Židovi su najbolji....
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Židovi su najbolji....
...tko ne voli židove je peder.
Od 19:13 - 22:05 min
Židovi FUCK YEAH....
Židovi FUCK YEAH....
Last edited by gargamel0101 on 19/4/2016, 14:19; edited 1 time in total
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Židovi su najbolji....
Životni vijek prosječnog Rusa je pala sa 66 na 55 godina.
2015-07-23
Eo sad će pod hitno svi prekinuti sve šta rade, aktivnosti će biti odložene na
najmanje 50 min a sve samo kako bi neizostavno pogledali bljuvotinu od klipa, filma, dokumentarca
kojim otvaraš temu
Nevjerojatno kakve bedastoće i gluposti se stavljaju pod -vijesti- i otvaraju teme
Ne znam d kada je taj jadni uradak ili iz koje godina ali sam siguran da nije -vijest-
tako da mirne duše mogu reći -KLJUČ- za ovu glupost od teme.
najmanje 50 min a sve samo kako bi neizostavno pogledali bljuvotinu od klipa, filma, dokumentarca
kojim otvaraš temu
Nevjerojatno kakve bedastoće i gluposti se stavljaju pod -vijesti- i otvaraju teme
Ne znam d kada je taj jadni uradak ili iz koje godina ali sam siguran da nije -vijest-
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
PA tko kaže da moraš gledati pola sata? Odprilike tri minute se spominje utjecaj židova na Rusiju nakon raspada SSSR-a. Čak sam stavio okvirno vrijeme. No dobro tu se ne priča kako je svaki feudalac imao svog židova.:D
2015-07-23
gargamel0101 wrote:...tko ne voli židove je peder.
Židovi FUCK YEAH....
long live liberty and death to NWO, we the people
REPUBLICANS FUCK YEAH
Guest- Guest
Znači Židovi dođu nešto slično kao Hercegovački klanovi i Sicilijanska mafija.
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:Znači Židovi dođu nešto slično kao Hercegovački klanovi i Sicilijanska mafija.
Puno gore.
2015-07-23
gargamel0101 wrote:
Puno gore.
Pa isto je, etnocentrične skupine uspjevaju nauštrb otvorenih društava sklonih univerzializmu.
Nitko nije kriv europljanima što se vode kršćansko-marksističkim svjetonazorom u kojem su svi ljudi isti, dok židovi sebe smatraju posebnima.
Last edited by deda na aparatima on 19/4/2016, 14:33; edited 1 time in total
Guest- Guest
ma daj ne izmišljajte, ne vole ih zato jer su ljepši..pardon pametniji, lijepi zbilja nisu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da bih reč rekla. Najbolji naj, naj, naj u svemu čega se dotaknu
Guest- Guest
Židovi gledaju što je dobro za njih, Europljani gledaju što je dobro za kozojebe iz vukojebina jer im Papa i Merkel ljube noge.
Jesu Papa Francisko i Angela Merkel židovi?
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:Znači Židovi dođu nešto slično kao Hercegovački klanovi i Sicilijanska mafija.
Sofisiticiraniji. Pa vidi Isusa već 2000 godina vuče budale za nos.
Guest- Guest
papa Debilisko nije a za ovu ne znam, možda i je.deda na aparatima wrote:Židovi gledaju što je dobro za njih, Europljani gledaju što je dobro za kozojebe iz vukojebina jer im Papa i Merkel ljube noge.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa kažem da tko ne voli židove da je peder. Na njih se treba ugledati. Ljudi jednostavno rade maestralno u zaštiti svojih interesa i to je to. Ja sam veliki fan židova. Ne ovih naših, nego onih od dolje.deda na aparatima wrote:Židovi gledaju što je dobro za njih, Europljani gledaju što je dobro za kozojebe iz vukojebina jer im Papa i Merkel ljube noge.
2015-07-23
Yehudi wrote:Eo sad će pod hitno svi prekinuti sve šta rade, aktivnosti će biti odložene na
kojim otvaraš temu
Anahnu jehudim
Guest- Guest
Eva wrote:deda na aparatima wrote:Znači Židovi dođu nešto slično kao Hercegovački klanovi i Sicilijanska mafija.
Sofisiticiraniji. Pa vidi Isusa već 2000 godina vuče budale za nos.
Isusa nisu stvorili židovi nego Rimljani. Židovski mesija je ratnik, taliban koji ubija politeiste i nevjernike. Rimljani su to uzeli i izokrenuli u pičkastog hippija, nakon što su pobili stotine tisuća Židova i srušili im Hram. Te se Rimski car time posredno proglasio i židovskim bogom, jer osim što je bio sin Jupitera, postao je i utjelovljenje Mesije.
Za cara Tita Flavija su tvrdili da je Mesija jer je donio mir svijetu tako što je ugušio židovski ustanak.
Last edited by deda na aparatima on 19/4/2016, 14:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Pa kažem da tko ne voli židove da je peder. Na njih se treba ugledati. Ljudi jednostavno rade maestralno u zaštiti svojih interesa i to je to. Ja sam veliki fan židova. Ne ovih naših, nego onih od dolje.deda na aparatima wrote:Židovi gledaju što je dobro za njih, Europljani gledaju što je dobro za kozojebe iz vukojebina jer im Papa i Merkel ljube noge.
Uspješni su samo tamo gdje je dozvoljen nepotizam i korupcija. Ako imaš snažnu državu koja sankcionira rodbinske veze i korupciju, Židovi nisu ništa uspješniji od prosjeka.
Guest- Guest
Ali je rođen kao Židov od majke koju i danas slave kao virgo intacta. Nije Rimljanim zaludil svijet nego Židov.
Guest- Guest
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Židovi napuštaju Francusku
» Židovi bankrotirali
» Thompson : Za sve su krivi Židovi u Njemačkoj
» Židovi vs Haso
» Židovi napuštaju Francusku
» Židovi bankrotirali
» Thompson : Za sve su krivi Židovi u Njemačkoj
» Židovi vs Haso
Page 1 of 8