Denkverbot
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Denkverbot
aben wrote:pa e.
naravski da san neprilagođen; jo sun iz otoka, mi nismo slučajno na otocima:)
triniy je pomalo posustala, otkako je okusila pa ispustila moći..red je da je sa malo pomožeš, jump start her:)
eno je na religiji, vadi citate, tvoj utjecaj izgleda..
nismo ni mi slučajno s brda :^^
aben wrote: to je tvrdo ko da si lego is prijateljun
proli kolu kad sam pročitao
jebemti-
kolu? smatran da sun ti učini uslugu, trećina cukra je u koli, i cukar se razgrađuje u glukozu u jetr...zapravo, neka ti dedalos to objasnikic wrote:aben wrote: to je tvrdo ko da si lego is prijateljun
proli kolu kad sam pročitao
jebemti-
2014-04-16
niti izdaleka, hes a big boykic wrote:mislim da smo ga dovoljno vrijeđali za danas.
2014-04-16
logiku možeš primjenjivati u matematici, van tog područja klasična logika ne vrijedi zato što kategorije... blakic wrote:vidim da ne shvaca da je prvo sto ucis u Logici da moras apstrahirati bitno od nebitna, inace, prodje zivot u imitiranju..
ili jednostavnije rečeno riječi kojima se koristiš nisu jednoznačne, imaju više značenja, pa ovisno o kontekstu pojedini objekti se nalaze u više skupova a i skupovi se međusobno preklapaju
zato vam je npr. humorističan Šeldon iz serije Teorija velikog praska, koji upotrebljava logiku da bi pokušao shvatiti što drugi oko njega misle
također zato kad nešto filozofirate nemate pojam o čemu govorite, jer prelazite iz kategorije u kategoriju i iz značenja u značenje
npr. danas smo vidjeli da vas zbunjuje pojam "zlato je novac" i da vam nije potpuno jasno ni što je novac, a ni što bi trebalo biti zlato
kad imaš lingvističke varijable tu se onda ne upotrebljava klasična logika, nego "Fuzzy set" teorija, tj. teorija rasutih skupova
posljedično filozofija kao disciplina i način razmišljanja je potpuno neupotrebljiva te uvijek vodi do krivih zaključaka jer GIGO
garbage in -> garbage out
Guest- Guest
to je zato što ne jebem, kad počnem jebavat onda će se smanjiti i moje frustracijekic wrote:deda ima stil ocajnickog luzera
Guest- Guest
dobro sad pretjeruješ, nisam nikad rekao da je nejebica razlog tvojih skretanja.. svak ima svoje faze.
haha, hes just probing you:)kic wrote:dobro sad pretjeruješ, nisam nikad rekao da je nejebica razlog tvojih skretanja.. svak ima svoje faze.
2014-04-16
u množini je pa,deda na rovašu wrote:
npr. danas smo vidjeli da vas zbunjuje pojam "zlato je novac" i da vam nije potpuno jasno ni što je novac, a ni što bi trebalo biti zlato
novac je medium of accaunt, exchange i store of value.
kako se tvoj novac drži po ovon trećem pitanju? ili je storing obsolete?
2014-04-16
a vidim, ja se opet dostojanstveno ponašam prema njemu, deda mi pokušava biti rival, ali ja ga ne vidim kao takvog, sigurno kontemplira onaj tvoj pasus o sportašicama jer je lud za njima..
ti bi mi bio rival da nisi veteran-
rival u čemu, javljam se u pravilu kad je neki teški bulšit na temi, i to uglavnom iz područja gospodarstvakic wrote:deda mi pokušava biti rival
jednostavno, nemojte pričati gluposti pa ja neću komentirati
iskreno, nisam ga još pročitaokic wrote:sigurno kontemplira onaj tvoj pasus o sportašicama jer je lud za njima..
Guest- Guest
kic wrote:a vidim, ja se opet dostojanstveno ponašam prema njemu, deda mi pokušava biti rival, ali ja ga ne vidim kao takvog, sigurno kontemplira onaj tvoj pasus o sportašicama jer je lud za njima..
pa prihvati izazov, čovik moro imati nemesisa
čekoj, to ča sun veteran me čini prejokin ili preslabin?
:)
2014-04-16
deda na rovašu wrote:rival u čemu, javljam se u pravilu kad je neki teški bulšit na temi, i to uglavnom iz područja gospodarstvakic wrote:deda mi pokušava biti rival
jednostavno, nemojte pričati gluposti pa ja neću komentirati
same here:)
2014-04-16
deda na rovašu wrote:jednostavno, nemojte pričati gluposti pa ja neću komentiratio
imporribru.
aben wrote:kic wrote:a vidim, ja se opet dostojanstveno ponašam prema njemu, deda mi pokušava biti rival, ali ja ga ne vidim kao takvog, sigurno kontemplira onaj tvoj pasus o sportašicama jer je lud za njima..
prejakim naravno
ti iz nekog svog dišpeta prema društvu i državi zagovaraš te ideje, nisi previše ozbiljanaben wrote:
same here:)
ja pokušavam biti shvaćen
Guest- Guest
to je honest question,kic wrote:aben wrote:kic wrote:a vidim, ja se opet dostojanstveno ponašam prema njemu, deda mi pokušava biti rival, ali ja ga ne vidim kao takvog, sigurno kontemplira onaj tvoj pasus o sportašicama jer je lud za njima..
prejakim naravno
drugi tjedan iden na veteranski turnir u makedoniju, odigrali smo kondicijsku utakmicu s mlađima..i da nismo pokvareniji ne bi imali šanse:)
2014-04-16
mozete li mi reci da li vam je poznata izjava : "ogolilo se, obosilo se, nije se dugo ratovalo..." i ako da, tko je to izjavio ?
betty.boop-
2015-01-23
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Page 39 of 50