Židovi su najbolji....
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Židovi su najbolji....
e nedo bog da ja poganjam abjuz..ode Forum u qrc,ali nisam taj lik.. ...n_razbojnik wrote:evo ga, odmah namiriše krv, sad će ganjati abjuzkaja_333 wrote::) onaj drugi?n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
Guest- Guest
Sad se ti upusti u raspravu a on već piše abuse na lošem engleskomkaja_333 wrote:Veli da neki zakon postoji da se ne smije njima reci da nisu zidovi i da mene trebaju banirati pa ga evo molim da mi kaže koji je to. Nije mi taj poznat ali dopuštam da mi nije poznat pa ga molim da me upozna s njim. Osim ako to u tori ne pise ali to ne vrijedi u RH.n_razbojnik wrote:evo ga, odmah namiriše krv, sad će ganjati abjuzkaja_333 wrote::) onaj drugi?n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
2014-04-15
ma ja , jok, ni ne govorimo o tebi, o nekom sveletu je pričabogomdani wrote:e nedo bog da ja poganjam abjuz..ode Forum u qrc,ali nisam taj lik.. ...n_razbojnik wrote:evo ga, odmah namiriše krv, sad će ganjati abjuzkaja_333 wrote::) onaj drugi?n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
2014-04-15
n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
Ah evo i logistike, namiriši krv i eto ga u pomoć...kako romantično.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
A el ti picko znas nekom direktno se obratiti,a ne kao neka pussy?n_razbojnik wrote:Sad se ti upusti u raspravu a on već piše abuse na lošem engleskomkaja_333 wrote:Veli da neki zakon postoji da se ne smije njima reci da nisu zidovi i da mene trebaju banirati pa ga evo molim da mi kaže koji je to. Nije mi taj poznat ali dopuštam da mi nije poznat pa ga molim da me upozna s njim. Osim ako to u tori ne pise ali to ne vrijedi u RH.n_razbojnik wrote:evo ga, odmah namiriše krv, sad će ganjati abjuzkaja_333 wrote::) onaj drugi?n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
Guest- Guest
Uopće nije točno.gargamel0101 wrote:Reći nekome da je Srbin i stjerati nekoga da ne kažem gdje je jedno te isto. Ima li ovdje admina?
To je tipična bolest balkanskih i slavenskih plemena.
Ti možeš Nijemcu slobodno reći da je Englez i neće se uvrijediti ni zeru,već će samo ponoviti da je Nijemac.
A ovdje kod nas kad kažeš nekom muslimanu da je islamizirani Srbin on poludi i oće da te izdeveta. I ne samo to;reci nekom Morlaku katoličke vjere da je porijeklom Vlah,tj. Srbin,on bi ti za to pustio krv.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma ja..pussy stil..proceed..n_razbojnik wrote:ma ja , jok, ni ne govorimo o tebi, o nekom sveletu je pričabogomdani wrote:e nedo bog da ja poganjam abjuz..ode Forum u qrc,ali nisam taj lik.. ...n_razbojnik wrote:evo ga, odmah namiriše krv, sad će ganjati abjuzkaja_333 wrote::) onaj drugi?n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
Guest- Guest
jel i to antisemitski od mene? brani'ću je smao ako svele dopusti, ako ulećem pod abjuz, k'o ju hebe, nek se brani sama...Yehudi wrote:n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
2014-04-15
bi ja, al odma ujutro poziv iz Simon Wiesenthela i plava koverta za abjuzbogomdani wrote:A el ti picko znas nekom direktno se obratiti,a ne kao neka pussy?n_razbojnik wrote:Sad se ti upusti u raspravu a on već piše abuse na lošem engleskomkaja_333 wrote:Veli da neki zakon postoji da se ne smije njima reci da nisu zidovi i da mene trebaju banirati pa ga evo molim da mi kaže koji je to. Nije mi taj poznat ali dopuštam da mi nije poznat pa ga molim da me upozna s njim. Osim ako to u tori ne pise ali to ne vrijedi u RH.n_razbojnik wrote:evo ga, odmah namiriše krv, sad će ganjati abjuzkaja_333 wrote::) onaj drugi?n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
2014-04-15
Mene zanima zasto su sad Kockastoglavi usutali..
Karavi obecao lustraciju,pa je sad nema..valjda dosao do spoznaje da bi onda ostalo Hrvata na prste nabrojati..
Hase htio ustastvo rehabilitirati,pa ga Erina Kraljica pregazila izjavom da je NDH bila zlocinacka tvorevina..
Ero & company na aparatima..
Karavi obecao lustraciju,pa je sad nema..valjda dosao do spoznaje da bi onda ostalo Hrvata na prste nabrojati..
Hase htio ustastvo rehabilitirati,pa ga Erina Kraljica pregazila izjavom da je NDH bila zlocinacka tvorevina..
Ero & company na aparatima..
Guest- Guest
e jebi ga..necemo onda tako...Slobodno ti proistri sto ti je na dusi...nema zamjerke nema abjuzanja...n_razbojnik wrote:bi ja, al odma ujutro poziv iz Simon Wiesenthela i plava koverta za abjuzbogomdani wrote:A el ti picko znas nekom direktno se obratiti,a ne kao neka pussy?n_razbojnik wrote:Sad se ti upusti u raspravu a on već piše abuse na lošem engleskomkaja_333 wrote:Veli da neki zakon postoji da se ne smije njima reci da nisu zidovi i da mene trebaju banirati pa ga evo molim da mi kaže koji je to. Nije mi taj poznat ali dopuštam da mi nije poznat pa ga molim da me upozna s njim. Osim ako to u tori ne pise ali to ne vrijedi u RH.n_razbojnik wrote:evo ga, odmah namiriše krv, sad će ganjati abjuzkaja_333 wrote::) onaj drugi?n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
Ta ebo vas Irud,pa ja sam vas dovlacio vamo i Forum stavljao na aparate za odrzavanje zivota,dok ste jos izgubljeno bauljali na net.hajeru..
Guest- Guest
gledaj kako cima, oma uvlači NDH, niđe ustaša i partizana na 7 stranica, ali on izvlači Hasu i NDH...nećeš razbojniče, kajo ajmo mi antifašisti na drugu temu, abjuz samo čeka da klikne
2014-04-15
nema Abjuza...iako ne zamjeram nikom,tko ga koristi,kad Muderatori ne rade svoj posao..Imas sto protiv zakona??
Guest- Guest
Pa je malo antisemitski al hvala. Svele gdje je taj zakon, zurimn_razbojnik wrote:jel i to antisemitski od mene? brani'ću je smao ako svele dopusti, ako ulećem pod abjuz, k'o ju hebe, nek se brani sama...Yehudi wrote:n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Pa ne moram na po, doci ce ovdje i vidjeti ovo.Yehudi wrote:kujo kurbanjska glupa
Ma koji kurac ti mene proganjaš, profiliraš svako malo a bez da te ja spominjem.
Niti ne sudjeluješ u raspravi već samo dodješ i komentiraš, profiliraš mene.
Koliko puta je nekima potrebno ponoviti da -moje ime i prezime-
ne nosi niti jedan Srbin.
Neki su sa staroga foruma kopali i došli do moga imena i prezimena pa se uvjerili u to.
Ženska glavo ja sam u HV, u ratu proveo više od 3.5 god. a da bi me sada svatko malo netko
tu po forumiam proziva i vridja. Okani me se više, nisi zanimljiva .....
2014-04-20
Koja jebena tema???? Bilo kako bilo ali sada sam skuzio zasto dolazim na ovaj forum. Naime ovo je naj multi-kulti forum na nasim prostorima. Nekada mi cisto dodje zao etnickih rvata jer budu u manjini. Jednim dijelom je kriv jezik, drugim dijelom razna psihosomatska oboljenja ali rezultat je super. Pravi multi kulti forum.
2014-04-14
moje mišljenje je, zakon je tu da se testira kao i abjuz tipkabogomdani wrote:nema Abjuza...iako ne zamjeram nikom,tko ga koristi,kad Muderatori ne rade svoj posao..Imas sto protiv zakona??
2014-04-15
ajd u qrc,nadjem poslije pa ti ga prodocim,a mos i ti pitati nekog...negdje sam procitao,ali sad kopati...jedino da to prostudiramo uz kavicu?kaja_333 wrote:Pa je malo antisemitski al hvala. Svele gdje je taj zakon, zurimn_razbojnik wrote:jel i to antisemitski od mene? brani'ću je smao ako svele dopusti, ako ulećem pod abjuz, k'o ju hebe, nek se brani sama...Yehudi wrote:n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
Guest- Guest
svaka cast..bi a pozitiv..n_razbojnik wrote:moje mišljenje je, zakon je tu da se testira kao i abjuz tipkabogomdani wrote:nema Abjuza...iako ne zamjeram nikom,tko ga koristi,kad Muderatori ne rade svoj posao..Imas sto protiv zakona??
Guest- Guest
možda kaja ima one dane u mjesecu, pa joj treba malo nježnosti i pažnje
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:jel i to antisemitski od mene? brani'ću je smao ako svele dopusti, ako ulećem pod abjuz, k'o ju hebe, nek se brani sama...Yehudi wrote:n_razbojnik wrote:nemoj Kajo svega ti, jope će onaj drukati da smo ustaše
Ma sve pet prinče na bijelom konju.
Isto sam mišljenja da se i sama može obraniti ako je netko napada
ali niti sam je pominjao niti komentirao
2014-04-20
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Židovi napuštaju Francusku
» Židovi bankrotirali
» Thompson : Za sve su krivi Židovi u Njemačkoj
» Židovi vs Haso
» Židovi napuštaju Francusku
» Židovi bankrotirali
» Thompson : Za sve su krivi Židovi u Njemačkoj
» Židovi vs Haso
Page 7 of 8