Američki način uzgoja pilića koji dolazi sa TTTP-om
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Američki način uzgoja pilića koji dolazi sa TTTP-om
asilovski wrote:eto bogati ne razumije pa ne žele jesti GMO a niti trule piliće, strašno što su neinformiranideda na aparatima wrote:prckov wrote:profit je vazniji od kvalitete
a i ljudi se boje nečeg što ne razumiju, boje se tehnologije, od interneta koji ih špiunira pa nadalje...
to nisu GMO pilići
https://en.wikipedia.org/wiki/Broiler
Guest- Guest
Hahaha deda i sekundant Đodolina brane američke trule piliće pune antibiotika, pa ipak je pile samo pile, hehehe koji punoglavci za ne povjerovat
Kermit-
2014-04-17
Ne to nisu GMO piliće, mislim da istih nema u prodaji, samo su hranjeni sa GMO šrot smjesama, ali kako god iole bogatiji ne jedu takva ili slična sranja, već samo ono što provejereno nema u sebi GMO ili antibiotike ili klor, naravno isti ti uvjeravaju sve Vas da su GMO ili antibiotici bezopasni...isto je sa javnim školstvom svi te uvjeravaju da je dobro a oni koji imaju para nikad ne daju djecu u tako štodeda na aparatima wrote:asilovski wrote:eto bogati ne razumije pa ne žele jesti GMO a niti trule piliće, strašno što su neinformiranideda na aparatima wrote:prckov wrote:profit je vazniji od kvalitete
a i ljudi se boje nečeg što ne razumiju, boje se tehnologije, od interneta koji ih špiunira pa nadalje...
to nisu GMO pilići
https://en.wikipedia.org/wiki/Broiler
Kermit-
2014-04-17
Moji pilići puno seru jer ih dobvo hvanim a onda i ja sevem....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
asilovski wrote:Hahaha deda i sekundant Đodolina brane američke trule piliće pune antibiotika, pa ipak je pile samo pile, hehehe koji punoglavci za ne povjerovat
Bilo koje pile će biti trulo ako ga ostaviš da živi u izmetu i jede inficiranu hranu i izmet.
Bolest dolazi od bakterija i virusa, pa ako su pilići izloženi infekciji, javit će se upalni procesi.
Koliko je vidljivo iz slika, leševi se raspadaju na podu, što znači da farma nije čišćena tjednima.
No tebi je očito za takvo stanje na farmi jedini logičan krivac Amerika, kapitalizam i slobodno tržište, vlasnik farme nije odgovoran za nehigijenske uvjete.
Guest- Guest
asilovski wrote:Hahaha deda i sekundant Đodolina brane američke trule piliće pune antibiotika, pa ipak je pile samo pile, hehehe koji punoglavci za ne povjerovat
di ja branim. opet izmišljaš i lažeš, tako i na sudu radiš(valjda si zato i advokat).
nigdje ne branim ja USA piliće nakrcane kemijom, to je sranje, niti bi ja ikada jeo GMO hranu, ja sam samo referira na one smješne upise da je u rusiji najzdravija hrana i okoliš
inače opet generalno gledajući EU mislim ima daleko najkvalitetniju i najzdraviju hranu na cijeloj planeti, ne znam tko se može mjeriti sa EU...
možda rusija sa zagađenih 50-75% voda zatrovanih teškom socijalističkom kemikalijama? kina koja ispušta više otrova nego USA+EU zajedno..
Guest- Guest
zoč ne bi i gmo?preko_vode_do_slobode wrote:asilovski wrote:Hahaha deda i sekundant Đodolina brane američke trule piliće pune antibiotika, pa ipak je pile samo pile, hehehe koji punoglavci za ne povjerovat
di ja branim. opet izmišljaš i lažeš, tako i na sudu radiš(valjda si zato i advokat).
nigdje ne branim ja USA piliće nakrcane kemijom, to je sranje, niti bi ja ikada jeo GMO hranu, ja sam s
lipa, zdrava i jeftina hrana. jedini je problem vezan uz intelektualno vlasništvo koje prati modificirane organizme, jer intelektualno vlasništvo ne postoji.
2014-04-16
Uostalom, jebeš čovika koji jede piletinu
PotpisRiplex wrote:Uostalom, jebeš čovika koji jede piletinu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bilo je nes u Galileju,novinari otkrili farme u svabiji,gdje se uzgaja mjesovito,perad,krave,cvinje,i kad nes crkne,to ostave gdje je palo,druge zivine to pojedu..masovno se zaljijeva i prska antibioticima...ima se..moze se..!!!asilovski wrote:Ljudi moraju jesti, a osim toga ovdje su puno bolji higijenski uvjeti nego primitivni uzgoj u Evropi, posebice što SAD-e koristi klor prilikom obrade lešina...
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Budući američki ambasador je gay, dolazi s dećkom živjeti u BiH
» Novim algoritmom mijenjaju način na koji vidimo vijesti
» BUDUĆI AMERIČKI AMBASADOR U BiH NAJAVIO DA DOLAZI SA PARNTNEROM U SARAJEVO: Eric Nelson je deklarisani gej i osnivač GLIFAA-e
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Budući američki ambasador je gay, dolazi s dećkom živjeti u BiH
» Novim algoritmom mijenjaju način na koji vidimo vijesti
» BUDUĆI AMERIČKI AMBASADOR U BiH NAJAVIO DA DOLAZI SA PARNTNEROM U SARAJEVO: Eric Nelson je deklarisani gej i osnivač GLIFAA-e
Page 8 of 8