Denkverbot
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Denkverbot
pa, its somewhat disturbing...jo uvika imun osjećaj da smo somi vode...mativka wrote:Mrzim kada netko ne shvaća, i insinuira, ispada da smo svaki puta nešto pokvarili. Pogledaj pregleda na temi dok traje komunikacija, Big Brother. A, nas dvoje.aben wrote:kako znoš da su najčitanije?mativka wrote:Ponašaš se poput djeteta.kic wrote:a štagod, smislit ću si drugu snobovsko-intelektualnu temu..
Pola tema smo ja i Abend popunili, i što je najzanimljivije ujedno su i najčitanije, toliko da mi zbilja postaje neugodno.
Nema teme na kojoj nisi reagirao na nas dvoje, a uvijek smo započeli na mrtvim, a donekle zanimljivim.
U redu, nađi si dostojnu ekipu, što se mene tiče, jako sam ljuta!
bezveze, pa jo sun ti puno gore stvori govori, pa se no me nika nisi naljutila. jel to zoto ča je un iz zagreba a jo iz dalmacije?
Na tebe se ne mogu naljutiti jer sam te prihvatila.
prihvatila..huh, jel to nešto moderno seksualno među vama mlodima?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Ovo je prestrašno, udarac na moj ego samo tako. Dakle, ja sam samo blijeda kopija, koja nije imala svoje mišljenje, stavove,...bili su to samo Abendovi monolozi..kic wrote:
barem sam te uspio izbaciti iz aben-imitacijske zone..
Razmišljam, dal da se ljutim ili ne...
Guest- Guest
Toliko sam ljuta da ću i tebe isprebijati!aben wrote:
Ja tvoja kopija, a?!
Guest- Guest
pa ako moraš razmisliti onda se ne..mativka wrote:Ovo je prestrašno, udarac na moj ego samo tako. Dakle, ja sam samo blijeda kopija, koja nije imala svoje mišljenje, stavove,...bili su to samo Abendovi monolozi..kic wrote:barem sam te uspio izbaciti iz aben-imitacijske zone..
zapravo ću ti reći, da se većina ženskih na mene na kraju uvijek naljuti, tako da možeš skratiti taj proces i odmah se početi ljutiti..
betty imitira mene recimo
betty.boop wrote:
nijedno od navedenog :D
pa vjerojatno svak pomalo virka ... a i vi ste tu naklikali podosta
dobro, jo ti ne verujin.
za pisme ti verujin. i za bonbonjere isto.
anles...postoju i muške žene. muškarače...mislin, ča tebe ni malo stroh ako toliko odstupaš? jo sun godinami msli, kako i svi kolo mene, da sun peder, jer nis voli gljedati nogomet..jednostavno, ako hoda ko pijanac, govori kako pijanac i smrdi kako pijanac, moguće je, ali i teško da je u pitanju mucavac kojen je utrnula noga i usput je ugazi u govno, kužiš..
2014-04-16
i jo sun sebe volin čitati tako da je druga polovica moja,kic wrote:pola su moji viewsi, volim čitati sam sebe eto vam ga sad :belj
a ostalo su drugi
2014-04-16
gljedoj, vi imote taj moderan novogovor, jo se samo pokušavan prilagoditi, znun da je rič o seksu, samo ne morin povezati kako..mativka wrote:Toliko sam ljuta da ću i tebe isprebijati!aben wrote:
Ja tvoja kopija, a?!
a, taj de mi ni jasan;
un očito imo moj psihoprofil definirun, ali ni mi jasno kako imo tvoj, kad te niko živ na svitu ne more razumiti..?!
2014-04-16
and what is that end, young man, that you speak of?kic wrote:pa ako moraš razmisliti onda se ne..mativka wrote:Ovo je prestrašno, udarac na moj ego samo tako. Dakle, ja sam samo blijeda kopija, koja nije imala svoje mišljenje, stavove,...bili su to samo Abendovi monolozi..kic wrote:barem sam te uspio izbaciti iz aben-imitacijske zone..
zapravo ću ti reći, da se većina ženskih na mene na kraju uvijek naljuti, tako da možeš skratiti taj proces i odmah se početi ljutiti..
betty imitira mene recimo
2014-04-16
aben wrote:betty.boop wrote:
dobro, jo ti ne verujin.
anles...postoju i muške žene. muškarače...mislin, ča tebe ni malo stroh ako toliko odstupaš? jo sun godinami msli, kako i svi kolo mene, da sun peder, jer nis voli gljedati nogomet..jednostavno, ako hoda ko pijanac, govori kako pijanac i smrdi kako pijanac, moguće je, ali i teško da je u pitanju mucavac kojen je utrnula noga i usput je ugazi u govno, kužiš..
nije me strah jer ne odstupam ... puno :)
vremena se mijenjaju, reklo bi se da nema vecih pedercica od danasnjih nogometasa
betty.boop-
2015-01-23
niko nas ne čito, imomo 700 postov, i 5 iljod klikova,
pet iljod dijeljeno 7 je 7, do pet je jedun, spušćun nule,
znoči sedan puti za jedun post, to smo sve mi.
2014-04-16
misliš zbog pozornosti ku poklanjaju stilu?betty.boop wrote:aben wrote:betty.boop wrote:
dobro, jo ti ne verujin.
nije me strah jer ne odstupam ... puno :)
vremena se mijenjaju, reklo bi se da nema vecih pedercica od danasnjih nogometasa
its about time. mislin, noge in se iskrivu, ali ipak su vitki, oni mlodi treneri odlično izgljedaju u odijelima i kapotima. gay or not, puno su bolji nego prije s onin fudbalerkama.
ok, morati ćemo se složiti da se ne složemo, ti si samo argumentative, a jo ne morin dokazati da ti se oči zacaklu kad dobiješ kiticu,
i nisi u pravu, pa je možda bolje da ostanemo na tomu.
2014-04-16
Pa kako će me itko razumit kada ni sama sebe ne razumijem...aben wrote:un očito imo moj psihoprofil definirun, ali ni mi jasno kako imo tvoj, kad te niko živ na svitu ne more razumiti..?!mativka wrote:aben wrote:
a, taj de mi ni jasan;
Guest- Guest
Hoćeš reći TI!!!! (kako drugi navode)aben wrote:niko nas ne čito, imomo 700 postov, i 5 iljod klikova,
Guest- Guest
dobro je un to odigro,mativka wrote:Pa kako će me itko razumit kada ni sama sebe ne razumijem...aben wrote:un očito imo moj psihoprofil definirun, ali ni mi jasno kako imo tvoj, kad te niko živ na svitu ne more razumiti..?!mativka wrote:aben wrote:
a, taj de mi ni jasan;
tebi je reko da si ko ja, kopija, a meni, posredno, da me niko ne more razumiti,
i obadvoje smo to svatili ko uvredu.
well played, my boy, well played
2014-04-16
čekoj, jel se i post broj ko klik?mativka wrote:Hoćeš reći TI!!!! (kako drugi navode)aben wrote:niko nas ne čito, imomo 700 postov, i 5 iljod klikova,
2014-04-16
Zato sam i rekla da razmišljam dal da se naljutim ili ne :)aben wrote:dobro je un to odigro,mativka wrote:Pa kako će me itko razumit kada ni sama sebe ne razumijem...aben wrote:un očito imo moj psihoprofil definirun, ali ni mi jasno kako imo tvoj, kad te niko živ na svitu ne more razumiti..?!mativka wrote:aben wrote:
a, taj de mi ni jasan;
tebi je reko da si ko ja, kopija, a meni, posredno, da me niko ne more razumiti,
i obadvoje smo to svatili ko uvredu.
well played, my boy, well played
Guest- Guest
Pa mislim da da, jer kada klikneš na temu, odmah se broji ..a, to je bez izlaženje iz nje...aben wrote:
čekoj, jel se i post broj ko klik?
Guest- Guest
oli si na tabletami?mativka wrote:Trenutno razmišljanje mi je: postojimo li uopće?!
postoji onaj poznati cigla u glavu test..mislin, niko ne pito je li postoji ka se poriže ili imo grčeve. to samo znoči da jebeno dobro postojiš, ako se to pitoš.
2014-04-16
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50