Denkverbot
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:Sebe smatram izuzetno jednostavnom osobom :)aben wrote:
ali, ne, oštrouman je on, sun osebe, ne tribo mu profesija da ti reče da kompliciroš!
ni ja isto
Ono što mi nikako nije jasno: zašto muškarci ne shvaćaju da je on doktor i za muškarce :D
kako to?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Bože dragi, što ste vi sve prošli?! :) (ja nemam pojma o ničemu) :)aben wrote:
to je pilula nakon koje nemo day after, koja ti da nove naočale iskima unda drukčije gljedoš na sve.
ili je to plava pilula? ne sićun se:)
jebo te članstvo, nemoj biti dite, i meni se rigo od grupa,od šahovskog kluba pa do hdza, al to ne znoči da nećeš biti de nečega. a i već sun ti reko da si nojmanje de o grupe ljudi ki ne pripadaju grupami:)
Pa, ono što sam i prije pisala, s svima mogu, sve na kratko. Ne osjećam pripadnost ikome ili ičemu....(poput engleskog si mi, hmmm)
Guest- Guest
Ja samo i uzimam k srcu dobro :)kic wrote:Kako bi imao okrepu za duh, sheti se dobrih osobina svojih prijatelja: vještine jednoga, samozatajnosti drugoga, nečije plemenitosti i tako dalje.. Nema pouzdanijeg lijeka za potištenost nego se ugledati na primjere različitih vrlina koje neprestano otkrivaš u ljudima oko sebe.eto, stoicizam, a mi samo gledamo loše u drugima..
Guest- Guest
i know my women:)mativka wrote:Poznaješ me, Abend :) Bravo! :)aben wrote:
dušu dalo za mativku:)
2014-04-16
Hvala Abend, sljedeći tjedan ću to pročitati :)aben wrote:
http://velv.hr/~ccoh/Filozofija/sofijin_svijet.pdf
čekoj, pleme?kako unda to pomiriš sa svijesti u oblacima?
Od svega uzmem samo dobro :) Ionako je to relativna stvar ovisna o svijesti pojedinca :)
Guest- Guest
Jer nisi komunalac :)aben wrote:mativka wrote:Sebe smatram izuzetno jednostavnom osobom :)aben wrote:
ali, ne, oštrouman je on, sun osebe, ne tribo mu profesija da ti reče da kompliciroš!
ni ja istoOno što mi nikako nije jasno: zašto muškarci ne shvaćaju da je on doktor i za muškarce :D
kako to?
Jer je teško prihvatiti činjenicu da imate probleme :)
Guest- Guest
to je za srednju školu, al dobro štivo.mativka wrote:Hvala Abend, sljedeći tjedan ću to pročitati :)aben wrote:
Od svega uzmem samo dobro :) Ionako je to relativna stvar ovisna o svijesti pojedinca :)
2014-04-16
Dakako! :) No, svatko oblikuje svijet u kojem živi po prihvaćanju, onome što želi, ako je u mogućnosti biti relativan :))))))aben wrote:i know my women:)mativka wrote:Poznaješ me, Abend :) Bravo! :)aben wrote:
dušu dalo za mativku:)
Guest- Guest
Hvala, to i je za mene jer gledam još uvijek dječjim očima :)aben wrote:to je za srednju školu, al dobro štivo.mativka wrote:Hvala Abend, sljedeći tjedan ću to pročitati :)aben wrote:
Guest- Guest
Katolkinja sam :)kic wrote:i sto je plem za mativku sad sam i ja lost..
Što bi se reklo, da je moje pleme u ugrozi, i ja se mača laćam:)
Filozofski, sam iznad plemenskih pravila, razmišljanja i promišljanja. :)
Guest- Guest
uopće ni tako, muški se doimaju da teško prihvaćaju da imaju probleme jer se ne fokusiraju na njih, nego na rješenja tih problema.
zapravo, znun više ljudi koji padnu u probleme kad više nemaju problema za rješavati, tipa ako odu u mirovinu..
zapravo, znun više ljudi koji padnu u probleme kad više nemaju problema za rješavati, tipa ako odu u mirovinu..
2014-04-16
zoto ča i jesi još dite, jo mislin da ti imoš 26 godin, a kic malo manje. jel to to smeto?mativka wrote:Hvala, to i je za mene jer gledam još uvijek dječjim očima :)aben wrote:to je za srednju školu, al dobro štivo.mativka wrote:Hvala Abend, sljedeći tjedan ću to pročitati :)aben wrote:
2014-04-16
To je drugi problem, to se zove dosada, osjećaj beskorisnosti.aben wrote:uopće ni tako, muški se doimaju da teško prihvaćaju da imaju probleme jer se ne fokusiraju na njih, nego na rješenja tih problema.
Dok se muški dosjete, žene već i plodove ubiru :D
Guest- Guest
hm, kudos na maču, kako moreš biti katolik i eklektik u isto vrime?mativka wrote:Katolkinja sam :)kic wrote:i sto je plem za mativku sad sam i ja lost..
2014-04-16
čuješ, nakon celog radnog vijeka rješavanja problema ženama, čovik se navikne..mativka wrote:To je drugi problem, to se zove dosada, osjećaj beskorisnosti.aben wrote:uopće ni tako, muški se doimaju da teško prihvaćaju da imaju probleme jer se ne fokusiraju na njih, nego na rješenja tih problema.
Dok se muški dosjete, žene već i plodove ubiru :D
2014-04-16
Hvala, hvala :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:zoto ča i jesi još dite, jo mislin da ti imoš 26 godin, a kic malo manje. jel to to smeto?
Nekim ljudima su postavke takve da umiru poput djeteta, a dožive poznu starost :) (ne računajući demenciju i ostale ugrhhhhhhh blagodati?! :) :)
Guest- Guest
Zašto ne?aben wrote:hm, kudos na maču, kako moreš biti katolik i eklektik u isto vrime?mativka wrote:Katolkinja sam :)kic wrote:i sto je plem za mativku sad sam i ja lost..
Guest- Guest
Vjerujem da ti dobro ide :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:čuješ, nakon celog radnog vijeka rješavanja problema ženama, čovik se navikne..
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50