Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
a ja mislio mamićsat2 wrote:kuracodigraca wrote:svu tu dicu nabijem na kurac. za roga ne mogu reči da se ne trudi i da ne trči. premda gleda u pod s tom trkom možda i napravi karijeru. a ovi kaj ne trče tipa ćorić, brekalo, murić, brodić, halilović, ništa od toga.
Jesu ti klinci svjesni da u današnjem nogometu samo Ronaldo i Messi mogu lagano, iako se i on vraćaju? Kramarića su zato i otpisali Englezi ...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Istra je imala više stranaca od Dinama.muckodjubre wrote:jučer dinamo u prvih 11 5 stranaca,danas hajduk u prvih 11 5 stranaca
Guest- Guest
ma nemoguće,,,zna se da je samo dinamo legija stranaca,a svima ostalima igraju domaći momci i tićiTommy Ramone wrote:Istra je imala više stranaca od Dinama.muckodjubre wrote:jučer dinamo u prvih 11 5 stranaca,danas hajduk u prvih 11 5 stranaca
RNK Split heroji.
Zeko-
2015-08-26
Hvala najhrvatskijem i najkatolickijem klubu u Splitu!
2015-08-19
Alac, deica, index, nogomet + i pol hrvatske na aparatima
2015-08-19
Sad igramo 2 X sa Belupom, prvo za čevape, a onda za pehar da se iz njega ti čevapi zaliju.
Zeko-
2015-08-26
sad će više članaka o broju gledatelja nego o titulikuracodigraca wrote:Alac, deica, index, nogomet + i pol hrvatske na aparatima
Jebeš gledatelje, tak' nemaš kaj vidjeti. Na kraju budu ostali sami : kuracodigraca, mlinka, sport, mamić, barišić i njegova žena i šuker kad se pojavi. Čisto pristojan posjet za ovo kaj Dinamo pokazuje ove sezone u HNL-u.muckodjubre wrote:sad će više članaka o broju gledatelja nego o titulikuracodigraca wrote:Alac, deica, index, nogomet + i pol hrvatske na aparatima
Zeko-
2015-08-26
muckodjubre wrote:ma nemoguće,,,zna se da je samo dinamo legija stranaca,a svima ostalima igraju domaći momci i tićiTommy Ramone wrote:Istra je imala više stranaca od Dinama.muckodjubre wrote:jučer dinamo u prvih 11 5 stranaca,danas hajduk u prvih 11 5 stranaca
Ne zaboravi i da trguje sa djecom ...
sat2-
2015-09-28
muckodjubre wrote:sad će više članaka o broju gledatelja nego o titulikuracodigraca wrote:Alac, deica, index, nogomet + i pol hrvatske na aparatima
I o procesu Mamićima ...
sat2-
2015-09-28
kad se i ako se oporavi ide jedan noćni alačev članak
2015-08-19
Nitko nam još nije čestital, pa budem ja sam sebi i ostalim dinamovcima : Čestitam GNK Dinamu Zagreb i njegovim vjernim navijačima, koji moraju imati jako debele živce da istrpe gledati ovo kaj im igrači GNK Dinamo Zagreb ove sezone u HNL-u pokazuju, 11-i uzastopni naslov prvaka Hrvatske.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Nitko nam još nije čestital, pa budem ja sam sebi i ostalim dinamovcima : Čestitam GNK Dinamu Zagreb i njegovim vjernim navijačima, koji moraju imati jako debele živce da istrpe gledati ovo kaj im igrači GNK Dinamo Zagreb ove sezone u HNL-u pokazuju, 11-i uzastopni naslov prvaka Hrvatske.
2015-08-19
najjači članak je bio nakon pobjede protiv arsenala...toliko zavisti i muke radi pobjede dinama nisam nikada vidio,teže je njemu palo nego wengeru
kuracodigraca wrote:Zeko wrote:Nitko nam još nije čestital, pa budem ja sam sebi i ostalim dinamovcima : Čestitam GNK Dinamu Zagreb i njegovim vjernim navijačima, koji moraju imati jako debele živce da istrpe gledati ovo kaj im igrači GNK Dinamo Zagreb ove sezone u HNL-u pokazuju, 11-i uzastopni naslov prvaka Hrvatske.
sat2-
2015-09-28
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50