Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Ovo je Hrvatska i neće biti osuđen još najmanje 4 godine. Također, nikad neće odgovarati za sve kriminalne radnje koje je napravija ko što neće odgovarati ni Sanader. Žalosno je da je taj uopće dobija priliku raditi u hr nogometu,način na koji je radio a još žalosnije i tragičnije je broj godina koliko je radio.kuracodigraca wrote:kaj mislite koliko bu glava dobio? ja brijem negdje 7 kuka, malo odbrog vladanja, pomilovanja predsjednice, za 3 kuke je vani uz neki otvoreniji tip zatvora.
Guest- Guest
Neka vrati lovu, ako je uzeo, jer od prdekane nikakove koristi Dinamu ...kuracodigraca wrote:kaj mislite koliko bu glava dobio? ja brijem negdje 7 kuka, malo odbrog vladanja, pomilovanja predsjednice, za 3 kuke je vani uz neki otvoreniji tip zatvora.
sat2-
2015-09-28
N+ je nakada bio portal Našeg Hajduka?Tommy Ramone wrote:Uopće je glupo komentirati bilo kakve članke s tog 100% prohajdučkog portala. Nikad ništa objektivno u vezi Dinama nisu napisali.kuracodigraca wrote:vjerovatno bi se u N+ u rasplakali da dinamo izbace iz europe
sat2-
2015-09-28
tak nekak bili kutak ovo ono. bitno da su objektivnisat2 wrote:N+ je nakada bio portal Našeg Hajduka?Tommy Ramone wrote:Uopće je glupo komentirati bilo kakve članke s tog 100% prohajdučkog portala. Nikad ništa objektivno u vezi Dinama nisu napisali.kuracodigraca wrote:vjerovatno bi se u N+ u rasplakali da dinamo izbace iz europe
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
sat2 wrote:
N+ je nakada bio portal Našeg Hajduka?
Ne. Ekipa koja je održavala portal Naš Hajduk je pokrenula N+. U prvom redu Islamović. No ka šta sam reka, a nije na odmet ponoviti, danas je oko 60 ljudi uključeno u taj portal i ne pišu samo hajdukovci tamo.
Guest- Guest
Ko oni na Forumu ....kuracodigraca wrote:tak nekak bili kutak ovo ono. bitno da su objektivnisat2 wrote:N+ je nakada bio portal Našeg Hajduka?Tommy Ramone wrote:Uopće je glupo komentirati bilo kakve članke s tog 100% prohajdučkog portala. Nikad ništa objektivno u vezi Dinama nisu napisali.kuracodigraca wrote:vjerovatno bi se u N+ u rasplakali da dinamo izbace iz europe
sat2-
2015-09-28
Nikakav bili kutak, to je bila emisija o Hajduku svojevremeno... A čuj, koliko su oni objektivni nek narod ocjenjuje, ja sam zadnji put stavio brojke čitanosti i što misle agencije koje se bave istraživanjem takvih portala. Nekome su objektivne, nekome ne, nekome manje nekome više, a opet jesi li ti dovoljno objektivan da ocjenjuješ njihovu objektivnost? Sve je to relativno, ja ću reći da su sigurno objektivniji od vas tu koji pišete, a ti možeš reći da taj moj stav nije objektivan...kuracodigraca wrote:
tak nekak bili kutak ovo ono. bitno da su objektivni
Guest- Guest
pišu oni koji žele dinamo izbaciti iz europe i koji navijaju protiv dinama. tak da je to istoamper1950 wrote:sat2 wrote:ne pišu samo hajdukovci tamo.
2015-08-19
Pusti forume... Na svakom forumu imaš svakojakih budalaština koje nemaju veze s ikakvom logikom, istinom, zdravim razumom... N+ može uspoređivati s drugim portalima koji se bave sportom, nogometom. Ako malo bolje pogledaš i ako želiš pogledati objektivno (a to možeš u prvom redu da makneš teme o našem nogometu, HNS-u, Dinamu, Rijeci i Hajduku sa strane) vidit ćeš da imaju puno ozbiljniji, stručniji pristup i da nema nekakvi senzacionalnih članaka tipa onih koje pišu Reić ili pak Židak od čega je jedno bar 80 % čista laž...sat2 wrote:
Ko oni na Forumu ....
Guest- Guest
Čekaj, ti znaš koji su to i znaš što oni žele? Ipak ne znaš... Pišu oni koji žele demokratski Dinamo, koji žele da članovi udruge GRAĐANA mogu birati vodstvo kluba. Mislim da su njihovi zahtjevi sasvim realni, makar se ti ne slagao s njima jer tebi nije neki bed što je jedna kriminalac dozvolio sebi da privatizira udrugu građana i nikome ništa. Ako ne netko čvrsto protiv ovakvog vođenja kluba, ovakvog funkcioniranja, ne znači da želi da klub nestane, nego da želi klub koji neće biti sve ono što danas je... Tak da, nije ti to isto nego moraš prihvatiti da ima nekih koji ne žele ovakvu situaciju. Ti prihvačaš, nemoraju svi...kuracodigraca wrote:
pišu oni koji žele dinamo izbaciti iz europe i koji navijaju protiv dinama. tak da je to isto
Guest- Guest
ja prihvaćam svako mišljenje ali ne prihvaćam one koje navijaju protiv dinama i radi protiv njega što bakljama što riječima. dal bi ti prihvatio grupu torcide ili koga već da ti izbacuju klub iz europe?
2015-08-19
neš ti boraca za demokraciju kojima je glavni cilj razbiti tuđe navijače, pol gradova europe i raditi pizdarije. to su ljudi koji će promicati demokratski dinamo? koji čak na futsalu razbiju glavu protivničkom golmanu.
sljedeći put kad neki studenti iz dalmacije dobiju po lampi onda nemojte tu ljepiti nama "mamićevcima" jer mi ne tučemo ljude zbog krivog naglaska nego se obratite borcima za demokratski dinamo.
i btw ja se odavno zalažem za privatizaciju dinama dok su se borci za demokratski dinamo vozili na račun savjetnika dinama.
sljedeći put kad neki studenti iz dalmacije dobiju po lampi onda nemojte tu ljepiti nama "mamićevcima" jer mi ne tučemo ljude zbog krivog naglaska nego se obratite borcima za demokratski dinamo.
i btw ja se odavno zalažem za privatizaciju dinama dok su se borci za demokratski dinamo vozili na račun savjetnika dinama.
2015-08-19
Tko kaže da pišu ljudi koji to rade?Jesi malo upoznat s time, jeli znaš točno imena i prezimena, jeli točno znaš da su to ti ljudi? Ne pričamo tu o ekstremistima kojih ima... Generaliziraš ljude. Ako si protiv Mamića i ovakvog funkcioniranja kluba, ne znači da navijaš protiv Dinama. Možda nisi ni na tribini. To je kao da ja za tebe koji ideš na utakmice, unatoč mamiću kažem da si automatski mamićevac...kuracodigraca wrote:ja prihvaćam svako mišljenje ali ne prihvaćam one koje navijaju protiv dinama i radi protiv njega što bakljama što riječima. dal bi ti prihvatio grupu torcide ili koga već da ti izbacuju klub iz europe?
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:neš ti boraca za demokraciju kojima je glavni cilj razbiti tuđe navijače, pol gradova europe i raditi pizdarije. to su ljudi koji će promicati demokratski dinamo? koji čak na futsalu razbiju glavu protivničkom golmanu.
Znači, borci za demokraciju Dinama = razbijači tuđih glava?!? Opet generaliziraš, i ne pričamo to o BBB, ovim onima. Jesi možda ikad pomislio da ima ljudi koji su za demokraciju Dinama, koji nikad nisu radili pizdarije, nisu se vozili na račun savjetnika Dinama? I da takvih stvarno ima, samo se njihov glas najmanje čuje, više su u prvi plan su gurnuti i prezentirani ekstremisti koji rade to šta si naveja...
Guest- Guest
imenom i prezimenom znam ljude kojima je mamić našao posao, dobivali su karte, vozili se avionom u lisabon i izvlačio ih iz zatvora. tko zna zna a tko ne zna nek se raspita. i onda takvi isti ljudi prozivaju mene i slične da smo plačenici. Bog te jebo u pičku jel to normalno?
a ovi koji se bore za demokratski dinamo a nisu ekstremni onda neka iste NE podržavaju. a plačenika i sličnih nema više od 100. znači onih 30 na sjeveru i zaposlenici kluba plus neki žicaroš. toliko je tih famoznih ljubitelja mamića. tko ne zna nek dođe na onaj malobrojni maksimir. i većina nas koji i dalje idemo smo se isto tako derali mamiću cigane još tamo 2009. i derali bismo se i dalje da ovi nisu otišli u bojot i sve razjebali i počeli prozivati nas ostale.
toliko od mene na tu temu pa tko hoće shvatiti ok a tko neće kbk
a ovi koji se bore za demokratski dinamo a nisu ekstremni onda neka iste NE podržavaju. a plačenika i sličnih nema više od 100. znači onih 30 na sjeveru i zaposlenici kluba plus neki žicaroš. toliko je tih famoznih ljubitelja mamića. tko ne zna nek dođe na onaj malobrojni maksimir. i većina nas koji i dalje idemo smo se isto tako derali mamiću cigane još tamo 2009. i derali bismo se i dalje da ovi nisu otišli u bojot i sve razjebali i počeli prozivati nas ostale.
toliko od mene na tu temu pa tko hoće shvatiti ok a tko neće kbk
2015-08-19
kuracodigraca wrote:imenom i prezimenom znam ljude kojima je mamić našao posao, dobivali su karte, vozili se avionom u lisabon i izvlačio ih iz zatvora. tko zna zna a tko ne zna nek se raspita. i onda takvi isti ljudi prozivaju mene i slične da smo plačenici. Bog te jebo u pičku jel to normalno?
a ovi koji se bore za demokratski dinamo a nisu ekstremni onda neka iste NE podržavaju.
toliko od mene na tu temu pa tko hoće shvatiti ok a tko neće bmk
Pa tko kaže da podržavaju? Podržavaju jedino borbu za onaj cilj koji imaju... Svugdje i uvjek imaš onih koji su ekstremni u borbi, oni koji nisu i osuđuju taj ekstramizam, a imaš i onih dvoličnih jebivjetara koji prodaju neki moral a ustvari su ko zna kakvi. Problem je što ti tu generaliziraš, ko što netko generalizira pa tebe stavlja u isti koš s nekim koji bi se proda za dres, pivu i kobasicu. Pričamo o ljudima koji pišu tamo na N+, nemoj generalizirati, imaš imena i prezimena ljudi, zna se tko šta piše...
Guest- Guest
nego da želi klub koji neće biti sve ono što danas je.
dakle, želi Dinamo koji nebude prvak Hrvatske, želi Dinamo koji nebude osvajao hrvatsli kup, želi Dinamo koji nebude igrao Ligu prvaka ili Euroligu, želi Dinamo kiji nebude radio velike transfere. Jer upravo to Dinamo danas je.
Ima li još koja želja ?
Mene, kao navijača, zanima i veseli ono kaj sam nabrojio. Jebeš demokraciju, a pogotovo jebeš demokraciju u nogometnom klubu u kojem se mora znati tko vodi glavnu riječ, pa bio on privatiziran ili udruga, inače dobiješ Hajduk šdd gdje neznaš ni tko naređuje, ni tko plaća, ni tko uzima.
dakle, želi Dinamo koji nebude prvak Hrvatske, želi Dinamo koji nebude osvajao hrvatsli kup, želi Dinamo koji nebude igrao Ligu prvaka ili Euroligu, želi Dinamo kiji nebude radio velike transfere. Jer upravo to Dinamo danas je.
Ima li još koja želja ?
Mene, kao navijača, zanima i veseli ono kaj sam nabrojio. Jebeš demokraciju, a pogotovo jebeš demokraciju u nogometnom klubu u kojem se mora znati tko vodi glavnu riječ, pa bio on privatiziran ili udruga, inače dobiješ Hajduk šdd gdje neznaš ni tko naređuje, ni tko plaća, ni tko uzima.
Zeko-
2015-08-26
Mene Štimćeve i Grgićeve titule ne zanimaju. Vi se veselite mamićevima... A sve su to, budimo realni i pošteni mutne i šporke titule (neke više-neke manje)...
Guest- Guest
O Bože, mutne i šporke titule sa 500-tinjak bodova razlike ispred 2 najveća konkurenta u 11 godina. Da te nema trebalo bi te izmisliti da uveseljavaš ovaj forum. Uostalom, kao i bivši.
Zeko-
2015-08-26
Hahaha... Da, da... Dokle god imaš ovakav HNS, ovakvu sudačku organizaciju imam pravo to pisati. Uveseljavati se mogu samo dupelisci kriminalca Mamića, nitko više. Uostalom, netko tko je izvlačio novac iz Dinama za osobnu korist sasvim sigurno je radio mutno i unutar hr nogometa, jer jačanjem moči kluba osiguravao i osobnu korist. Budemo se svi skupa uveseljavali u narednom periodu prateći suđenje...
Guest- Guest
a kao nisi ih tada slavioamper1950 wrote:Mene Štimćeve i Grgićeve titule ne zanimaju.
2015-08-19
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50