Američki način uzgoja pilića koji dolazi sa TTTP-om
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Američki način uzgoja pilića koji dolazi sa TTTP-om
To će tast valjda na prirodno. Trava i to.udba wrote:Ali zato kupuješ onu smjesu i starter za piliće pa zato imaju za mjesec dana dupe ko Kardašijan.dzango wrote:Ja za vikend kopao rupe i postavljao stubove za ogradu od kokošinjca kod tasta u selu. Biće samo domaće.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ajde recimo kupi dobro domaće vino ili rakiju. Ovi seljaci vulgaris naprave dvije tri litre dobrog pića i to čuvaju u sefu iza bakinih dragulja i žderu to samo kad su sami kod kuće, kad nema ni djece ni žene.
Ja kupujem domaće vino samo kad mi zatreba antifriz za traktor, a brljom peremo ruke kada moraš zakopčat prikolicu pa ti se ona tovatna mast uhvati za ruke.
Ja kupujem domaće vino samo kad mi zatreba antifriz za traktor, a brljom peremo ruke kada moraš zakopčat prikolicu pa ti se ona tovatna mast uhvati za ruke.
Last edited by udba on 19/4/2016, 13:37; edited 1 time in total
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Znam ja sa guskama.Eva wrote:dzango wrote:I guske i patke. A tek ćurke, ako bude neke šanse...Eva wrote:Oš imat koke Hrvatice?
Samo pazi, nose tvrda jaja. Kad ga skuhaš, problem je razbit ljusku a onda i ogulit ih.
marcellus wrote:uglavnom ako ne znaš točno kod koga kupuješ na placu i što velika je vjerojatnost da ćeš dobiti paradajze iz konzum veleprodaje po dvostrukoj cijeni
Pa ti si lajbek. Domaći paradajz, tj rajčicu, Hrvatino, prepoznaš po obliku, piknjama i mirisu.
Guest- Guest
Francuzi imaju najbolji češnjak, no malo je skup, pa ljudi ipak radije kupe Kineski.marcellus wrote:
Češnjak se nađe dobar, samo treba znat prepoznat da ti ne uvale kineski đubar po pet kuna za glavicu.
Guest- Guest
Dobar paradajiz je nikakav na izgled. Sav kvrgav i nepravilnog oblika,Eva wrote:marcellus wrote:uglavnom ako ne znaš točno kod koga kupuješ na placu i što velika je vjerojatnost da ćeš dobiti paradajze iz konzum veleprodaje po dvostrukoj cijeni
Pa ti si lajbek. Domaći paradajz, tj rajčicu, Hrvatino, prepoznaš po obliku, piknjama i mirisu.
preko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:meni je najdraža bila socijalistička hrana, zeleni parizer nakon poduljih redukcija kad ne rade frižideri i klarin polubijeli s mišjim nogicama
meni je ekipa pričala o kvaliteti socijalističke hrane, ono naježim se..
a kada se sjetiš samo onih bosanskih čevabđinica, gdje ekipa neopranih ruku mjesi čevape od mesa isteklog roka trajanja, i gradele čisti sa WD40... pojesti te socijalističke čevape je bila 50% šansa da ćeš dobiti proljev u roku pola ure(zatrovanje )
i onda najveće zlo na svijetu je kapitalistički McDonalds, gdje svakih uru vremena čiste kuhinju, gdje meso dolazi iz najstrože kontroliranih uvjeta proizvodnje, gdje hrana se peče i servira u roku par minuta, a ne čevapi napeku za par dana unaprijed pa ih podgrijavaju
Jel tebe nije sram lagati? Očito nije.
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:meni je najdraža bila socijalistička hrana, zeleni parizer nakon poduljih redukcija kad ne rade frižideri i klarin polubijeli s mišjim nogicama
meni je ekipa pričala o kvaliteti socijalističke hrane, ono naježim se..
a kada se sjetiš samo onih bosanskih čevabđinica, gdje ekipa neopranih ruku mjesi čevape od mesa isteklog roka trajanja, i gradele čisti sa WD40... pojesti te socijalističke čevape je bila 50% šansa da ćeš dobiti proljev u roku pola ure(zatrovanje )
i onda najveće zlo na svijetu je kapitalistički McDonalds, gdje svakih uru vremena čiste kuhinju, gdje meso dolazi iz najstrože kontroliranih uvjeta proizvodnje, gdje hrana se peče i servira u roku par minuta, a ne čevapi napeku za par dana unaprijed pa ih podgrijavaju
hahahaha
ja svaki dan prolazim pored mcderka i toliko smrdi, da moram staviti nešto preko lica da ne povratim.
Jel čisto u mcdreku je, da li ipak serviraju otrov? Jesu ibogami
marcellus wrote:meni je najdraža bila socijalistička hrana, zeleni parizer nakon poduljih redukcija kad ne rade frižideri i klarin polubijeli s mišjim nogicama
I jesi preživio socijalističku hranu?
Guest- Guest
Eva wrote:deda na aparatima wrote:Eva wrote:Najbolja je stevija. Approved by Miha
po čemu je najbolja?
ugljikohidrati, poput šećera, meda itd. su izvor kalorija, energije potrebne za rad stanica u tijelu
hrana nije zdrava ni ljekovita, hrana je hranjiva, čovjek treba oko 2000 kalorija dnevno
stevija nije izvor ničeg, dokaz je jedino da nekui ljudi rade gluposti, dapače neki spojevi iz stevije su otrovni
Po Mihin proračun. S njom dila
Truje sebe i svoje, nije ni prvi ni zadnji koji to radi jer je paranoičan.
Slično kao i oni koji se liječe prirodnim kanabisom.
Guest- Guest
To bi bio prosječan čovjek, a to je žena od 165 i 55 kg.deda na aparatima wrote:Eva wrote:Najbolja je stevija. Approved by Miha
po čemu je najbolja?
ugljikohidrati, poput šećera, meda itd. su izvor kalorija, energije potrebne za rad stanica u tijelu
hrana nije zdrava ni ljekovita, hrana je hranjiva, čovjek treba oko 2000 kalorija dnevno
stevija nije izvor ničeg, dokaz je jedino da nekui ljudi rade gluposti, dapače neki spojevi iz stevije su otrovni
Ja tučem oko 3500 dnevno
deda na aparatima wrote:udba wrote:
jebi ga, ko što psihologija prodaje ajfon tako i ovo, znam ljude koji jedu i piju samo smeđi šećer i osjećaju se zdravije jer su negdje pročitali kako je to čisti nepatvoreni šećer ubran sa najzelenijih stabala alpskih planina, a bijeli šećer štancaju na traci u rafineriji nafte u Omišlju.
med je istog kemijskog sastava kao i šećer, no općeniti stav u društvu je da je med zdrav, dok je šećer loš
Ma to nije točno, mad se sastoji od čestica polena i mnogih drugih spojeva kojih nema niti u tragovima
u šećeru koji se tvornički proizvodi. Samo laik može tako nešto izreći. Med ima neograničen vijek trajanja.
Drugo su sirupi koje proizvode Turci pa se tu plasira kao med.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
francuzi inače imaju jebenu hranu no malo je skupa... makar ona iz Casina i nije puno različita od one iz Konzuma. Italija zakon. Odlično, povoljnodeda na aparatima wrote:Francuzi imaju najbolji češnjak, no malo je skup, pa ljudi ipak radije kupe Kineski.marcellus wrote:
Češnjak se nađe dobar, samo treba znat prepoznat da ti ne uvale kineski đubar po pet kuna za glavicu.
Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:meni je najdraža bila socijalistička hrana, zeleni parizer nakon poduljih redukcija kad ne rade frižideri i klarin polubijeli s mišjim nogicama
I jesi preživio socijalističku hranu?
Posljedice su bitne
2014-04-20
dzango wrote:To će tast valjda na prirodno. Trava i to.udba wrote:Ali zato kupuješ onu smjesu i starter za piliće pa zato imaju za mjesec dana dupe ko Kardašijan.dzango wrote:Ja za vikend kopao rupe i postavljao stubove za ogradu od kokošinjca kod tasta u selu. Biće samo domaće.
trava je da se puši a ne za piliće. Za piliće su crvi, kukuruz, takve stvari.
marcellus wrote:dzango wrote:To će tast valjda na prirodno. Trava i to.udba wrote:Ali zato kupuješ onu smjesu i starter za piliće pa zato imaju za mjesec dana dupe ko Kardašijan.dzango wrote:Ja za vikend kopao rupe i postavljao stubove za ogradu od kokošinjca kod tasta u selu. Biće samo domaće.
Ti se razumiješ u piliće? Znaš šta je pilić i koliko je velik?
Guest- Guest
Ja prodajem lajbekima poput vas......i pucam od smijeha.....očete domaće za malo para,da podcjenjuješ seljaka.....je,je domaće ,rezanci žuti a u njima boja iz svijeća.....lakjbeki...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Naravno da je zdrava i ljekovita. Pa nisu Švicarci glupi kad je kod njih dozvoljeno
zasaditi 5 stabljika u stanu. To je normalno. I da, trava je zdrava i ljekovita.
Da ne govorim o ekonomskoj iskorivosti. Tkanine i hrana, ma 7 000 proizvoda se radi od nje.
Ali glupi Balkanci ne smiju saditi niti za lijek, Kanadjani će to pa će prodavati kifove pod skupo
za liječenje stoke sitnog zuba. Katastrofa od banana republike i regiona.
zasaditi 5 stabljika u stanu. To je normalno. I da, trava je zdrava i ljekovita.
Da ne govorim o ekonomskoj iskorivosti. Tkanine i hrana, ma 7 000 proizvoda se radi od nje.
Ali glupi Balkanci ne smiju saditi niti za lijek, Kanadjani će to pa će prodavati kifove pod skupo
za liječenje stoke sitnog zuba. Katastrofa od banana republike i regiona.
2014-04-20
Jedu i travu. Ne onu za pušenje. Greota bi bilo. U celom ograđenom prostoru ne možeš da nađeš ni travku. Jedu i ostatke od paradajiza, jabuka, krušaka...marcellus wrote:dzango wrote:To će tast valjda na prirodno. Trava i to.udba wrote:Ali zato kupuješ onu smjesu i starter za piliće pa zato imaju za mjesec dana dupe ko Kardašijan.dzango wrote:Ja za vikend kopao rupe i postavljao stubove za ogradu od kokošinjca kod tasta u selu. Biće samo domaće.
Yehudi wrote:deda na aparatima wrote:udba wrote:
jebi ga, ko što psihologija prodaje ajfon tako i ovo, znam ljude koji jedu i piju samo smeđi šećer i osjećaju se zdravije jer su negdje pročitali kako je to čisti nepatvoreni šećer ubran sa najzelenijih stabala alpskih planina, a bijeli šećer štancaju na traci u rafineriji nafte u Omišlju.
med je istog kemijskog sastava kao i šećer, no općeniti stav u društvu je da je med zdrav, dok je šećer loš
Ma to nije točno, mad se sastoji od čestica polena i mnogih drugih spojeva kojih nema niti u tragovima
u šećeru koji se tvornički proizvodi. Samo laik može tako nešto izreći. Med ima neograničen vijek trajanja.
Drugo su sirupi koje proizvode Turci pa se tu plasira kao med.
i kristalni šećer ima neograničen vijek trajanja, iz razloga što bakterije i gljivice ne mogu rasti u hipertoničnom okruženju, pa se šećer i med često koriste i kao konzervansi
i šećer i med sastoje se od molekula glukoze i fruktoze, 50:50, nema nikakve razlike u kvaliteti
a ako želiš polen u svom šećeru, možeš ga otopiti u malo vode i onda u njega natresti polen sa nekog cvijeća koje ti se sviđa
ako želiš jesti "zdravije" ugljikohidrate, onda umjesto meda jedi škrob, npr. krumpir, koji je čista glukoza
jer fruktozu baš i ne možemo probavljati u stanicama nego se ona poput alkohola razgrađuje u jetri, te se pretvara u mast
no čovjek puno više voli okus fruktoze, slađa mu je od glukoze, jer je prije dok smo živjeli u kamenom dobu bilo važno nakupiti naslage sala da se preživi zima
Guest- Guest
Is Honey Healthier Than Sugar?
The Answer: Sugar is sugar. And honey is (mostly) sugar. But if you’re choosing between the two from a health perspective, err on the side of the sticky stuff.
Your body breaks food down into glucose in order to use it for fuel. The more complex a food — namely a carbohydrate — is, the more work it takes to break it down. Sugar is made of 50 percent glucose and 50 percent fructose, the sugar typically found in fruits, and is broken down very easily, leading to a surge of blood glucose. What your body doesn’t use right away gets stored as fat. Honey is also made mostly of sugar, but it’s only about 30 percent glucose and less than 40 percent fructose. And there are also about 20 other sugars in the mix, many of which are much more complex, and dextrin, a type of starchy fiber. This means that your body expends more energy to break it all down to glucose. Therefore, you end up accumulating fewer calories from it.
Honey also has trace elements in it — stuff that bees picked up while going from plant to plant. These will depend on region, so depending on the source of your honey it could have varying small amounts of minerals like zinc and selenium, as well as some vitamins. And because honey doesn’t break down in nature, it doesn’t contain preservatives or other additives.
As with anything sweet, you can overdo it, but if you’re going to use a spoonful of something in your tea, go for honey over sugar.
The Answer: Sugar is sugar. And honey is (mostly) sugar. But if you’re choosing between the two from a health perspective, err on the side of the sticky stuff.
Your body breaks food down into glucose in order to use it for fuel. The more complex a food — namely a carbohydrate — is, the more work it takes to break it down. Sugar is made of 50 percent glucose and 50 percent fructose, the sugar typically found in fruits, and is broken down very easily, leading to a surge of blood glucose. What your body doesn’t use right away gets stored as fat. Honey is also made mostly of sugar, but it’s only about 30 percent glucose and less than 40 percent fructose. And there are also about 20 other sugars in the mix, many of which are much more complex, and dextrin, a type of starchy fiber. This means that your body expends more energy to break it all down to glucose. Therefore, you end up accumulating fewer calories from it.
Honey also has trace elements in it — stuff that bees picked up while going from plant to plant. These will depend on region, so depending on the source of your honey it could have varying small amounts of minerals like zinc and selenium, as well as some vitamins. And because honey doesn’t break down in nature, it doesn’t contain preservatives or other additives.
As with anything sweet, you can overdo it, but if you’re going to use a spoonful of something in your tea, go for honey over sugar.
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Budući američki ambasador je gay, dolazi s dećkom živjeti u BiH
» Novim algoritmom mijenjaju način na koji vidimo vijesti
» BUDUĆI AMERIČKI AMBASADOR U BiH NAJAVIO DA DOLAZI SA PARNTNEROM U SARAJEVO: Eric Nelson je deklarisani gej i osnivač GLIFAA-e
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Budući američki ambasador je gay, dolazi s dećkom živjeti u BiH
» Novim algoritmom mijenjaju način na koji vidimo vijesti
» BUDUĆI AMERIČKI AMBASADOR U BiH NAJAVIO DA DOLAZI SA PARNTNEROM U SARAJEVO: Eric Nelson je deklarisani gej i osnivač GLIFAA-e
Page 6 of 8