Denkverbot
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Denkverbot
a biće saharun ili veli rat, to su te masovne plažetine s hrpomm ljudi..lipo je, ni da ni, ali ni to zo me..kic wrote:čuo sam da je na jednom otočiću nasuprot ZD raj na zemlji jedna plaža, mislim da nije na Ugljanu a sad..
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Potpuno krivo.aben wrote:ni, nego jer sun jedva čeko prestati istin pizdarijama,kic wrote:to sad popušćaš jer se malivki nije svidjelo junačenje :Daben wrote:
je, ali jo sa više volin život provoditi u čekanju, jebeš ti to:)
a da me mativka unda vidila, ovlažila bi se. to je ko da vidiš vatrogasca, resistance is futile...
Jest da žene vole vidjeti muškarca, odvažnog. Poput mene koja se i danas obožavam trkati s tipovima usputnim na cesti širokoj.
No, nikada ne bih mogla gledati dragu osobu koja takvo što radi.
Ta vlažnost ne bi bila od vlažnosti, već od pritiska :D
Guest- Guest
gle, ni to toliko opasno bilo, koliko jo nis imo kuraja, riječ je o speleologijimativka wrote:Potpuno krivo.aben wrote:ni, nego jer sun jedva čeko prestati istin pizdarijama,kic wrote:to sad popušćaš jer se malivki nije svidjelo junačenje :Daben wrote:
je, ali jo sa više volin život provoditi u čekanju, jebeš ti to:)
a da me mativka unda vidila, ovlažila bi se. to je ko da vidiš vatrogasca, resistance is futile...
Jest da žene vole vidjeti muškarca, odvažnog. Poput mene koja se i danas obožavam trkati s tipovima usputnim na cesti širokoj.
No, nikada ne bih mogla gledati dragu osobu koja takvo što radi.
Ta vlažnost ne bi bila od vlažnosti, već od pritiska :D
2014-04-16
Preko puta tebe ima samo Pašman i Ugljan :) Ostali su preko,preko, oba:)aben wrote:
jel neki moli otok?
Od malena idem tamo :)
Seoce je gdje ja idem i obožavam ići tamo :)
Guest- Guest
čuješ, odovna sun jo to prečito...al mislin da ne. to je jedna cuica koja halucinira nekog učitelja, i unda se oni nalazu a un joj pričo o povijesti filozofije. jo ne volin beletristiku tako da me taj misterj iživciro, al brijen da će tebi dobro dojti da malo razvodni temu..jer vi žene volite sapunice and suchmativka wrote:Jel ima veze s nacistima?aben wrote:a, ne zun je su li ga ekranizirali, al ako jesu- teško da su uspili, to je u principu didaktičko štivo, ko udžbenik.mativka wrote:Abende, ona knjiga što si mi preporučio, nema veze s filmom?
ne zun ča bi mogli izostaviti a da ne uništu cjelinu...
2014-04-16
E, jel riječ o podvodnoj?aben wrote:mativka wrote:aben wrote:kic wrote:aben wrote:gle, ni to toliko opasno bilo, koliko jo nis imo kuraja, riječ je o speleologiji
Guest- Guest
a sestrunj, a rivanj?mativka wrote:Preko puta tebe ima samo Pašman i Ugljan :) Ostali su preko,preko, oba:)aben wrote:
jel neki moli otok?
Od malena idem tamo :)
Seoce je gdje ja idem i obožavam ići tamo :)
di,na iž ili ravu? zverina..a ne, pa ti si purgerica uhljeb, oni svi gredu na silbu!
2014-04-16
je u jesen i proljeće,mativka wrote:E, jel riječ o podvodnoj?aben wrote:mativka wrote:aben wrote:kic wrote:aben wrote:gle, ni to toliko opasno bilo, koliko jo nis imo kuraja, riječ je o speleologiji
vode kod nos to uvika poplavi u to doba
2014-04-16
A, pa hvala ti na lijepom mišljenju o meni :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:čuješ, odovna sun jo to prečito...al mislin da ne. to je jedna cuica koja halucinira nekog učitelja, i unda se oni nalazu a un joj pričo o povijesti filozofije. jo ne volin beletristiku tako da me taj misterj iživciro, al brijen da će tebi dobro dojti da malo razvodni temu..jer vi žene volite sapunice and such
Ipak ću dići knjigu onog što sam si zapisala filozofa modernog doba :) Kažem poslije o čemu se radi i tko je :)
Guest- Guest
hahhahahaha, ludo! :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:di,na iž ili ravu? zverina..a ne, pa ti si purgerica uhljeb, oni svi gredu na silbu!
Guest- Guest
pa ni ti to sramota, i kic voli beletristiku ko da je cura, pitoj ga. knjiga je vridna čitanja, however.mativka wrote:A, pa hvala ti na lijepom mišljenju o meni :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:čuješ, odovna sun jo to prečito...al mislin da ne. to je jedna cuica koja halucinira nekog učitelja, i unda se oni nalazu a un joj pričo o povijesti filozofije. jo ne volin beletristiku tako da me taj misterj iživciro, al brijen da će tebi dobro dojti da malo razvodni temu..jer vi žene volite sapunice and such
Ipak ću dići knjigu onog što sam si zapisala filozofa modernog doba :) Kažem poslije o čemu se radi i tko je :)
2014-04-16
More je moje prirodno okružje :)aben wrote:je u jesen i proljeće,mativka wrote:E, jel riječ o podvodnoj?aben wrote:mativka wrote:aben wrote:kic wrote:aben wrote:gle, ni to toliko opasno bilo, koliko jo nis imo kuraja, riječ je o speleologiji
Guest- Guest
ozbiljno,svi hdzeovci i sdepeovci su tamo. obični purgeri su na viru, recimo..mativka wrote:hahhahahaha, ludo! :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:di,na iž ili ravu? zverina..a ne, pa ti si purgerica uhljeb, oni svi gredu na silbu!
2014-04-16
a ne, ti misliš na more a jo na jame i ponornice..ne ne, to je drukčije, i još opasnijemativka wrote:More je moje prirodno okružje :)aben wrote:je u jesen i proljeće,mativka wrote:E, jel riječ o podvodnoj?aben wrote:mativka wrote:aben wrote:kic wrote:aben wrote:gle, ni to toliko opasno bilo, koliko jo nis imo kuraja, riječ je o speleologiji
2014-04-16
Ma, ja sam totalno izgubljena u knjigama. Zbilja ništa ne pamtim. Sve mi glupo :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:pa ni ti to sramota, i kic voli beletristiku ko da je cura, pitoj ga. knjiga je vridna čitanja, however.
Guest- Guest
ali nemo veze, poneseš sa sobon bit, dublje shvaćanje za budućnost.mativka wrote:Ma, ja sam totalno izgubljena u knjigama. Zbilja ništa ne pamtim. Sve mi glupo :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:pa ni ti to sramota, i kic voli beletristiku ko da je cura, pitoj ga. knjiga je vridna čitanja, however.
kažu da trudnice slabije pantu, kad ti je bila zanja menstruacija?
2014-04-16
Majke ti mile, gdje me nećeš strpati :)aben wrote:ozbiljno,svi hdzeovci i sdepeovci su tamo. obični purgeri su na viru, recimo..mativka wrote:hahhahahaha, ludo! :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:di,na iž ili ravu? zverina..a ne, pa ti si purgerica uhljeb, oni svi gredu na silbu!
Rekla sam da sam seljančica :) Ne smatram se uhljebom, jer je sve relativno.
Ne pripadam skupinama....
Guest- Guest
hahahhahaha, trenutno sam u plodnim danima ;)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:kažu da trudnice slabije pantu, kad ti je bila zanja menstruacija?
Guest- Guest
ni važno, ja te smatram:)mativka wrote:Majke ti mile, gdje me nećeš strpati :)aben wrote:ozbiljno,svi hdzeovci i sdepeovci su tamo. obični purgeri su na viru, recimo..mativka wrote:hahhahahaha, ludo! :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:di,na iž ili ravu? zverina..a ne, pa ti si purgerica uhljeb, oni svi gredu na silbu!
Rekla sam da sam seljančica :) Ne smatram se uhljebom, jer je sve relativno.
Ne pripadam skupinama....
seljanka? živiš na selu?
2014-04-16
Hvala na pažnji :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:ni važno, ja te smatram:)
seljanka? živiš na selu?
Gdje god da živim, i nalazim se, sjeme, zemlja, iz mene neće izaći :)
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50