''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
Page 1 of 1
''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši
Ovo je vrhunac, ili se možda varam...Ima još do izbora...
Ovo je vrhunac, ili se možda varam...Ima još do izbora...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
Stara buduća predsjednica.
Neka netko objsani nepismenoj talibanskoj sirotinji, da im pad bude nježniji.
Neka netko objsani nepismenoj talibanskoj sirotinji, da im pad bude nježniji.
Last edited by Eroo on 16/12/2019, 22:25; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
hahahahahahahahahahahahahahahahaha...Stari moj, ako ovako nastavi, Milanović ovo dobiva u prvom krugu...Eroo wrote:Stara buduća predsjednica.
Neka netko objani nepismenoj talibanskoj sirotinji, da im pad bude nježniji.
red wolf-
2016-02-10
Ima da si odgrizne rep na kraju prvog kruga.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahaha...Stari moj, ako ovako nastavi, Milanović ovo dobiva u prvom krugu...Eroo wrote:Stara buduća predsjednica.
2016-07-22
Ooooo Slovenac, voliš ti moju zemlju...Eroo wrote:Ima da si odgrizne rep na kraju prvog kruga.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahaha...Stari moj, ako ovako nastavi, Milanović ovo dobiva u prvom krugu...Eroo wrote:Stara buduća predsjednica.
red wolf-
2016-02-10
kaj god.red wolf wrote:Ooooo Slovenac, voliš ti moju zemlju...Eroo wrote:Ima da si odgrizne rep na kraju prvog kruga. :):red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahaha...Stari moj, ako ovako nastavi, Milanović ovo dobiva u prvom krugu...Eroo wrote:Stara buduća predsjednica.
ero je čovjek bez domovine i on voli samo lovu.
kao kolinda koja je zbog love pobjegla iz diplomacije u nato, a onda su joj "donatori" objasnili kako će više zaraditi ako pristane biti njihov kandidat.
usotalom, ima simbolike u njezinom djevojačkom prezimenu - grabar.
grabi miško dok možeš!
sitting_bull-
2015-09-28
U pravu si, od pomoćnice za predsjednicu HR. Za 6x manju platu. Nema ti to baš prevelike logike.sitting_bull wrote:kaj god.red wolf wrote:Ooooo Slovenac, voliš ti moju zemlju...Eroo wrote:Ima da si odgrizne rep na kraju prvog kruga.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahaha...Stari moj, ako ovako nastavi, Milanović ovo dobiva u prvom krugu...Eroo wrote:Stara buduća predsjednica.
kao kolinda koja je zbog love pobjegla iz diplomacije u nato, a onda su joj "donatori" objasnili kako će više zaraditi ako pristane biti njihov kandidat.
grabi miško dok možeš!
Ja? Nikad nisam radio za lovu, sama mi je dolazila upravo onoliko koliko mi je trebalo.
Raditi ono što voliš (posao hobi), ito cijeli život, nema veće sreće.
2016-07-22
kako nema logike?Eroo wrote:U pravu si, od pomoćnice za predsjednicu HR. Za 6x manju platu. Nema ti to baš prevelike logike.sitting_bull wrote:kaj god.
grabi miško dok možeš!
Ja? Nikad nisam radio za lovu, sama mi je dolazila upravo onoliko koliko mi je trebalo.
Raditi ono što voliš (posao hobi), ito cijeli život, nema veće sreće.
ne misliš valjda da bi bandiću kolače pekla za lijepe oči?
uostalom, zna se kako bandić plaća lojalnost, pogotovo kad može zagrabiti iz 8 milijardi kuna teškog proračuna grada zagreba.
kad bandić završi u bajbokani puno će se toga razotkriti.
ovo sa tvojom srećom i priča o balkanskom špijunu idu ruku pod ruku.
ako te se sete.
ako ne, nikome ništa.
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» ''U SVOM STILU [VIDEO] URNEBES U RTL DIREKTU: Nakon ove izjave predsjednice Šprajc je mogao samo se uhvatiti za glavu''
» Najbolji do sada dokaz krađe izborima - zanimljivo nije niti video, niti išta slično - nego neki zakoni iz statistike
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» VIDEO U Kaliforniji od jučer legalno do marihuane, kupci su u redovima stajali pred trgovinama
» ''U SVOM STILU [VIDEO] URNEBES U RTL DIREKTU: Nakon ove izjave predsjednice Šprajc je mogao samo se uhvatiti za glavu''
» Najbolji do sada dokaz krađe izborima - zanimljivo nije niti video, niti išta slično - nego neki zakoni iz statistike
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» VIDEO U Kaliforniji od jučer legalno do marihuane, kupci su u redovima stajali pred trgovinama
Page 1 of 1