bit će dovoljan za osvojit prvenstvo. Pa kakvi su onda tek ostali ? Mi, ako sad prodamo Pjacu i Soudanija, a vjerojatno hoćemo, možemo staviti ključ u bravu. Ovo je jednostavno užas za gledati. S druge strane odigrali smo najbolju Ligu prvaka u zadnjih 10 godina. I sad ti budi pametan kol'ko je ovaj Dinamo jak. Ili slab.

apsolutno se slažem. a ovu zadnju rečenicu bih usporedio sa filmom kraljevstvo nebesko, kad onaj frajer predaje jerusalem saladinu i pita ga što mu toliko znači jerusalem. a ovaj odgovori ništa i sve.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 1/5/2016, 00:17

ovo pak danas je bilo grozno. rastjerali budu i ovih soma ljudi. jedino taj gol pjace i možda 2-3 akcijice. ja ne znam koji kurac ti svi ljudi rade na treninzima i koji kurac im se događa u glavi. onaj crni ima vjerovatno neku rupu u glavi. ovo kaj je danas igrao je bilo prestrašno. jebo mu ja mater i nejmu i zokiju i zdravku koji ga je otkupio kad je bio potrgan,
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 1/5/2016, 00:19

i moram spomenuti za kraj i angela. stvarno drag igrač, i puno sam ga štovao i branio i hvalio i jebao ga je zoki i ovo i ono ali stari moj, ne može se reči da nisi igrao na proljeće, a zabio si jedan jebeni gol. pa bog te jebo lovre medić je zabio 2 gola u šugavom zagrebu,  znam ovak iz glave. i opet pitam, kaj se njima svima događa u jebenoj bulji
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by muckodjubre 1/5/2016, 00:22

ono su već na odmoru

Dinamo Zagreb - Page 13 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 13 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 13 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2016, 01:54

Odrađuju posao i to je sve, igraju koliko treba i boli ih kita za publiku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki 1/5/2016, 02:47

Halilhodzic je radi ovakvih pobjeda dobio otkaz, kljuno takodje, dinamo je sa ovakvom igrom mrtav odma u startu lige prvaka...gledao sam danas, istra ih je pretrcala
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by jalnirajko 1/5/2016, 11:18

moćna istra
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 1/5/2016, 11:39

kuracodigraca wrote:ovo pak danas je bilo grozno. rastjerali budu i ovih soma ljudi. jedino taj gol pjace i možda 2-3 akcijice. ja ne znam koji kurac ti svi ljudi rade na treninzima i koji kurac im se događa u glavi. onaj crni ima vjerovatno neku rupu u glavi. ovo kaj je danas igrao je bilo prestrašno. jebo mu ja mater i nejmu i zokiju i zdravku koji ga je otkupio kad je bio potrgan,
Istina, taj Fernandes ima utakmica od jako dobrih do katastrofe nad katastrofama i ja takve oscilacije nisam još vidio kod nijednog igrača. Ovo jučer je bilo dno dna od jednog igrača koji u Dinamu zarađuje gotovo milju eura po sezoni i kojeg su, kak veliš, otkupili potrganoga. Pa iz čistog morala prema tim ljudima ja bi se bar trudio, dao sve od sebe i ako taj dan ne ide, ne ide, ali ljudi bi prepoznali tvoj trud. On jučer nije točno dodao nijednu loptu, nijednom nije centaršutom prošao ni prvog igrača pred sobom i nakon svega toga djelovao je potpuno nezainteresirano k'o da ga boli kurac za sve. Slažem se i za Angela i kad ga se sjetiš po dolasku imaš dojam da to nije isti igrač. Nevjerojatan pad nakon onog južmoameričkog prvenstva.Ovo smo prvenstvo osvojili isključivo na individualnu kvalitetu pojedinaca i činjenici da nikada ne zakažu apsolutno svi, već uvijek iskoči ili Soudani ili taj jebeni Pjaca koji su gotovo sami osvojili ovo prvenstvo. Ja ti kažem da mi u finalu kupa protiv Belupa opasno visimo, ako se u tih 10-ak dana nešto rapidno ne promijeni u glavama tih tzv. "zvijezda".
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 1/5/2016, 11:57

još 2-3 stvari. pavičić me totalno razočarao, dečko ništa nije napredovao, rog zuji ko muha bez glave a ćorke nakon 2 šprinta 15 minuta ne može doći sebi. uđe mali brekalo, izgubi loptu i počne trčati za istrinim igračem i onda nakon 15 metara odustane. pa jebote tko je tu lud. tek ušao u igru a ne može ispratiti jednog igrača do kraja. ili ga boli kurac.
pa mi smo ove godine trebali pred rijekom imati bar 10 a pred hajduk 30 bodova prednosti.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 1/5/2016, 12:35

kuracodigraca wrote:još 2-3 stvari. pavičić me totalno razočarao, dečko ništa nije napredovao, rog zuji ko muha bez glave a ćorke nakon 2 šprinta 15 minuta ne može doći sebi. uđe mali brekalo, izgubi loptu i počne trčati za istrinim igračem i onda nakon 15 metara odustane. pa jebote tko je tu lud. tek ušao u igru a ne može ispratiti jednog igrača do kraja. ili ga boli kurac.
pa mi smo ove godine trebali pred rijekom imati bar 10 a pred hajduk 30 bodova prednosti.
I to da smo odigrali samo na 50 % utakmice protiv Arsenala ili obje protiv Olimpiacosa. 
Rog me totalno razočarao. Taj dečko osim borbenosti i donekle trke, nema ništa. Njegova je glava uvijek spuštena i on ne vidi nikoga oko sebe, nabije tu jebenu glavu među noge i gas, pa do kud dođe, dođe i s takvom igrom nikada iz njega pravi igrač i za njega nebudemo dobili ni kol'ko smo ga platili. Čorića sam već usporedio sa Sammirom, odigra par izvrsnih poteza ili odigra nekoliko dobrih utakmica i onda ga nema nigdje. Samo kaj je Sammir birao utakmice, u Europi je bio dinamov najjači igrač, a Čorke, bar ja imam takav dojam, jednostavno nema pluća. Pavičić nije igrač za Dinamo isto k'o ni Šovšić i takvih se treba riješiti čim prije.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by muckodjubre 1/5/2016, 15:38

jučer dinamo u prvih 11 5 stranaca,danas hajduk u prvih 11 5 stranaca

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by jalnirajko 1/5/2016, 16:34

muckodjubre wrote:jučer dinamo u prvih 11 5 stranaca,danas hajduk u prvih 11 5 stranaca
ali njihovi stranci odmalena navijaju za ajduka ae
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sat2 1/5/2016, 17:47

kuracodigraca wrote:još 2-3 stvari. pavičić me totalno razočarao, dečko ništa nije napredovao, rog zuji ko muha bez glave a ćorke nakon 2 šprinta 15 minuta ne može doći sebi. uđe mali brekalo, izgubi loptu i počne trčati za istrinim igračem i onda nakon 15 metara odustane. pa jebote tko je tu lud. tek ušao u igru a ne može ispratiti jednog igrača do kraja. ili ga boli kurac.
I onda će odnos prema njima biti problem. Jbt. ti moraš trpjeti umišjene klince da ne bi izgubio novce ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko 1/5/2016, 17:51

svu tu dicu nabijem na kurac. za roga ne mogu reči da se ne trudi i da ne trči. premda gleda u pod s tom trkom možda i napravi karijeru. a ovi kaj ne trče tipa ćorić, brekalo, murić, brodić, halilović, ništa od toga.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sat2 1/5/2016, 18:42

kuracodigraca wrote:svu tu dicu nabijem na kurac. za roga ne mogu reči da se ne trudi i da ne trči. premda gleda u pod s tom trkom možda i napravi karijeru. a ovi kaj ne trče tipa ćorić, brekalo, murić, brodić, halilović, ništa od toga.

Jesu ti klinci svjesni da u današnjem nogometu samo Ronaldo i Messi mogu lagano, iako se i on vraćaju? Kramarića su zato i otpisali Englezi ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko 1/5/2016, 18:47

sat2 wrote:
kuracodigraca wrote:svu tu dicu nabijem na kurac. za roga ne mogu reči da se ne trudi i da ne trči. premda gleda u pod s tom trkom možda i napravi karijeru. a ovi kaj ne trče tipa ćorić, brekalo, murić, brodić, halilović, ništa od toga.

Jesu ti klinci svjesni da u današnjem nogometu samo Ronaldo i Messi mogu lagano, iako se i on vraćaju? Kramarića su zato i otpisali Englezi ...
a ja mislio mamić
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 50 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics