Američki način uzgoja pilića koji dolazi sa TTTP-om
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Američki način uzgoja pilića koji dolazi sa TTTP-om
preko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:meni je najdraža bila socijalistička hrana, zeleni parizer nakon poduljih redukcija kad ne rade frižideri i klarin polubijeli s mišjim nogicama
meni je ekipa pričala o kvaliteti socijalističke hrane, ono naježim se..
a kada se sjetiš samo onih bosanskih čevabđinica, gdje ekipa neopranih ruku mjesi čevape od mesa isteklog roka trajanja, i gradele čisti sa WD40... pojesti te socijalističke čevape je bila 50% šansa da ćeš dobiti proljev u roku pola ure(zatrovanje )
i onda najveće zlo na svijetu je kapitalistički McDonalds, gdje svakih uru vremena čiste kuhinju, gdje meso dolazi iz najstrože kontroliranih uvjeta proizvodnje, gdje hrana se peče i servira u roku par minuta, a ne čevapi napeku za par dana unaprijed pa ih podgrijavaju
Ma KOLIKO GODINA TI IMAŠ .
Jučer si imao 20-25
A danas biće 45-60 god jer veliš da se sjećaš ćevapa iz Jugoslavije
Ljudi su par tisuća god spremali kobasice i spremali meso, konzervirali a sad od jedan put nema boljega od američkog GMO
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:marcellus wrote:meni je najdraža bila socijalistička hrana, zeleni parizer nakon poduljih redukcija kad ne rade frižideri i klarin polubijeli s mišjim nogicama
Parizer si jeo i onda....................tužno djetinjstvo biće.
Pretužno. Putoval je svijetom, stanoval na Trgu i prejedal se kavijarom. A tata i mama bili mali beznačjani partijci.
Guest- Guest
,Yehudi wrote:preko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:meni je najdraža bila socijalistička hrana, zeleni parizer nakon poduljih redukcija kad ne rade frižideri i klarin polubijeli s mišjim nogicama
meni je ekipa pričala o kvaliteti socijalističke hrane, ono naježim se..
a kada se sjetiš samo onih bosanskih čevabđinica, gdje ekipa neopranih ruku mjesi čevape od mesa isteklog roka trajanja, i gradele čisti sa WD40... pojesti te socijalističke čevape je bila 50% šansa da ćeš dobiti proljev u roku pola ure(zatrovanje )
i onda najveće zlo na svijetu je kapitalistički McDonalds, gdje svakih uru vremena čiste kuhinju, gdje meso dolazi iz najstrože kontroliranih uvjeta proizvodnje, gdje hrana se peče i servira u roku par minuta, a ne čevapi napeku za par dana unaprijed pa ih podgrijavaju
Ma KOLIKO GODINA TI IMAŠ .
Jučer si imao 20-25
A danas biće 45-60 god jer veliš da se sjećaš ćevapa iz Jugoslavije
Ljudi su par tisuća god spremali kobasice i spremali meso, konzervirali a sad od jedan put nema boljega od američkog GMO
Marketing i HDZ nema kaj ne mogu.
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:Yehudi wrote:deda na aparatima wrote:Treba odjebati Ameriku i potpisati sporazum s Rusijom, oni imaju kvalitetnu hranu.
Točno, isto tako imaju plodnu i zdravu, nezagadjenu zemlju. A i bliži su pa roba stiže svježa do stolova.
kako da ne.. russija jedna od najzagađenijih zemalja u svijetu
https://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_issues_in_Russia
Water pollution is a serious problem in Russia, and 75% of surface water and 50% of all water in Russia is now polluted.[1]
http://www.edie.net/news/0/Russian-soil-quality-so-poor-that-it-can-barely-sustain-the-population/3870/
To ti je rekao onaj anonimni general iz Amerike ili kako
Naravno RH vode su najbolje i najbogatije u Europi ako ne i šire...............jeli
2014-04-20
marcellus wrote:deda na aparatima wrote:prckov wrote:profit je vazniji od kvalitete
a i ljudi se boje nečeg što ne razumiju, boje se tehnologije
jasno, recimo ljudi ne razumiju ono zračenje iz černobila recimo pa ga se boje
da, ljudi nemaju pojma, i onda jedina prirodan reakcija koju razvijaju na nešto nepoznato je strah
tolika histerija oko ovog članka a uopće se ne radi o nikakvim GMO pilićima, nego o uzgojenoj vrsti, dobivenoj križanjem pijetla i kokoši neselici iz druge dvije vrste
ovo - https://en.wikipedia.org/wiki/Cornish_chicken
plus
ovo - https://en.wikipedia.org/wiki/Plymouth_Rock_chicken
dobiješ GMO kokoš iz članka koja nije GMO nego je prirodno uzgojena
https://en.wikipedia.org/wiki/Broiler
Guest- Guest
Apsolutno prirodno i zdravo..............majke mi.
Dice mi ............one ispred škole , tudje.
Dice mi ............one ispred škole , tudje.
2014-04-20
Ljudi se boje, kaj nije čudno. Već imaju iskustva s GMO političarima. Dovoljno je pogledat Šukera, pa da te hladni znoj oblije.
Guest- Guest
udba wrote:
jebi ga, ko što psihologija prodaje ajfon tako i ovo, znam ljude koji jedu i piju samo smeđi šećer i osjećaju se zdravije jer su negdje pročitali kako je to čisti nepatvoreni šećer ubran sa najzelenijih stabala alpskih planina, a bijeli šećer štancaju na traci u rafineriji nafte u Omišlju.
med je istog kemijskog sastava kao i šećer, no općeniti stav u društvu je da je med zdrav, dok je šećer loš
Guest- Guest
Najbolja je stevija. Approved by Miha
Guest- Guest
Ja za vikend kopao rupe i postavljao stubove za ogradu od kokošinjca kod tasta u selu. Biće samo domaće.
Ali zato kupuješ onu smjesu i starter za piliće pa zato imaju za mjesec dana dupe ko Kardašijan.dzango wrote:Ja za vikend kopao rupe i postavljao stubove za ogradu od kokošinjca kod tasta u selu. Biće samo domaće.
I guske i patke. A tek ćurke, ako bude neke šanse...Eva wrote:Oš imat koke Hrvatice?
Eva wrote:Najbolja je stevija. Approved by Miha
po čemu je najbolja?
ugljikohidrati, poput šećera, meda itd. su izvor kalorija, energije potrebne za rad stanica u tijelu
hrana nije zdrava ni ljekovita, hrana je hranjiva, čovjek treba oko 2000 kalorija dnevno
stevija nije izvor ničeg, dokaz je jedino da nekui ljudi rade gluposti, dapače neki spojevi iz stevije su otrovni
Last edited by deda na aparatima on 19/4/2016, 13:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:udba wrote:a 80% toga ti je upravo nabavljeno preko Metroa i Agrokora. Ima nešto na crno iz Kine kao češnjak i med. Pravo domaće ni ne dođe do štanda ako je pravo. Proda se usmenon predajon.epikur37 wrote:udba wrote:a ne kupiću krmka s trihinelom na sajmištu i staklenku onog meda šta unutra stavljate kinesko ljepilo. Nema goreg otrova od ovih naših domaćih "prirodnih proizvađača". To jedino ako poznaš gazdu, onda možda.epikur37 wrote:U glavnom naši forumski neoliberali i amerofili će sad iz protesta otići pojest neki hamburger s gmo mesom i zaliti s dva litra ušećerenog soka...da potvrde lojalnost :D
gluposti...ja na pijaci uzimam 80% hrane....prva klasa...ova smeća iz trgovinskih centara prepuštam nevidljivoj ruci :D
tako je, usmrenom prodajom.. ići kupovati od "random bakica" na placu/pazaru je najveća prevara.. trebaš imati svoga seljaka kojeg znaš sam, ili ti ga je preporučio susjed sa kojim si u dobrim odnosima, i to je kvaliteta..
mi tako nabavljamo meso od jedne susjede koja se udala negdje u vlajlandu, to meso baš kada staviš u manistru baš osjetiš kvalitetu.... ili domaća jaja isto od jedne , baš se vidi žumanjak crven skoro
Dolac - kiselo zelje od seke, bolje je od ogulinskog u konzumu, kobasice kod pokojnog rođe (legenda), sir i vrhnje kod Veronike, meso ona prva mesnica u krajnje lijevom redu jebiga sad se ne mrem setit kak se zove, riba - zajeb jer mi je ribarica otišla u penziju, ali inače riba nije iz jadrana, uvoz je uglavnom iz španjolske, na svim ribarnicama... sardele najbolje kad je sezona, makar su i one uglavnom talijanske, uvoz... imam nekog lika sad na trešnjevci za ribu
povrće onak po izgledu, ali teško je nać. Češnjak se nađe dobar, samo treba znat prepoznat da ti ne uvale kineski đubar po pet kuna za glavicu.
dzango wrote:I guske i patke. A tek ćurke, ako bude neke šanse...Eva wrote:Oš imat koke Hrvatice?
Samo pazi, nose tvrda jaja. Kad ga skuhaš, problem je razbit ljusku a onda i ogulit ih.
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:Eva wrote:Najbolja je stevija. Approved by Miha
po čemu je najbolja?
ugljikohidrati, poput šećera, meda itd. su izvor kalorija, energije potrebne za rad stanica u tijelu
hrana nije zdrava ni ljekovita, hrana je hranjiva, čovjek treba oko 2000 kalorija dnevno
stevija nije izvor ničeg, dokaz je jedino da nekui ljudi rade gluposti, dapače neki spojevi iz stevije su otrovni
Po Mihin proračun. S njom dila
Guest- Guest
uglavnom ako ne znaš točno kod koga kupuješ na placu i što velika je vjerojatnost da ćeš dobiti paradajze iz konzum veleprodaje po dvostrukoj cijeni
marcellus wrote:preko_vode_do_slobode wrote:udba wrote:a 80% toga ti je upravo nabavljeno preko Metroa i Agrokora. Ima nešto na crno iz Kine kao češnjak i med. Pravo domaće ni ne dođe do štanda ako je pravo. Proda se usmenon predajon.epikur37 wrote:udba wrote:a ne kupiću krmka s trihinelom na sajmištu i staklenku onog meda šta unutra stavljate kinesko ljepilo. Nema goreg otrova od ovih naših domaćih "prirodnih proizvađača". To jedino ako poznaš gazdu, onda možda.epikur37 wrote:U glavnom naši forumski neoliberali i amerofili će sad iz protesta otići pojest neki hamburger s gmo mesom i zaliti s dva litra ušećerenog soka...da potvrde lojalnost :D
gluposti...ja na pijaci uzimam 80% hrane....prva klasa...ova smeća iz trgovinskih centara prepuštam nevidljivoj ruci :D
tako je, usmrenom prodajom.. ići kupovati od "random bakica" na placu/pazaru je najveća prevara.. trebaš imati svoga seljaka kojeg znaš sam, ili ti ga je preporučio susjed sa kojim si u dobrim odnosima, i to je kvaliteta..
mi tako nabavljamo meso od jedne susjede koja se udala negdje u vlajlandu, to meso baš kada staviš u manistru baš osjetiš kvalitetu.... ili domaća jaja isto od jedne , baš se vidi žumanjak crven skoro
Dolac - kiselo zelje od seke, bolje je od ogulinskog u konzumu, kobasice kod pokojnog rođe (legenda), sir i vrhnje kod Veronike, meso ona prva mesnica u krajnje lijevom redu jebiga sad se ne mrem setit kak se zove, riba - zajeb jer mi je ribarica otišla u penziju, ali inače riba nije iz jadrana, uvoz je uglavnom iz španjolske, na svim ribarnicama... sardele najbolje kad je sezona, makar su i one uglavnom talijanske, uvoz... imam nekog lika sad na trešnjevci za ribu
povrće onak po izgledu, ali teško je nać. Češnjak se nađe dobar, samo treba znat prepoznat da ti ne uvale kineski đubar po pet kuna za glavicu.
Veronika Desinićka? A zakaj ne sadiš svoj češnjak na balkonu?
Guest- Guest
To će tast valjda na prirodno. Trava i to.udba wrote:Ali zato kupuješ onu smjesu i starter za piliće pa zato imaju za mjesec dana dupe ko Kardašijan.dzango wrote:Ja za vikend kopao rupe i postavljao stubove za ogradu od kokošinjca kod tasta u selu. Biće samo domaće.
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Budući američki ambasador je gay, dolazi s dećkom živjeti u BiH
» Novim algoritmom mijenjaju način na koji vidimo vijesti
» BUDUĆI AMERIČKI AMBASADOR U BiH NAJAVIO DA DOLAZI SA PARNTNEROM U SARAJEVO: Eric Nelson je deklarisani gej i osnivač GLIFAA-e
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Budući američki ambasador je gay, dolazi s dećkom živjeti u BiH
» Novim algoritmom mijenjaju način na koji vidimo vijesti
» BUDUĆI AMERIČKI AMBASADOR U BiH NAJAVIO DA DOLAZI SA PARNTNEROM U SARAJEVO: Eric Nelson je deklarisani gej i osnivač GLIFAA-e
Page 5 of 8