Denkverbot
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Denkverbot
Hvala na pažnji :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:ni važno, ja te smatram:)
seljanka? živiš na selu?
Gdje god da živim, i nalazim se, sjeme, zemlja, iz mene neće izaći :)
Guest- Guest
pa, oš iskoristiti to, ilmativka wrote:hahahhahaha, trenutno sam u plodnim danima ;)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:kažu da trudnice slabije pantu, kad ti je bila zanja menstruacija?
čekoj, trespasiran na aganorov teritorij, a to je cue za počinak!
2014-04-16
Možda najpametnije, jer ipak smo prije svega osjetilna bića kojima je primarna svrha reprodukcija :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:čekoj, trespasiran na aganorov teritorij, a to je cue za počinak!
Guest- Guest
laku noć, malena,
referiran se na selo još, to mi je
bolna točka...
bolna točka...
2014-04-16
evo za našu mativku da može upoznati Čileance: http://punkufer.dnevnik.hr/clanak/prvi-zeljeznicki-hostel-u-hrvatskoj---428518.html
Počela sam čitati Sofijin svijet. Ali zapisujem si jer dok dođem do kraja zaboraviti ću početak :)kic wrote:kako smo samo derailali temu, a kao pametno je krenilo :^^
Vidjela sam da ima i film, stariji.
Uglavnom, odlično za početnike. No, imam osjećaj da će me sputavati u mojoj misli ako budem previše znala :D
Guest- Guest
Zašto ti je selo "bolna točka" ?aben wrote:
bolna točka...
Guest- Guest
dobro je raditi bilješke, ja to i za stripove radim..mativka wrote:Počela sam čitati Sofijin svijet. Ali zapisujem si jer dok dođem do kraja zaboraviti ću početak :)kic wrote:kako smo samo derailali temu, a kao pametno je krenilo :^^
Vidjela sam da ima i film, stariji.
Uglavnom, odlično za početnike. No, imam osjećaj da će me sputavati u mojoj misli ako budem previše znala :D
bolje da ne pokažem kako to izgleda, puno je sjebanih komentara mojih :D
ne zun kako će joj bilješke pomoći kad je ta knjiga zapravo knjiga bilježaka:)
i zoč vodiš bilješke za stripove? i koja je to finta, odrasli čovik ki čito stripove? u filmovima vas uvika prikazuju ka dorks.
ma ne će te sputavati nego usmjeravati. aj nojdi mi link za taj film!
i zoč vodiš bilješke za stripove? i koja je to finta, odrasli čovik ki čito stripove? u filmovima vas uvika prikazuju ka dorks.
2014-04-16
mativka wrote:Zašto ti je selo "bolna točka" ?aben wrote:
bolna točka...
izreso sun na betonskom smetlištu, bi ponosan na urbane mitove koji su se uglavnom ticali avantura uličnih bandi, iz visokoga gljedo na seljake, sažaljeva se na ljude ki živu u kućami... a unda, ka sun se otrezni, sa van zavidin...
2014-04-16
Previše informacija za početak, pa to za sada više sliči na neku skriptu za polaganje ispita :)aben wrote:ne zun kako će joj bilješke pomoći kad je ta knjiga zapravo knjiga bilježaka:)
Treba popamtiti silne filozofe od početka i njihove ideje i zamisli (a, detaljna sam) :)
Bila je jedna rečenica koja kaže kao da filozofija (po mojoj interpretaciji), ne uči već potiče na razmišljanje...Tako nekako...nisu mi pri ruci bilješke...
A, evo, izgleda da je bio na tv-u ali trenutno ga ne mogu naći...ali barem skica kako izgleda..
http://tvprofil.net/show/6859/sofies-verden
Guest- Guest
Zato ja nikada ne čitam što sam prije napisala jer bih lupala glavom o zid :Dkic wrote:mativka wrote:kic wrote:bolje da ne pokažem kako to izgleda, puno je sjebanih komentara mojih :D
Guest- Guest
pa nekad mi treba da pratim radnju jednostavno, jedan dan čitam, pa par dana ne čitam..aben wrote:i zoč vodiš bilješke za stripove? i koja je to finta, odrasli čovik ki čito stripove? u filmovima vas uvika prikazuju ka dorks.
ima ddobrih stripova, svaki ima svoj vizualni štih koji je zanimljiv, zašto ljudi čitaju knjige? iz istog razloga po meni, da provedu vrijeme s nečim što će ih zaokupiti..
"kakva je ovo glupa osoba pisala"mativka wrote:Zato ja nikada ne čitam što sam prije napisala jer bih lupala glavom o zid :Dkic wrote:mativka wrote:kic wrote:bolje da ne pokažem kako to izgleda, puno je sjebanih komentara mojih :D
:^^
A vidiš ja bih sada u stan jer su manje režije i manje se radi :Daben wrote:mativka wrote:aben wrote:izreso sun na betonskom smetlištu, bi ponosan na urbane mitove koji su se uglavnom ticali avantura uličnih bandi, iz visokoga gljedo na seljake, sažaljeva se na ljude ki živu u kućami... a unda, ka sun se otrezni, sa van zavidin...
Uostalom, dečko si, normalno je to u mladosti za vas. Moja najljepša sjećanja, mirisi, sve je vezano uz selo, prašinu, dječju igru. Poslijepodnevno spavanje kada bi me baka stavila na spavanje u toplo ljeto i kada nikoga od djece ne bi bilo na prašnjavom putu vezano je uz kokoši i pijetla :) Onako sam uvijek pomišljala, kada bi me prenuli iz sna, jesu li se i ostala djeca probudila da nastavimo igru :)
Po mom mišljenju, svi gradovi su više sela nazvanih gradom. Jel kada pogledaš i u velikim gradovima, život je vezan za određeni kvart (kada si dijete) samo s tim da je ljepota djetinjstva uskraćena u tim dijelovima, tj. selima grada. Kako odrastaš, dakako da grad pruža više mogućnosti, no opet, danas je sve tako dobro povezano da , ne znam....
Guest- Guest
Ili ono: Bože, koja sam ja budaletina :) O, dragi Bože, što sam to izvalila :) O, budalo jedna suzdrži se:) I na kraju: Ma zaboli me, pisati ću što mi dođe i neću više čitati. Amen :)kic wrote:"kakva je ovo glupa osoba pisala"mativka wrote:Zato ja nikada ne čitam što sam prije napisala jer bih lupala glavom o zid :Dkic wrote:mativka wrote:kic wrote:bolje da ne pokažem kako to izgleda, puno je sjebanih komentara mojih :D
Guest- Guest
ja podržavam i šaranje sa strane, glosse..mativka wrote:Ili ono: Bože, koja sam ja budaletina :) O, dragi Bože, što sam to izvalila :) O, budalo jedna suzdrži se:) I na kraju: Ma zaboli me, pisati ću što mi dođe i neću više čitati. Amen :)kic wrote:"kakva je ovo glupa osoba pisala"mativka wrote:Zato ja nikada ne čitam što sam prije napisala jer bih lupala glavom o zid :Dkic wrote:mativka wrote:kic wrote:bolje da ne pokažem kako to izgleda, puno je sjebanih komentara mojih :D
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t957p40-chat-room#38484
Aaaaaaaaa, za mene je grijeh šaranje o knjigama!kic wrote:mativka wrote:kic wrote:mativka wrote:kic wrote:mativka wrote:kic wrote:ja podržavam i šaranje sa strane, glosse..http://ex-iskon.forumcroatian.com/t957p40-chat-room#38484
Inače imam neke poremećaje da volim imati sve uredno....Bilješke, i sve....Na ovo bih totalno poludjela :)
Guest- Guest
ostavi se toga, to je pregled kompletne povijesti filozofije, pogubit ćeš se.mativka wrote:Previše informacija za početak, pa to za sada više sliči na neku skriptu za polaganje ispita :)aben wrote:ne zun kako će joj bilješke pomoći kad je ta knjiga zapravo knjiga bilježaka:)
Treba popamtiti silne filozofe od početka i njihove ideje i zamisli (a, detaljna sam) :)
Bila je jedna rečenica koja kaže kao da filozofija (po mojoj interpretaciji), ne uči već potiče na razmišljanje...Tako nekako...nisu mi pri ruci bilješke...
A, evo, izgleda da je bio na tv-u ali trenutno ga ne mogu naći...ali barem skica kako izgleda..
http://tvprofil.net/show/6859/sofies-verden
jo više ni obične knijge ne skriptirun, rečenice ke ti ostavu otisak na duši- ostavu ih, i iako ih evenčuli zaburaviš, princip ostaje i uvika ga buduća situacija more aktivirati.
a filmić...bezveze, neki za dicu:)
2014-04-16
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50