Židovi vs Haso
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Židovi vs Haso
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ugledni-svjetski-intelektualci-traze-ostavku-ministra-hasanbegovica/4101441/
Potpora kolegi antifašistu...belosvetske hohštaplere steram u kurac SF SN
2014-04-15
Re: Židovi vs Haso
Nemaju svojih briga...markistički teoretičari i društvo, gdje ste bili dok je drug Slavko naciste i domaće izdajnike tjerao goloruk i golobrad!
2014-04-15
Židovsko srpski lobi ....šta se čudite uopce ?
Inace odakle njima pravo da se miješaju u funkcioniranje jedne države ?
Građani su Hr ili šta ?!?!?
Inace odakle njima pravo da se miješaju u funkcioniranje jedne države ?
Građani su Hr ili šta ?!?!?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
PARIZ - Francuske novine Liberation objavile su otvoreno pismo koje je početak peticije za smjenu hrvatskog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića i to zbog njegovog povijesnog revizionizma i simpatiziranja kolabracionističkog ustaškog režima.
---
Ono mogu ja razumit da netko ima peticije za neslaganje s necim al ostavke ......pa jeste vi građani Hr ili šta pa imate pravo na tako šta ?!?!?!
---
Ono mogu ja razumit da netko ima peticije za neslaganje s necim al ostavke ......pa jeste vi građani Hr ili šta pa imate pravo na tako šta ?!?!?!
2014-04-11
MIslim ovo je pravno gledano debelo narušavanje suvereniteta jedne zemlje.
Građani druge zemlje imaju peticije o tome da se smjeni ministar u nekoj u kojoj oni nisu građani iste.
MOLIM ?
Građani druge zemlje imaju peticije o tome da se smjeni ministar u nekoj u kojoj oni nisu građani iste.
MOLIM ?
2014-04-11
MIslim ne znam stvarno ono ....ajmo se odmaknit od Hasanbegovica i to nego ono on je ministar jel.
Šta sad ono takva preslika na ministar obrane.
Znaci nekome se ne sviđa naš ministar obrane i sad će ekipa u Ćileu organizirat peticiju za smjenu istoga.
JEL SE VI TO ŠALITE ?
Šta sad ono takva preslika na ministar obrane.
Znaci nekome se ne sviđa naš ministar obrane i sad će ekipa u Ćileu organizirat peticiju za smjenu istoga.
JEL SE VI TO ŠALITE ?
2014-04-11
Ove novine i ove šta su organizirali ovu peticiju treba tužit i pravno gonit.
Ovi nisu normalni.
Ovi nisu normalni.
2014-04-11
Jbg kad ne damo pupiju da kolo vodi i ne proglasimo branitelje ustasama i ne zelimo vise biti region
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Svi ugledni svjetski inteklektualci, osim navedeni u članku, su za Zlatka Hasanbegovića.marcellus wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ugledni-svjetski-intelektualci-traze-ostavku-ministra-hasanbegovica/4101441/
Tko ne vjeruje neka provjeri.
Dobit će ovi prijavu ako su stvarno ovakvu peticiju organizirali i potpisivali.
Imaš pravo neslagati se s necim al ne i potpisivati se s ciljem da netko u nekoj vladi druge države ciji ti nisi građanin bude smjenjen.
Ovi nisu normalni.
SLijedi im prijava debela ko Biblija.
Imaš pravo neslagati se s necim al ne i potpisivati se s ciljem da netko u nekoj vladi druge države ciji ti nisi građanin bude smjenjen.
Ovi nisu normalni.
SLijedi im prijava debela ko Biblija.
2014-04-11
MIslim stvarno ono .....znaci mi ovdje organiziramo peticiju smjene da se ministar obrane Izraela smjeni i ....
Pa sine mili dobit ćeš prijavu debelu ko Biblija zbog miješanja u suverenitet druge države.
Pa sine mili dobit ćeš prijavu debelu ko Biblija zbog miješanja u suverenitet druge države.
2014-04-11
Pravno gledano imate se pravo neslagat s necim i takvu peticiju organizirat al ne i organizirat peticiju cija je namjera da se nekoga smjeni u drugoj državi a vi niste građanin iste.
To je prekršaj i ono kršenje suvereniteta necije države i miješanje u istu a po nikakvim pravnim osnovama jer niste niti njen građanin.
To je prekršaj i ono kršenje suvereniteta necije države i miješanje u istu a po nikakvim pravnim osnovama jer niste niti njen građanin.
2014-04-11
Francuske novine Liberation objavile su otvoreno pismo koje je početak peticije za smjenu hrvatskog ministra obrane .....
Zbog svega ovoga pozivamo na zajedničku akciju jer u Europi i Hrvatskoj nema mjesta ideologiji koju on zastupa. Ovdje nije riječ o slobodi mišljenja ili političkom senzibilitetu, već o izrazu naše privrženosti osnovnih vrijednosti koje su temelj europskog projekta, piše u otvorenom pismu.
...
Pa ni nama se ne sviđa Nikolić pa ono ne znam odakle nam pravo da tražimo smjenu istoga kad je demokratski izabran presjednik Srbiji.
MI se možemo s time neslagat al ne i tražit ostavku.
DOBIT ĆETE PRIJAVU DEBELU KO BIBLIJA.
Zbog svega ovoga pozivamo na zajedničku akciju jer u Europi i Hrvatskoj nema mjesta ideologiji koju on zastupa. Ovdje nije riječ o slobodi mišljenja ili političkom senzibilitetu, već o izrazu naše privrženosti osnovnih vrijednosti koje su temelj europskog projekta, piše u otvorenom pismu.
...
Pa ni nama se ne sviđa Nikolić pa ono ne znam odakle nam pravo da tražimo smjenu istoga kad je demokratski izabran presjednik Srbiji.
MI se možemo s time neslagat al ne i tražit ostavku.
DOBIT ĆETE PRIJAVU DEBELU KO BIBLIJA.
2014-04-11
Hase im vec piše prijave.
Ovo je teška povreda suvereniteta jedne samostalne države i upletanje u pravni poredak iste.
Ovo je teška povreda suvereniteta jedne samostalne države i upletanje u pravni poredak iste.
2014-04-11
Ovo su neki čobani šta su pisali ovu peticiju i vjerojatno će im doletit prijava.
Čobani su jer ne poštuju legitimno izabrane prestavnike vlasti tj demokraciju.
Em ne znaju pravo em su nekulturni čobani.
Jake mi kulture u takvih.
Čobani su jer ne poštuju legitimno izabrane prestavnike vlasti tj demokraciju.
Em ne znaju pravo em su nekulturni čobani.
Jake mi kulture u takvih.
2014-04-11
Ove treba tužit samo zato da se nauce kulturi.
Da mi u Hr napravimo peticiju o neslaganju sa Vulinom koji je jedan od ministara u vladi Srbije to je ok AL ako napravimo peticiju u kojoj piše da tražimo ostavku istog to je :
- povreda suvereniteta jedne države i miješanje u unutarnji poredak iste
- kršenje demokracije jer je on legitimno izabrani prestavnik vlasti tj volje naroda
Da mi u Hr napravimo peticiju o neslaganju sa Vulinom koji je jedan od ministara u vladi Srbije to je ok AL ako napravimo peticiju u kojoj piše da tražimo ostavku istog to je :
- povreda suvereniteta jedne države i miješanje u unutarnji poredak iste
- kršenje demokracije jer je on legitimno izabrani prestavnik vlasti tj volje naroda
2014-04-11
jedan je hase
2014-04-19
Ovo šta su napisali treba točno proucit i vidit jel piše stvarno peticija za ostavku a ako da onda tužit.
Ovo triba prekinit jednom za svakda.
Doc će mi sutra neki Rumunj da mu se nesviđa naš ministar obrane pa ce mi radit ovakve peticije.
Aj sine tuži to.
Ovo triba prekinit jednom za svakda.
Doc će mi sutra neki Rumunj da mu se nesviđa naš ministar obrane pa ce mi radit ovakve peticije.
Aj sine tuži to.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Haso j. ne vadi
» haso jebe ne vadi
» Haso jebe, ne vadi
» Haso hebe ne vadi
» koja debilčina ovaj haso
» haso jebe ne vadi
» Haso jebe, ne vadi