Američki način uzgoja pilića koji dolazi sa TTTP-om
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Američki način uzgoja pilića koji dolazi sa TTTP-om
udba wrote:Pa zato i živi sve po sto godina. Prije se jelo zdravo i krepavalo se od šarlaha i tuberkuloze, danas su bolesti ADHD i stres, a najčešće operacije su skraćivanje noseva i produljavanje kurca i sisa.marcellus wrote:udba wrote:ajde, ljudi jedu ovakve piliće iz Konzuma
Uštediš na antibioticima kad si bolestan, uzmeš pile iz konzuma
E to su bila vremena. I pila se voda ravno s izvora, obogaćena fekalijama i parazitima, a ne ko danas ove UV sterilizirane vode iz plastične boce.
Guest- Guest
Ja volim GMO i vjerujem mu!
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
deda na aparatima wrote:Treba odjebati Ameriku i potpisati sporazum s Rusijom, oni imaju kvalitetnu hranu.
Tvornica sira u Omsku, radnici se kupaju.. u mliku?
Guest- Guest
Yehudi wrote:deda na aparatima wrote:Treba odjebati Ameriku i potpisati sporazum s Rusijom, oni imaju kvalitetnu hranu.
Točno, isto tako imaju plodnu i zdravu, nezagadjenu zemlju. A i bliži su pa roba stiže svježa do stolova.
Kasno je za to, NWO sile su prejake.
Kako smo uveli Codex Alimentarius, tako ćemo prihvatiti i TTIP, otpor je uzaludan.
Guest- Guest
profit je vazniji od kvalitete
2014-04-19
gargamel0101 wrote:Ja volim GMO i vjerujem mu!
Dobro ti bi i drek pojeo sam da ostaneš u američkoj zadnjici :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:svakako treba staviti naljepnicu je li hrana GMO, sve ostalo prepustiti osobnom izboru
Upravo to izbjegavaju proizvodjači -gmo- i sada je to sitnim slovima ili pod šiframa
a i na dalje ovi oštro traže uklanjanje i tih oznaka.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Vidi ovog što je ljubomoran jer nema velike mišiće od GMO-a.:)epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Ja volim GMO i vjerujem mu!
2015-07-23
Yehudi wrote:deda na aparatima wrote:Treba odjebati Ameriku i potpisati sporazum s Rusijom, oni imaju kvalitetnu hranu.
Točno, isto tako imaju plodnu i zdravu, nezagadjenu zemlju. A i bliži su pa roba stiže svježa do stolova.
kako da ne.. russija jedna od najzagađenijih zemalja u svijetu
https://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_issues_in_Russia
Water pollution is a serious problem in Russia, and 75% of surface water and 50% of all water in Russia is now polluted.[1]
http://www.edie.net/news/0/Russian-soil-quality-so-poor-that-it-can-barely-sustain-the-population/3870/
Guest- Guest
Ja sam imala takvu pidžamu, samo su sovine oči svijetlile u mraku. Kad sam izašla iz kupaone, muža je skor infarkt strefil, a ni ja nisam znala da je sova s fluorescentim okama kad sam ju kupila.udba wrote:jebi ga, rođo ima guske na ispaši na čistoj livadi kod Krškog, nisu GMO, a svijetle zeleno u mraku ko poltergejst.
Guest- Guest
http://link.springer.com/chapter/10.1007%2F978-1-4020-8257-3_12#page-1
The Problem of Soil Pollution in Russia and Associated Health Problems
ruski autori
ruski autori
Guest- Guest
prckov wrote:profit je vazniji od kvalitete
a i ljudi se boje nečeg što ne razumiju, boje se tehnologije, od interneta koji ih špiunira pa nadalje...
Last edited by deda na aparatima on 19/4/2016, 12:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Vidi ovog što je ljubomoran jer nema velike mišiće od GMO-a.:)epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Ja volim GMO i vjerujem mu!
Hvala, mi rusofilni smo atletski građeni...te američke steroide i gmo i body building držimo za poremećaj prehrane, neukus i opću retardaciju :)
2015-08-06
točno.Regoč wrote:S čime god! Državu treba ukinuti jer je prisila, a nevidljiva ruka je apsolutna sloboda.asilovski wrote:Treba dopustiti slobodnom tržištu da regulira stvari, a u ostalom ako kupac hoće jesti trule piliće sa antibioticima njegov izbor i tu država nerma što tražiti, a kome se ne sviđa neka ide na Kubu...Regoč wrote:Regulacija je zlo, nevidljiva ruka najbolje postavi stvari na svoje mjesto.
ljudi bi tribali birati isti jeftino i bolesno ili skupo i zdravo. država tu ne more utjecati, osim poskupiti obje verzije.
2014-04-16
meni je najdraža bila socijalistička hrana, zeleni parizer nakon poduljih redukcija kad ne rade frižideri i klarin polubijeli s mišjim nogicama
Eno Šarapova ne misli da su dodaci loši.epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Vidi ovog što je ljubomoran jer nema velike mišiće od GMO-a.:)epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Ja volim GMO i vjerujem mu!
Hvala, mi rusofilni smo atletski građeni...te američke steroide i gmo i body building držimo za poremećaj prehrane, neukus i opću retardaciju :)
2015-07-23
Znam osjećaj, i ja sam se usro kad sam vidio punicu kad izlazi iz kupatila, ne zbog piđame ni fluorescentnosti nego zbog njene jebene face. Navršava 85 godinu još joj se i kurac diže i onda vi serete da hrana danas ne valja.Eva wrote:Ja sam imala takvu pidžamu, samo su sovine oči svijetlile u mraku. Kad sam izašla iz kupaone, muža je skor infarkt strefil, a ni ja nisam znala da je sova s fluorescentim okama kad sam ju kupila.udba wrote:jebi ga, rođo ima guske na ispaši na čistoj livadi kod Krškog, nisu GMO, a svijetle zeleno u mraku ko poltergejst.
U glavnom naši forumski neoliberali i amerofili će sad iz protesta otići pojest neki hamburger s gmo mesom i zaliti s dva litra ušećerenog soka...da potvrde lojalnost :D
2015-08-06
to je problem i kod nas po dalmaciji i istri, ljudi su prekomjerno prskali modrom galicompreko_vode_do_slobode wrote:
sad je zemlja toksična, puna bakra koji je teški metal
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Eno Šarapova ne misli da su dodaci loši.epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Vidi ovog što je ljubomoran jer nema velike mišiće od GMO-a.:)epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Ja volim GMO i vjerujem mu!
Ne mislim ni ja da je šarapova loša :)
2015-08-06
marcellus wrote:meni je najdraža bila socijalistička hrana, zeleni parizer nakon poduljih redukcija kad ne rade frižideri i klarin polubijeli s mišjim nogicama
I kaj ti fali? Opet si za dve glave višlji od Tepeša, Nabujanca i Hasančeta. Ustvari njih trojica da stanu jedan na drugog još ti nisu do uha. Budi zahvalan Titu kaj si imal sretno djetinjstvo, jer vidi ustaških kepeca na kaj liče.
Last edited by Eva on 19/4/2016, 13:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Budući američki ambasador je gay, dolazi s dećkom živjeti u BiH
» Novim algoritmom mijenjaju način na koji vidimo vijesti
» BUDUĆI AMERIČKI AMBASADOR U BiH NAJAVIO DA DOLAZI SA PARNTNEROM U SARAJEVO: Eric Nelson je deklarisani gej i osnivač GLIFAA-e
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Budući američki ambasador je gay, dolazi s dećkom živjeti u BiH
» Novim algoritmom mijenjaju način na koji vidimo vijesti
» BUDUĆI AMERIČKI AMBASADOR U BiH NAJAVIO DA DOLAZI SA PARNTNEROM U SARAJEVO: Eric Nelson je deklarisani gej i osnivač GLIFAA-e
Page 3 of 8