Denkverbot
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Denkverbot
a blago in se..kako se znaju zajebavati...kic wrote:i Ali G im je pripovjedao, onak za nasmijat se skroz, samo upiš u google: will ferrel harvard speech :
aben- Posts : 35492
2014-04-16
da, mlodi su bezbrižnimativka wrote:I ta riječ silovatelj je relativna :Daben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:kic wrote:aben wrote:kic wrote:ovisi di ga staviš,
recimo u arapski izbjeglički kamp?
inače, ja se sigurno osićun, osin doma, samo u šatoru na planini di nemo silovatelja:)
Ja se zbilja tog ne bojin :)
2014-04-16
aben wrote:a blago in se..kako se znaju zajebavati...kic wrote:i Ali G im je pripovjedao, onak za nasmijat se skroz, samo upiš u google: will ferrel harvard speech :
haha a dobro, bolje gledati košaricu priznajem..
Što tebe muči,?! Premlad si, da bi bio tako star...aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:kic wrote:aben wrote:kic wrote:da, mlodi su bezbrižni
Guest- Guest
pojebala se skripta, i kako sam shvatio izbor je između instant redirecta i veće ovlasti za kvotanjem (takoreć, glupo zvuči znam)
tako da biram prvo i ne diram :^^
slušan willa, i pokušavan zamisliti slično na našim komornim grobljima od fakulteta..uvik se rastužin ča nis rođen u meriki..kic wrote:aben wrote:a blago in se..kako se znaju zajebavati...kic wrote:i Ali G im je pripovjedao, onak za nasmijat se skroz, samo upiš u google: will ferrel harvard speech :
haha a dobro, bolje gledati košaricu priznajem..
2014-04-16
Ajd, kako sam rekla nedavno osnovne postavke su moje, ma kakve bile :Dkic wrote:pojebala se skripta, i kako sam shvatio izbor je između instant redirecta i veće ovlasti za kvotanjem (takoreć, glupo zvuči znam)
Guest- Guest
nišće, sve je ok, samo rezoniran iz onoga ča pišešmativka wrote:Što tebe muči,?! Premlad si, da bi bio tako star...
jo nemun stvarna iskustva, od putovanja mi se rigo,
ali znun da samo mlodi volu putovati i upoznavati druge ljude, nojvjerojatnije da popunu rupe u svojoj još do kraja neizgrođenoj osobnosti:)
2014-04-16
mislin da je provi termin kvocanjemativka wrote:Kic?????
Što je to s forumom?
Mislim na to kvotanje il kako se već zove...
2014-04-16
So my gift to you, Class of 2003, is to tell you about the real world through my eyes, through my experiences. And I’m sorry, but I refuse to sugarcoat it. I ain’t gonna do it. And I probably shouldn’t use the word “ain’t” during this day in which we celebrate education. But that’s just the way I play it, Homes.
Graduates, if you will indulge me for a moment, let me paint a picture of what it’s like out there. The last four or, for some of you, five years you’ve been living in a fantasyland, running around, talking about Hemingway, or Clancy, or, I don’t know, I mean whatever you read here at Harvard. The Novelization of the Matrix, I don’t know. I don’t know what you do here.
But I do know this. You’re about to enter into a world filled with hypocrisy and doublespeak, a world in which your limo to the airport is often a half-hour late. In addition to not even being a limo at all; often times it’s a Lincoln Towncar. You’re about to enter a world where you ask your new assistant, Jamie, to bring you a tall, non-fat latte. And he comes back with a short soy cappuccino. Guess what, Jamie? You’re fired. Not too hard to get right, my friend.
xD
Pa ja imam, spletom okolnosti nenamjernim, upoznavala sam različite kulture, ljude. Prekrasno iskustvo. S nikim nisam imala ništa emocionalno niti fizičko, ali prekrasna sjećanja.aben wrote:nišće, sve je ok, samo rezoniran iz onoga ča pišešmativka wrote:Što tebe muči,?! Premlad si, da bi bio tako star...
ali znun da samo mlodi volu putovati i upoznavati druge ljude, nojvjerojatnije da popunu rupe u svojoj još do kraja neizgrođenoj osobnosti:)
Ja se smatram temeljem u životu, krov ne znači smrt. :)
Jesi li ti izgrađen? :)
Guest- Guest
Ahahhahahhahhaham ahahahhaahahahah, hahahahhahaha, odličnaaben wrote:mislin da je provi termin kvocanjemativka wrote:Kic?????
Što je to s forumom?
Mislim na to kvotanje il kako se već zove...
Guest- Guest
mni
ili ono ča čini bušu, brate mili:)
to ti ja govorin, jo mislin da naši ljudi ne bi bili pre spremni na takvu vrstu istine/ humora :(kic wrote:So my gift to you, Class of 2003, is to tell you about the real world through my eyes, through my experiences. And I’m sorry, but I refuse to sugarcoat it. I ain’t gonna do it. And I probably shouldn’t use the word “ain’t” during this day in which we celebrate education. But that’s just the way I play it, Homes.Graduates, if you will indulge me for a moment, let me paint a picture of what it’s like out there. The last four or, for some of you, five years you’ve been living in a fantasyland, running around, talking about Hemingway, or Clancy, or, I don’t know, I mean whatever you read here at Harvard. The Novelization of the Matrix, I don’t know. I don’t know what you do here.But I do know this. You’re about to enter into a world filled with hypocrisy and doublespeak, a world in which your limo to the airport is often a half-hour late. In addition to not even being a limo at all; often times it’s a Lincoln Towncar. You’re about to enter a world where you ask your new assistant, Jamie, to bring you a tall, non-fat latte. And he comes back with a short soy cappuccino. Guess what, Jamie? You’re fired. Not too hard to get right, my friend.xD
ili ono ča čini bušu, brate mili:)
2014-04-16
One of the challenges you will be faced with is finding a job in our depressed economy. In fact, the chances of landing a decent job are about as good as finding weapons of mass destruction in the Iraqi desert. Slim and none. And Slim just left the building. In fact, the closest thing I found to looking like a weapon of mass destruction is the turd that Dick Cheney left in the Oval Office toilet about an hour ago. Man, that thing is a WMD if I’ve ever seen one. On that note, God bless and happy graduation.
2003!
2003!
You know, I sincerely hope you enjoy this next chapter of your life because it’s really going to be great, as long as you pay your taxes.
hahah
hahah
morat ću pogledati za to kvocanje i mene živcira, ali ak se nešt sjebe maltivka je kriva :^^
a? niti fizičko?!mativka wrote:Pa ja imam, spletom okolnosti nenamjernim, upoznavala sam različite kulture, ljude. Prekrasno iskustvo. S nikim nisam imala ništa emocionalno niti fizičko, ali prekrasna sjećanja.aben wrote:nišće, sve je ok, samo rezoniran iz onoga ča pišešmativka wrote:Što tebe muči,?! Premlad si, da bi bio tako star...
Ja se smatram temeljem u životu, krov ne znači smrt. :)
Jesi li ti izgrađen? :)
ništa ono u smislu..one time, in the camping...?
pa to ti je skroz gej. jo sun se bavi ekstremnim sportom, i uvika mi je život ovisi o konopu, doslovno, samo radi nagrade, žene te više volu kad se ponašaš ko debil i riskiraš život.
meanwhile, ti si, govoriš, upoznavala divne ljude? jeste bar zabegeveljili dok ste obilazili muzeje?
2014-04-16
More! :)kic wrote:morat ću pogledati za to kvocanje i mene živcira, ali ak se nešt sjebe maltivka je kriva :^^
Uvijek ispravljam sve i u RL između ljudi , makar ponekad i slažem :)
Guest- Guest
Apsolutno ništa, osim svjesnosti trenutka u kojem smo samo znatiželjnici. Sada i tu. Dakako da postoje simpatije u smislu, onako, neke dragosti i želje upoznavanja ali ništa više od toga. Uostalom, za nešto više je ipak potrebno puno više. Ovo je jedna ladica znatiželje, vidiš da je netko drugačiji fizički od tebe i sve te zanima (barem mene) :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:a? niti fizičko?!
ništa ono u smislu..one time, in the camping...?
pa to ti je skroz gej. jo sun se bavi ekstremnim sportom, i uvika mi je život ovisi o konopu, doslovno, samo radi nagrade, žene te više volu kad se ponašaš ko debil i riskiraš život.
meanwhile, ti si, govoriš, upoznavala divne ljude? jeste bar zabegeveljili dok ste obilazili muzeje?
A, da, zadnji put sam željela u kazalište, no, bilo je prekasno :)
Kada mi je netko drag, ne mogu podnijeti išta ekstremno, ne bih mogla to gledati, niti sudjelovati u tome. I u tome ništa nije sexy.....
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50