Židovi napuštaju Francusku
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Židovi napuštaju Francusku
Trenutno ih je otišlo 8000. Izraelci rade planove za novih 50000 židova iz Francuske.
WW3 je pred vratima.
WW3 je pred vratima.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Opet ista tema kao ona od prije tri miseca.
Periodično se ponavlja.
Periodično se ponavlja.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
To znači da sranje dolazi...hehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Znaju što dolazi...Naučili su već jednom.Totenkopf wrote:.....prvi napuštaju brod koji tone.....
red wolf-
2016-02-10
Kamo srece da umjesto njih ode ova sarena ekipa nadriljevicara, pedera, ljudi dobre volje i kojekakvih ostalih nazovi humanista. Mogli bi da idu na bliski istok svi i sire ljubav i toleranciju tamo.
omni-
2014-04-12
Ne shvaćaš da ti su uvijek bili za Jedno...Za Ljubav...To je zbog toga jer vi to ne poznajete...Vaš nacionalistički mozak je nesposoban za to.omni wrote:Kamo srece da umjesto njih ode ova sarena ekipa nadriljevicara, pedera, ljudi dobre volje i kojekakvih ostalih nazovi humanista. Mogli bi da idu na bliski istok svi i sire ljubav i toleranciju tamo.
red wolf-
2016-02-10
iseljavanje europskih židova u izrael (tadašnju palestinu) traje od 19. stoljeća, nekad više, nekad manje, ništa neobično....
kao što iseljavanje hrvata traje još od 15. stoljeća, nekad više, nekad manje....
loše je to što, nasuprot židova, hrvati iseljavaju u tuđe države.....
dobro je to, što židovi iseljavaju.....
kao što iseljavanje hrvata traje još od 15. stoljeća, nekad više, nekad manje....
loše je to što, nasuprot židova, hrvati iseljavaju u tuđe države.....
dobro je to, što židovi iseljavaju.....
Pa dobit ce ljubav, evo poljubise ih ljubavnici jucer, a jos ce da ih ljube, nadam se da ce izdrzat ljubav. I ja nisam nacionalist nego fasist, ovaj ocu rec politicki nepodoban. Lako se tebi zezat ti si politicki podoban i imas sve privilegije drustva, stan, decka....red wolf wrote:Ne shvaćaš da ti su uvijek bili za Jedno...Za Ljubav...To je zbog toga jer vi to ne poznajete...Vaš nacionalistički mozak je nesposoban za to.omni wrote:Kamo srece da umjesto njih ode ova sarena ekipa nadriljevicara, pedera, ljudi dobre volje i kojekakvih ostalih nazovi humanista. Mogli bi da idu na bliski istok svi i sire ljubav i toleranciju tamo.
omni-
2014-04-12
di nam je eva? Jel i lažni židovi odlaze ili samo pravi?
Odlaze i nativni Francuzi,kako nece Zidovi..;-)
2014-04-12
dobro si mu i kazao, po čitav dan sere po forumu i smije se nama jadnim fašistima, a osigurana mu primanja, stan, dečko, režije, džeparac, sex itd., dok se mi, s druge strane za sve to moramo sami izboriti u okrutnom svijetu liberalne demokracije....
Last edited by Totenkopf on Wed 23 Mar - 19:42; edited 1 time in total (Reason for editing : n)
2014-04-14
gledam nogomet..svi ovi njeni crnomanjasti...;-)marcellus wrote:di nam je eva? Jel i lažni židovi odlaze ili samo pravi?
2014-04-12
Neću dobiti Ljubav...Znam što slijedi uskoro...Ti si fašist kažeš...Sam si priznao...To je dobro...Meni se nije lako zezat zapravo...Nisam politički podoban, nemam nikakve privilegije...Nemam dečka jer sam heteroseksualac...omni wrote:Pa dobit ce ljubav, evo poljubise ih ljubavnici jucer, a jos ce da ih ljube, nadam se da ce izdrzat ljubav. I ja nisam nacionalist nego fasist, ovaj ocu rec politicki nepodoban. Lako se tebi zezat ti si politicki podoban i imas sve privilegije drustva, stan, decka....red wolf wrote:Ne shvaćaš da ti su uvijek bili za Jedno...Za Ljubav...To je zbog toga jer vi to ne poznajete...Vaš nacionalistički mozak je nesposoban za to.omni wrote:Kamo srece da umjesto njih ode ova sarena ekipa nadriljevicara, pedera, ljudi dobre volje i kojekakvih ostalih nazovi humanista. Mogli bi da idu na bliski istok svi i sire ljubav i toleranciju tamo.
red wolf-
2016-02-10
2014-04-14
Ne vrijeđaj židovski narod smradu fašistički...Totenkopf wrote:što kazati, nisu ni ćifuti što su nekad bili ....
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» NEZAPAMĆENO: Židovi masovno napuštaju Francusku
» i saborski zastupnici napustaju HR
» Todorići napuštaju Hrvatsku
» Azilanti napustaju Švedsku
» Cigani napuštaju Hrvatsku
» i saborski zastupnici napustaju HR
» Todorići napuštaju Hrvatsku
» Azilanti napustaju Švedsku