Židovi su najbolji....
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Židovi su najbolji....
n_razbojnik wrote:jel i to antisemitski od mene? brani'ću je smao ako svele dopusti, ako ulećem pod abjuz, k'o ju hebe, nek se brani sama...Yehudi wrote:n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
Ah evo i logistike, namiriši krv i eto ga u pomoć...kako romantično.
Ma sve pet prinče na bijelom konju.
Isto sam mišljenja da se i sama može obraniti ako je netko napada
ali niti sam je pominjao niti komentirao
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ajmo bez svadje i podhebavanja...ebi ga..otjerat cete me sa foruma...
Guest- Guest
Nemam ja problem sa tobom, ja sam za zabranu cenzure, gdje ćemo ako jedni drugima ne možemo pičkarati kad jednostavno nema drugih riječiYehudi wrote:n_razbojnik wrote:jel i to antisemitski od mene? brani'ću je smao ako svele dopusti, ako ulećem pod abjuz, k'o ju hebe, nek se brani sama...Yehudi wrote:n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
2014-04-15
Ja od vas zelim stvoriti pristojne i konstruktivne Forumase...Mrkvicom ili batinom-birajte....n_razbojnik wrote:Nemam ja problem sa tobom, ja sam za zabranu cenzure, gdje ćemo ako jedni drugima ne možemo pičkarati kad jednostavno nema drugih riječiYehudi wrote:n_razbojnik wrote:jel i to antisemitski od mene? brani'ću je smao ako svele dopusti, ako ulećem pod abjuz, k'o ju hebe, nek se brani sama...Yehudi wrote:n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
Guest- Guest
neki smo malo manje konstruktivni ali kulturniji, neki obratno, neki zlatna sredina...nisam od karotebogomdani wrote:Ja od vas zelim stvoriti pristojne i konstruktivne Forumase...Mrkvicom ili batinom-birajte....n_razbojnik wrote:Nemam ja problem sa tobom, ja sam za zabranu cenzure, gdje ćemo ako jedni drugima ne možemo pičkarati kad jednostavno nema drugih riječiYehudi wrote:n_razbojnik wrote:jel i to antisemitski od mene? brani'ću je smao ako svele dopusti, ako ulećem pod abjuz, k'o ju hebe, nek se brani sama...Yehudi wrote:n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
2014-04-15
ma sve oke,samo nikom ne treba u obitelj,naciju,ili ono na sto je osjetljiv i do cega drzi..zviznut u celo i to je to..n_razbojnik wrote:neki smo malo manje konstruktivni ali kulturniji, neki obratno, neki zlatna sredina...nisam od karotebogomdani wrote:Ja od vas zelim stvoriti pristojne i konstruktivne Forumase...Mrkvicom ili batinom-birajte....n_razbojnik wrote:Nemam ja problem sa tobom, ja sam za zabranu cenzure, gdje ćemo ako jedni drugima ne možemo pičkarati kad jednostavno nema drugih riječiYehudi wrote:n_razbojnik wrote:jel i to antisemitski od mene? brani'ću je smao ako svele dopusti, ako ulećem pod abjuz, k'o ju hebe, nek se brani sama...Yehudi wrote:n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Židovi napuštaju Francusku
» Židovi bankrotirali
» Thompson : Za sve su krivi Židovi u Njemačkoj
» Židovi vs Haso
» Židovi napuštaju Francusku
» Židovi bankrotirali
» Thompson : Za sve su krivi Židovi u Njemačkoj
» Židovi vs Haso
Page 8 of 8