Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Stvarno je umijece toliku glavu fulat. Još debilceki uniste auto splitskih regaTommy Ramone wrote:Loše gađaju torcidaši.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Kaže glava u rtl-u da bi on s pola snage ostvario bdp preko 12%
2015-08-19
I kaže da ga je neka gospodja docekala u splitu, pruzila mu ruku i rekla da joj je milo sto je dosao
2015-08-19
Tragedija je što će ovi postati "narodni heroji", a ne huligani.
sat2-
2015-09-28
možda im daju ratnu mirovinu
Polako budu ih vec našli. Prvo moraju svastiku rijesiti
2015-08-19
Ko je god to napravija je jadniji klosar od mamica. Spustat se na njegovu razinu je dno dna. Samo me strah jeli ZEKU prikinilo srce od tuge
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Budukuracodigraca wrote:Polako budu ih vec našli. Prvo moraju svastiku rijesiti
Zeko-
2015-08-26
kuracodigraca wrote:Polako budu ih vec našli. Prvo moraju svastiku rijesiti
Mamić: Nudim 500 tisuća kuna za informaciju o kukastom križu
Mamićeva je ponuda znatno viša od one ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića, čije je Ministarstvo nedavno objavilo da nudi nagradu od 20.000 kuna
sad se bu javil neki klošar, kao i onaj što je kao upucal hodakicu.
500.000 kuna od mamića i 20.000 od orepića za par godina zatvora je ponuda koju ni mario maloča ne bi odbio dok je bio u hajduku...
500.000 kuna od mamića i 20.000 od orepića za par godina zatvora je ponuda koju ni mario maloča ne bi odbio dok je bio u hajduku...
sitting_bull-
2015-09-28
Zeko wrote:Jebote, rade se drame oko dinamovog kršenja FFP-a k'o da to vodi u propast. Dinamo je FFP prekoračio za 1,9 milje eura. Toliko vrijedi nožni palac Marka Pjace. I to lijeve noge.
To kaže Dinamo,ministartsvo financija nešto drugo... No dobro, nije bitan samo gubitak i minus u poslovanju u pojedinoj godini, bitni su krediti i zajmovi koji također rastu zadnje 3 godine...
Guest- Guest
Uspjeh je klub koji je kontinuirano radio gubitak, dovesti u klub koji posluje u realnim okvirima. A onda je, sukladno tome došla i redovitija isplata plača. Dakle, usporediš kako si tada radio i funkcionira s tim koliko sređenije i bolje radiš danas. Nema tu puno mudrovanja i mjesta za pisanju pizdarija koje ti voliš. Brbić je iza sebe ostavio puno sređeniji klub nego što je on bio kad je došao na mjesto predsjednika. To je činjenica koja ne ostavlja mjesta raspravi. Možemo raspravljati o tome što se moglo bolje, više, ali ovo šta sam napisa tu nemaš što replicirati ma koliko se trudija...sitting_bull wrote:amper1950 wrote:
3. Polaznu točku od prije 4-5 godine uzimam zato jer su tada članovi kluba počeli birati NO u ime grada umjesto politike i političara koji su ih tada imenovali. Ne znam što ti tu nije jasno, dolaskom udruge Naš Hajduk i organiziranog biranja NO-a kluba od strane ČLANOVA došli smo do jedne nove epizode u povijesti kluba. Kakvo je tada bilo stanje i kako se radilo, znamo svi. Hajduk je bio gubitaš, trošilo se puno više nego što se zarađivalo i to je sve vodilo ničemu, u stečaj. Danas su promjene u poslovanje očito, jasne i pticama na grani, a ti se možeš praviti glup ili biti...
ako je uspjeh nakon 4-5 godina isplatiti redovno plaću onda ste na putu da za 20-tak godina dođete na pozitivnu nulu. možda...
Guest- Guest
Pitanje tko je njega uopće napao, pošto je brže bolje spreman na sudu rekao kako se ne osjeća tu sigurno, kako ga šalju u Split i Osijek na sud, pa je zatražio da prebacu suđenje u Zagreb... hahahaha... jako čudno...sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/mamica-u-splitu-zasuli-raketama-bengalkama-i-bocama/896672.aspx
btw., onako s ljudske strane šteta što država i policija nisu osigurali sigurnost tom čovjeku da se izbjegne ikakav napad (pa bio on i plačen ). Šteta, odavno je več triba biti siguran, u ZATVORU!
Guest- Guest
Jeli Mamić rekao čijeg novca?muckodjubre wrote:
Mamićeva je ponuda znatno viša od one ministra unutarnjih poslova Vlahe Orepića, čije je Ministarstvo nedavno objavilo da nudi nagradu od 20.000 kuna
Svojedobno je nudio miljun kuna Kninu ako glasuju za Josipu Rimac. I to je govorio u ime Dinama kad su igrali neku utakmicu s Dinarom (btw. ne znam jeli išta uplatio i jeli se pomoglo klubu, vjerovatno ne jer se klub ugasio), da bi nakon prozivanja svih kroz medije dao priopčenje kako je on mislio na svoj novac. Jebiga, Dinamov novac = njegov novac, nešto o tome će reći i sud...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Jeli Mamić rekao čijeg novca?muckodjubre wrote:
Guest- Guest
Svaka čast ...amper1950 wrote:Pitanje tko je njega uopće napao, pošto je brže bolje spreman na sudu rekao kako se ne osjeća tu sigurno, kako ga šalju u Split i Osijek na sud, pa je zatražio da prebacu suđenje u Zagreb... hahahaha... jako čudno...sat2 wrote:http://www.index.hr/sport/clanak/mamica-u-splitu-zasuli-raketama-bengalkama-i-bocama/896672.aspx
btw., onako s ljudske strane šteta što država i policija nisu osigurali sigurnost tom čovjeku da se izbjegne ikakav napad (pa bio on i plačen ). Šteta, odavno je več triba biti siguran, u ZATVORU!
sat2-
2015-09-28
Opet je nekaj novo nalaprdano. Mamić platio napad na sebe i svog fiškala. Al' stvarno mašta radi svašta. Pogotovo kod ljudi bez mozga i pameti. Da nije Mamić i svastiku nacrtal. Pa nudi sam sebi pola milje kuna da otkrije počinitelja ? Kad se bolje razmisli njemu ni nije do tih pola milje kuna, koje bi ionako platio sam sebi, njemu je do onih 20 tisuća koje daje država.
Zeko-
2015-08-26
Bravo za naše pionire koji su danas u pretposljednjem kolu prvenstva upisali 1:0 protiv Hajduka u Splitu! Osim što su već ranije osigurali naslov prvaka, prošli su tjedan osvojili i Kup! Bravo!
2015-08-19
e moj bauer, prodo si se za judine škude . pa buš mi opet pričao o mamićevim plačenicima
http://www.vecernji.hr/hrvatska/klijentu-nudili-sastanke-s-mostovim-clanovima-vlade-1089256
http://www.vecernji.hr/hrvatska/klijentu-nudili-sastanke-s-mostovim-clanovima-vlade-1089256
2015-08-19
a židov i pare,šta te to čudi
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50