Denkverbot
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Denkverbot
Apsolutno ništa, osim svjesnosti trenutka u kojem smo samo znatiželjnici. Sada i tu. Dakako da postoje simpatije u smislu, onako, neke dragosti i želje upoznavanja ali ništa više od toga. Uostalom, za nešto više je ipak potrebno puno više. Ovo je jedna ladica znatiželje, vidiš da je netko drugačiji fizički od tebe i sve te zanima (barem mene) :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:a? niti fizičko?!
ništa ono u smislu..one time, in the camping...?
pa to ti je skroz gej. jo sun se bavi ekstremnim sportom, i uvika mi je život ovisi o konopu, doslovno, samo radi nagrade, žene te više volu kad se ponašaš ko debil i riskiraš život.
meanwhile, ti si, govoriš, upoznavala divne ljude? jeste bar zabegeveljili dok ste obilazili muzeje?
A, da, zadnji put sam željela u kazalište, no, bilo je prekasno :)
Kada mi je netko drag, ne mogu podnijeti išta ekstremno, ne bih mogla to gledati, niti sudjelovati u tome. I u tome ništa nije sexy.....
Guest- Guest
“When people risk their lives, shouldn’t it be for something important? What’s so important about driving faster than anyone else?”aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:pa to ti je skroz gej. jo sun se bavi ekstremnim sportom, i uvika mi je život ovisi o konopu, doslovno, samo radi nagrade, žene te više volu kad se ponašaš ko debil i riskiraš život.
“A lot of people go through life doing things badly. Racing is important to men who do something well . . . When you’re racing, it’s life . . . Anything that happens before and after, it’s just waiting . . .”
Last edited by kic on 24/4/2016, 00:14; edited 2 times in total
a
a, ok. milsin, jo živin od takovih ko ča si ti, i ne razumin vas i gotovo. nojbolje mi je ka me pitaju da ča imo za viti po zadru..unda in jo počnen govoriti o kafićima di se na miru more popiti kafa, plažama di se moru i goli kupati jer nemo nikoga, a oni me gljedaju da ne ne, nego di imo ljudi..haha mladost ludost:))
je je, nebojse, kad si pod punom opremom, ideš u nepoznato, karabineri zvoncaju, pogled je mrk, svi se ponašaju ko da se događa čakoli važno...chicks dig that sh
mativka wrote:Apsolutno ništa, osim svjesnosti trenutka u kojem smo samo znatiželjnici. Sada i tu. Dakako da postoje simpatije u smislu, onako, neke dragosti i želje upoznavanja ali ništa više od toga. Uostalom, za nešto više je ipak potrebno puno više. Ovo je jedna ladica znatiželje, vidiš da je netko drugačiji fizički od tebe i sve te zanima (barem mene) :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:a? niti fizičko?!
ništa ono u smislu..one time, in the camping...?
pa to ti je skroz gej. jo sun se bavi ekstremnim sportom, i uvika mi je život ovisi o konopu, doslovno, samo radi nagrade, žene te više volu kad se ponašaš ko debil i riskiraš život.
meanwhile, ti si, govoriš, upoznavala divne ljude? jeste bar zabegeveljili dok ste obilazili muzeje?
A, da, zadnji put sam željela u kazalište, no, bilo je prekasno :)
Kada mi je netko drag, ne mogu podnijeti išta ekstremno, ne bih mogla to gledati, niti sudjelovati u tome. I u tome ništa nije sexy.....
a, ok. milsin, jo živin od takovih ko ča si ti, i ne razumin vas i gotovo. nojbolje mi je ka me pitaju da ča imo za viti po zadru..unda in jo počnen govoriti o kafićima di se na miru more popiti kafa, plažama di se moru i goli kupati jer nemo nikoga, a oni me gljedaju da ne ne, nego di imo ljudi..haha mladost ludost:))
je je, nebojse, kad si pod punom opremom, ideš u nepoznato, karabineri zvoncaju, pogled je mrk, svi se ponašaju ko da se događa čakoli važno...chicks dig that sh
2014-04-16
kic wrote:“When people risk their lives, shouldn’t it be for something important? What’s so important about driving faster than anyone else?”aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:pa to ti je skroz gej. jo sun se bavi ekstremnim sportom, i uvika mi je život ovisi o konopu, doslovno, samo radi nagrade, žene te više volu kad se ponašaš ko debil i riskiraš život.
“A lot of people go through life doing things badly. Racing is important to men who do something well . . . When you’re racing, it’s life . . . Anything that happens before and after, it’s just waiting . . .”
je, ali jo sa više volin život provoditi u čekanju, jebeš ti to:)
2014-04-16
a, ne zun je su li ga ekranizirali, al ako jesu- teško da su uspili, to je u principu didaktičko štivo, ko udžbenik.mativka wrote:Abende, ona knjiga što si mi preporučio, nema veze s filmom?
ne zun ča bi mogli izostaviti a da ne uništu cjelinu...
2014-04-16
to sad popušćaš jer se malivki nije svidjelo junačenje :Daben wrote:kic wrote:“When people risk their lives, shouldn’t it be for something important? What’s so important about driving faster than anyone else?”aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:pa to ti je skroz gej. jo sun se bavi ekstremnim sportom, i uvika mi je život ovisi o konopu, doslovno, samo radi nagrade, žene te više volu kad se ponašaš ko debil i riskiraš život.
Pa doći ću uskoro na godišnji na otok u blizini tebe :) Obožavam otoke :)aben wrote:
Čak znam i seljanje i njihovu smokovaču jutarnju koja me ajme ubije , tako da mi hladno more savršeno odgovara:)
U to vrijeme pročitam po 5 knjiga, no na žalost ništa ne zapamtim. Ali pamtim te seljanje, ljude, priče na neovlašteno napravljenim privatnim plažama :D
Pamtim Crkvicu nedjeljom i žene u crnom.
Tamo gdje ja idem, nema ništa, osim susjeda :)
Guest- Guest
Ne smijem tovara zaboraviti koji je svojim zovom odjekivao cijelim otokom :)
Guest- Guest
Jel ima veze s nacistima?aben wrote:a, ne zun je su li ga ekranizirali, al ako jesu- teško da su uspili, to je u principu didaktičko štivo, ko udžbenik.mativka wrote:Abende, ona knjiga što si mi preporučio, nema veze s filmom?
ne zun ča bi mogli izostaviti a da ne uništu cjelinu...
Guest- Guest
ka sun imo tvoje godine, jo sun se uvika kupo gol na rivi, noću.kic wrote:nego, gdje se može kupati ko od majke rođen u ZD ? :^^
ali imo još par lokacij, išći aerodrom u raketnoj bazi šepurine na mapsima, omoh je uz more, pješčana U uvala, namo moreš komodnom
ali jo sun iz jenoga mologa otoka na ki ne dolazu turisti, tamo moreš si oćeš, na to sun misli..tamo ih jo šaljin..
2014-04-16
Kakva te Malivka spopala?! :)kic wrote:aben wrote:kic wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:to sad popušćaš jer se malivki nije svidjelo junačenje :D
Guest- Guest
ni, nego jer sun jedva čeko prestati istin pizdarijama,kic wrote:to sad popušćaš jer se malivki nije svidjelo junačenje :Daben wrote:
a da me mativka unda vidila, ovlažila bi se. to je ko da vidiš vatrogasca, resistance is futile...
2014-04-16
čuo sam da je na jednom otočiću nasuprot ZD raj na zemlji jedna plaža, mislim da nije na Ugljanu a sad..
ponaškio sam te, ko cjetić, uglavnom vidjet ću za te kvotove dobro si to pokrenila ajd bar nešto od večeras..mativka wrote:Kakva te Malivka spopala?! :)kic wrote:aben wrote:kic wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:to sad popušćaš jer se malivki nije svidjelo junačenje :D
ah, my kind of folk...mativka wrote:Pa doći ću uskoro na godišnji na otok u blizini tebe :) Obožavam otoke :)aben wrote:
Čak znam i seljanje i njihovu smokovaču jutarnju koja me ajme ubije , tako da mi hladno more savršeno odgovara:)
U to vrijeme pročitam po 5 knjiga, no na žalost ništa ne zapamtim. Ali pamtim te seljanje, ljude, priče na neovlašteno napravljenim privatnim plažama :D
Pamtim Crkvicu nedjeljom i žene u crnom.
Tamo gdje ja idem, nema ništa, osim susjeda :)
2014-04-16
blizu mene, a da ima tovarov..hm..mativka wrote:Ne smijem tovara zaboraviti koji je svojim zovom odjekivao cijelim otokom :)
jel neki moli otok?
2014-04-16
a biće saharun ili veli rat, to su te masovne plažetine s hrpomm ljudi..lipo je, ni da ni, ali ni to zo me..kic wrote:čuo sam da je na jednom otočiću nasuprot ZD raj na zemlji jedna plaža, mislim da nije na Ugljanu a sad..
2014-04-16
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50