Denkverbot
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Denkverbot
Mislim da je to moja najveća ladica :)
Zapravo mislim da je to najprirodnije stanje i ponašanje čovjeka koje je ograničeno unaprijed zadanim formama ponašanja.
Zapravo mislim da je to najprirodnije stanje i ponašanje čovjeka koje je ograničeno unaprijed zadanim formama ponašanja.
Guest- Guest
to je ona izjava: ako je istina relativna, je li to iskaz relativne ili apsolutne istine? u oba slučaja je besmisleno zapravo..
ex nihilo, možemo se mi vratiti na niži argument, je li palo drvo u šumi ako nitko nije vidio?
Ili morbidan primjer:
- kako su parte svud oko nas, da li je ta osoba umrla ako nisi ju opće poznavao?!
- kako su parte svud oko nas, da li je ta osoba umrla ako nisi ju opće poznavao?!
Guest- Guest
meni je to ista stvar, u oba slučaja osoba naknadno vidi da drvo leži ili čuje da je osoba preminula, samo trenutak prije tih spoznaja ni drvo ni osoba nisu postojali za nas tzv Promatrača-
sa sun oponovo prečito tu aganorovu temu..
cela vrvi guestima. i masovni i takezo i nekoliko metildi, i henok, svi su poklekli.
a nojgori je ipak masovni, njegov pad je strašan i more se miriti samo s dedalosovin padom...
cela vrvi guestima. i masovni i takezo i nekoliko metildi, i henok, svi su poklekli.
a nojgori je ipak masovni, njegov pad je strašan i more se miriti samo s dedalosovin padom...
2014-04-16
Za mene je većina stvari osobna spoznaja. Ne razmišljam o svemiru, pogotovo ne o znanstvenicima. Kada odem tamo, znati ću :)kic wrote:svemir ne postoji prije trenutka nego što znanstvenici mogu utvrditi svijetlost..
Guest- Guest
masovni? nekoliko metildiaben wrote:sa sun oponovo prečito tu aganorovu temu..
dedin pad :^^
očito nije, jer da je unda bi i soma rečenica bila kriva, ča bi znočilo da sve ni relativno.mativka wrote:E, to sam željela reći. Volim niže argumente :) Dakle, jel sve relativno?!
ali jo bi se složi da većina stvori jest:)
2014-04-16
shake speare, još prije nekoliko godin je jednostavno pokleknu pred pritiskon, i poče beštimati sve odreda:)kic wrote:masovni? nekoliko metildiaben wrote:sa sun oponovo prečito tu aganorovu temu..
dedin pad :^^
daj da te pitun, ča ti znoču ti znakići, dvotočje i štrilice?
2014-04-16
a vidi sun, omoh te je aganor prečito, i reko ti da kompliciraš- a pazi, čovik je stručnjak za žene!mativka wrote:Pod onom temom sam pisala kao Selica :)
2014-04-16
A, to sam mislila:)aben wrote:očito nije, jer da je unda bi i soma rečenica bila kriva, ča bi znočilo da sve ni relativno.mativka wrote:E, to sam željela reći. Volim niže argumente :) Dakle, jel sve relativno?!
ali jo bi se složi da većina stvori jest:)
Za mene je također većina stvari relativna, i s tom mišlju pristupam osobama i ne osuđujem, ne ispravljam, pokušam razumjeti, jer sam svjesna relativnosti drugih :)
Guest- Guest
Pa ne bih rekla da je stručnjak jer mi čak nije ostao ni u podsvijesti. Morala bih ponovno sve pročitati:) To je uobičajeni izraz koji muškarci upućuju ženama :)aben wrote:a vidi sun, omoh te je aganor prečito, i reko ti da kompliciraš- a pazi, čovik je stručnjak za žene!mativka wrote:Pod onom temom sam pisala kao Selica :)
Guest- Guest
znaco da se smijem.. e sad mi ova japanka na avu izgleda ko iz komunalnog da je, malo mi to kvari dojam sad..
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50