ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 21 Empty Re: Denkverbot

Post by kic 23/4/2016, 20:04

znaco da se smijem.. e sad mi ova japanka na avu izgleda ko iz komunalnog da je, malo mi to kvari dojam sad..

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2016, 20:06

Pročitala :) Šteta što nema tako raznovrsnih osoba, mišljenja, stavova :) Mislim, osoba sam koja ne voli "klanove", volim tu raznolikost mišljenja, promišljanja, pa čak i obrambenih stavova koja graniče s nekom vrstom ludila :)
No, na žalost, isto tako razumijem, želju jedinke da nametne svoje mišljenje. Ono što nikako ne razumijem je njegovanje egokozmetike, u smislu da ničije vrijeme nije bilo važno....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2016, 20:48

mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:Pod onom temom sam pisala kao Selica :)
 a vidi sun, omoh te je aganor prečito, i reko ti da kompliciraš- a pazi, čovik je stručnjak za žene!
Pa ne bih rekla da je stručnjak jer mi čak nije ostao ni u podsvijesti. Morala bih ponovno sve pročitati:) To je uobičajeni izraz koji muškarci upućuju ženama :)
mislin, ginekolog je:)

legendarni je odgovor
mr. udalla:

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2016, 20:53

aben wrote:
mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:mislin, ginekolog je:)
Kakve to ima veze?!  scratch

Ahhh, oko nekih stvari, s već zadanim prirodnim postavkama je suludo raspravljati ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2016, 20:54

mativka wrote:Pročitala :) Šteta što nema tako raznovrsnih osoba, mišljenja, stavova :) Mislim, osoba sam koja ne voli "klanove", volim tu raznolikost mišljenja, promišljanja, pa čak i obrambenih stavova koja graniče s nekom vrstom ludila :)
No, na žalost, isto tako razumijem, želju jedinke da nametne svoje mišljenje. Ono što nikako ne razumijem je njegovanje egokozmetike, u smislu da ničije vrijeme nije bilo važno....
nije to tako jednostavno, ti ljudi su pisali godinama, i ne moreš a da ne primjetiš decline u strpljenju i sve veću osjetljivost na okidaču.
ne svih, jel. recimo henok i takezo su jednostavno odustali, aganora su istisnuli i tako..

općenito nojgori u nametanju nenametanja je bi sefirot, on je samobaniran od trenutka kad je potiro sve neistomišljenike, njegov smisao postojanja je presto postojati:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 23/4/2016, 20:56

samodokino se :D 

spear je očito superinteligentan i načitan, ali iako preferiram inteligenciju, on mi nikad nije bio ugodan, ne bih ga nikad birao na basketu recimo..

Last edited by kic on 23/4/2016, 20:56; edited 1 time in total
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2016, 20:56

mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:
aben wrote:
mativka wrote:mislin, ginekolog je:)
Kakve to ima veze?!  scratch

Ahhh, oko nekih stvari, s već zadanim prirodnim postavkama je suludo raspravljati ;)
pa stručnjak za žene. on ih vidi u drukčijen svitlu, i njemu se povjeravaju o svemu, ima inside information čovik

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2016, 21:06

kic wrote:samodokino se :D 

spear je očito superinteligentan i načitan, ali iako preferiram inteligenciju, on mi nikad nije bio ugodan, ne bih ga nikad birao na basketu recimo..

meni je, na početku, bi je rezerviran i odmjeren. njegove rečenice su uvik bile u srž. nikad viška ili manjka.

a za basket..pa, nika nis
razmišljo u okvirima rl-a, ja to uvik sudin ko da je jedina stvarnost rečenice ke čitamo s ekrana..

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2016, 21:08

aben wrote:
mativka wrote:Pročitala :) Šteta što nema tako raznovrsnih osoba, mišljenja, stavova :) Mislim, osoba sam koja ne voli "klanove", volim tu raznolikost mišljenja, promišljanja, pa čak i obrambenih stavova koja graniče s nekom vrstom ludila :)
nije to tako jednostavno, ti ljudi su pisali godinama, i ne moreš a da ne primjetiš decline u strpljenju i sve veću osjetljivost na okidaču.
ne svih, jel. recimo henok i takezo su jednostavno odustali, aganora su istisnuli i tako..

općenito nojgori u nametanju nenametanja je bi sefirot, on je samobaniran od trenutka kad je potiro sve neistomišljenike, njegov smisao postojanja je presto postojati:)
Nije mi bila namjera ikoga uvrijediti, jer moje postavke su malo drugačije. Odvajam ovo vrijeme, kao što sve odvajam, ništa ali ništa ne prihvaćam kao nešto što bi bitno utjecalo na mene. Svjesna sam različitosti življenja, vremena za ovo ili ono. Ono što mogu ovdje je zavoljeti ljude na način da osjete to....
Previše ljudi uzimaju k srcu neke stvari. Primjerice i ovu filozofiju, ili bilo što drugo što ih se izravno ne dotiće. Osobno volim te rasprave jer smatram da me tjeraju na učenje, jer dakako kada čitam način na koji se svi izražavaju, osjećam se kao seljančica neka, koja uvijek bubne: Car je gol!!! :) 
Nisam ego-triper, volim promišljanja, tj. misli kada okrećem na sve moguće stupnjeve :)
Čak bih vas zamolila neku preporuku za sljedeći tjedan za pročitati s našim prijevodom jer mi treba malo duže s engleskim jer jedna riječ mijenja kontekst, a volim i svoj prirodni tijek misli :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2016, 21:13

mativka wrote:
aben wrote:

Nije mi bila namjera ikoga uvrijediti, jer moje postavke su malo drugačije. Odvajam ovo vrijeme, kao što sve odvajam, ništa ali ništa ne prihvaćam kao nešto što bi bitno utjecalo na mene. Svjesna sam različitosti življenja, vremena za ovo ili ono. Ono što mogu ovdje je zavoljeti ljude na način da osjete to....
Previše ljudi uzimaju k srcu neke stvari. Primjerice i ovu filozofiju, ili bilo što drugo što ih se izravno ne dotiće. Osobno volim te rasprave jer smatram da me tjeraju na učenje, jer dakako kada čitam način na koji se svi izražavaju, osjećam se kao seljančica neka, koja uvijek bubne: Car je gol!!! :) 
Nisam ego-triper, volim promišljanja, tj. misli kada okrećem na sve moguće stupnjeve :)
Čak bih vas zamolila neku preporuku za sljedeći tjedan za pročitati s našim prijevodom jer mi treba malo duže s engleskim jer jedna riječ mijenja kontekst, a volim i svoj prirodni tijek misli :)
bolje neka ti kic nešto do, jer moja literatura ti je ko crvena pilula, nemo nase, učlanjenju u sektu i propovjedanje  slobode urbi et orbi:)

al, bold ti je malo prepotentan. mi većinom samo ponavljamo rečeno u povijesti, svaku svoju misao za ku sun misli da je orginalna, pojavon interneta i lakoćon iskonja, skuži sun da je o tome napisano već pestotin knjig:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2016, 21:18

aben wrote:
pa stručnjak za žene. on ih vidi u drukčijen svitlu, i njemu se povjeravaju o svemu, ima inside information čovik
Zbilja mi nije jasno, što on može zaključiti na osnovu svoje profesije osim:
- djevica
- rotkinja
- osoba sklona promiskuitetnom ponašanju
- osoba potencijalno opasna u smislu spolno prenosivih bolesti
- i drugo

Što se tiče same pacijentice i ostalih okolnosti vezanih uz fizičko stanje, teško da može išta s sigurnošću reći ili zaključiti.. Profesija je vezana isključivo za fizičko stanje. Dakako da je to za žene izuzetno važna profesija, jer njemu je gotovo svejedno tko će mu na stol, a nama ipak je jako neugodno :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 23/4/2016, 21:18

uzmi nešto od stoicizma čitati, onda shvatiš da ne možemo odbaciti kršćanstvo u potpunosti jer je ono apsorbiralo neke jako dobre elemente iz raznih pravaca, uključujući stoicizam naravno..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2016, 21:24

aben wrote:
bolje neka ti kic nešto do, jer moja literatura ti je ko crvena pilula, nemo nase, učlanjenju u sektu i propovjedanje  slobode urbi et orbi:)

al, bold ti je malo prepotentan. mi većinom samo ponavljamo rečeno u povijesti, svaku svoju misao za ku sun misli da je orginalna, pojavon interneta i lakoćon iskonja, skuži sun da je o tome napisano već pestotin knjig:)
Što je to crvena pilula?

Pa svi se mi vrtimo u krug, svi smo poput mjesečevih mijena. Nikada neću biti članom ičega :) (mada bila i simpatizer) :) Meni ovo više djeluje licmjerno nego njegovanje egokozmetike :)

Da, ali ponavljanje je majka znanja ;) Svako vrijeme, neki drugačiji ljudi, shvaćanja, promišljanja... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2016, 21:25

mativka wrote:
aben wrote:
Zbilja mi nije jasno, što on može zaključiti na osnovu svoje profesije osim:
- djevica
- rotkinja
- osoba sklona promiskuitetnom ponašanju
- osoba potencijalno opasna u smislu spolno prenosivih bolesti
- i drugo

Što se tiče same pacijentice i ostalih okolnosti vezanih uz fizičko stanje, teško da može išta s sigurnošću reći ili zaključiti.. Profesija je vezana isključivo za fizičko stanje. Dakako da je to za žene izuzetno važna profesija, jer njemu je gotovo svejedno tko će mu na stol, a nama ipak je jako neugodno :)
dobro, jo sun to reko u šali, u smislu da dobro zno za hormonalne nestabilnosti u roku od jednoga miseca:)

ali, ne, oštrouman je on, sun osebe, ne tribo mu profesija da ti reče da kompliciroš!

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2016, 21:29

mativka wrote:
aben wrote:

Što je to crvena pilula?

Pa svi se mi vrtimo u krug, svi smo poput mjesečevih mijena. Nikada neću biti članom ičega :) (mada bila i simpatizer) :) Meni ovo više djeluje licmjerno nego njegovanje egokozmetike :)

Da, ali ponavljanje je majka znanja ;) Svako vrijeme, neki drugačiji ljudi, shvaćanja, promišljanja... :)
to je pilula nakon koje nemo day after, koja ti da nove naočale iskima unda drukčije gljedoš na sve.
ili je to plava pilula? ne sićun se:)

jebo te članstvo, nemoj biti dite, i meni se rigo od grupa,od šahovskog kluba pa do hdza, al to ne znoči da nećeš biti de nečega. a i već sun ti reko da si nojmanje de o grupe ljudi ki ne pripadaju grupami:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 23/4/2016, 21:34

Kako bi imao okrepu za duh, sheti se dobrih osobina svojih prijatelja: vještine jednoga, samozatajnosti drugoga, nečije plemenitosti i tako dalje.. Nema pouzdanijeg lijeka za potištenost nego se ugledati na primjere različitih vrlina koje neprestano otkrivaš u ljudima oko sebe.

eto, stoicizam, a mi samo gledamo loše u drugima..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2016, 21:37

kic wrote:uzmi nešto od stoicizma čitati, onda shvatiš da ne možemo odbaciti kršćanstvo u potpunosti jer je ono apsorbiralo neke jako dobre elemente iz raznih pravaca, uključujući stoicizam naravno..
A, čitala sam o tome neki dan :) 
Od početaka relativizma, do sofista, pa do.. ihaaaj, i reko ode ja na vanzemaljce :D

Šalim se ja malo. Svaka osoba traži svoj identitet, pripadnost. Meni su s rođenjem zadane određene postavke, koje jako cijenim. Pripadnost određenom plemenu i nema toga što za svoje pleme ne bih napravila :) Bez obzira na "višu razinu svijesti".
Religije su sve dobre jer imaju dobre namjere, no isto kao s zakonima, ljudi će uvijek nešto izvrnuti na svoj mlin jer ništa nije savršeno...Zapisala sam si neki dan knjigu koju želim pročitati ali ostalo mi je zapisano u jednom podsjetniku, neka filozofska, neki Petar S. pisac našeg doba. Navodno neka beletristika po mišljenju komentatora:) Uglavnom, što se sjećam iz recenzija, je da kroz dijaloge dvaju filozofa ne daje nikakve zaključke, već u njihovim dijalozima je sadržana filozofija svih poznatih filozofa. Volim stvarati osobno mišljenje :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2016, 21:37

kic wrote:
Kako bi imao okrepu za duh, sheti se dobrih osobina svojih prijatelja: vještine jednoga, samozatajnosti drugoga, nečije plemenitosti i tako dalje.. Nema pouzdanijeg lijeka za potištenost nego se ugledati na primjere različitih vrlina koje neprestano otkrivaš u ljudima oko sebe.
eto, stoicizam, a mi samo gledamo loše u drugima..
dušu dalo za mativku:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2016, 21:41

aben wrote:
ali, ne, oštrouman je on, sun osebe, ne tribo mu profesija da ti reče da kompliciroš!
Sebe smatram izuzetno jednostavnom osobom :) 
Ono što mi nikako nije jasno: zašto muškarci ne shvaćaju da je on doktor i za muškarce :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2016, 21:41

mativka wrote:
kic wrote:uzmi nešto od stoicizma čitati, onda shvatiš da ne možemo odbaciti kršćanstvo u potpunosti jer je ono apsorbiralo neke jako dobre elemente iz raznih pravaca, uključujući stoicizam naravno..
A, čitala sam o tome neki dan :) 
Od početaka relativizma, do sofista, pa do.. ihaaaj, i reko ode ja na vanzemaljce :D

Šalim se ja malo. Svaka osoba traži svoj identitet, pripadnost. Meni su s rođenjem zadane određene postavke, koje jako cijenim. Pripadnost određenom plemenu i nema toga što za svoje pleme ne bih napravila :) Bez obzira na "višu razinu svijesti".
Religije su sve dobre jer imaju dobre namjere, no isto kao s zakonima, ljudi će uvijek nešto izvrnuti na svoj mlin jer ništa nije savršeno...Zapisala sam si neki dan knjigu koju želim pročitati ali ostalo mi je zapisano u jednom podsjetniku, neka filozofska, neki Petar S. pisac našeg doba. Navodno neka beletristika po mišljenju komentatora:) Uglavnom, što se sjećam iz recenzija, je da kroz dijaloge dvaju filozofa ne daje nikakve zaključke, već u njihovim dijalozima je sadržana filozofija svih poznatih filozofa. Volim stvarati osobno mišljenje :)
unda je za tebe sofijin svijet
http://velv.hr/~ccoh/Filozofija/sofijin_svijet.pdf

čekoj, pleme?kako unda to pomiriš sa svijesti u oblacima?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 23/4/2016, 21:42

mativka wrote:
aben wrote:
Sebe smatram izuzetno jednostavnom osobom :) 

ni ja isto

Ono što mi nikako nije jasno: zašto muškarci ne shvaćaju da je on doktor i za muškarce :D

kako to?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Back to top