Čuda u Bibliji!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Čuda u Bibliji!
Ja se ne bi ljutia na tvon mistu kad ti reče, nie to stvar velikog piše, mišića ili takulina, chicks just dig me.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Svađali bi se često pa bi me svaki dan sterao u p.m. Dakle, ništa...Patriot_1 wrote:On je simpa tip,,otkačeni zajebant a i ti si mi simpa,,,probajmo se ne svađat!Ako me žena napuca,,oš se udat zame'ILI NJEGA?hI hITrinity wrote:Za ovo bih ti ja opalila ban, pametnjakoviću...Patriot_1 wrote:Abend je tup ko ku.... hi hi
Trinity-
2014-04-17
Jesan ti reka, patrijote :(
2014-04-16
Evanðelje po Mateju 14:22-36Knijga O Kristu (CRO)
Isus hoda po vodi
22 Odmah zatim Isus natjera učenike da uđu u lađu i da preplove na drugu obalu, dok on otpusti mnoštvo.
23 Kad ih je otpustio, popne se u goru da se pomoli u osami. Kasno navečer još je bio sam ondje.
24 U međuvremenu je lađa već bila daleko od obale. Zapuhao je jak protivan vjetar, pa se borila s velikim valovima.
25 Oko tri sata ujutro[a] Isus dođe k učenicima hodajući po vodi.
26 Kad su ga ugledali, silno se prestraše i počnu od straha vikati misleći da je sablast.
27 Ali Isus im odmah reče: 'Ne bojte se; to sam ja! Samo hrabro!'
28 Nato mu Petar reče: 'Gospodine, ako si ti, zapovjedi da dođem k tebi po vodi!'
29 'Dođi!' odgovori Isus. Petar iziđe iz lađe te hodajući po vodi pođe prema Isusu.
30 Ali kad je osjetio silinu vjetra, prestraši se i počne tonuti. 'Spasi me, Gospodine!' poviče.
31 Isus mu odmah pruži ruku i uhvati ga. 'Slaba je tvoja vjera
32 Kad su ušli u lađu, vjetar utihne.
33 Učenici u lađi poklone mu se ničice i uzviknu: 'Ti si zaista Božji Sin!'
34 Preplove jezero i pristanu u Genezaretu.
35 Ondašnji žitelji ga prepoznaju i po svoj okolici razglase da je došao, pa mu svi počnu dovoditi bolesnike.
36 Molili su ga da im dopusti dotaknuti barem skut njegove haljine i svi koji su ga dotaknuli ozdravljali su.
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Pa sve ti piše ,,,kaj bih ja sad trebao tu mudrovat?Trinity wrote:OK Patriot, sad to fino svojim riječima...
2014-04-30
Zamisli da stojiš za propovjedaonicom, objasni puku ovo što si prepisao iz Biblije...Patriot_1 wrote:Pa sve ti piše ,,,kaj bih ja sad trebao tu mudrovat?Trinity wrote:OK Patriot, sad to fino svojim riječima...
Trinity-
2014-04-17
Kad vjeruješ Isusu,,,stojiš,,,ne toneš!Ovdje je u pitanju ,vjera!Kad su Petru valovi i vjetar bili važniji od onog što je Isus rekao,počeo je tonuti!Vjeruj Isusu i hodaj u vjeri!Ma što se događalo oko tebe!"Malovjerni" zašto si posumnjao!"""Petru je ovo bila lekcija za cjeli život,a i svim ostalim učenicima!A u nekom smislu,,sve je inscenirano,baš zato da nauči lekciju!Isus je znao unaprijed(kako i nebi kad je Bog) što će se dogoditi!Zato je i hodao po vodi prema njima!Zanimljivo je i to,,otpustio je narod,poslao učenike ća i ostao sam na molitvi dugo u noć!Biti nasamo sa Bogom,i to naučimo od Njega!Petar sumnja,,"Ako si ti(a ne sablast kako su neki pomislili) daj da i ja mogu hodati kao ti,po vodi!"Koja hrabrost i povjerenje!I iziđe iz barke,,,i ide!Ja se to nebih usudio!No,,,na trenutak mu se to učinilo iracionalno!I tone!Vjera i racio ne idu uvjek skupa!Trinity wrote:Onda Patriot? Koja je po(r)uka ove sličice ?
2014-04-30
Slabo. Nije nešto što bi me "diglo". Maglovito.Kao da čitam Patriotovo evanđelje.
Što ti ovo znači? Vjerovati Isusu što? Obični svjetovnjaci žele konkretnija tumačenja.
Vjeruj Isusu i hodaj u vjeri!
Što ti ovo znači? Vjerovati Isusu što? Obični svjetovnjaci žele konkretnija tumačenja.
Trinity-
2014-04-17
Meni je najbolje kad se Isus kao Bog moli Bogu. To je najiracionalnije. Peku oči kol'ko ubada u njih.
Mad_Vlad-
2014-05-02
A što je mesija koi će doći, čovik?
2014-04-16
Da i?Mad_Vlad wrote:Meni je najbolje kad se Isus kao Bog moli Bogu. To je najiracionalnije. Peku oči kol'ko ubada u njih.
Jel ti iracionalno kad ti odeš kod susjeda i moliš da ti posudi šećer jer bi volio popiti kavu a zaboravio si da šećera nemaš?
Zašto Bog nebi mogao biti trojedan,,,?
Možda ti određuješ kakav Bog treba biti!Jedan OK trojedan,,,no,,ne sviđa mi se!
2014-04-30
Prvo,,vjeruj da je sve što je zapisano u Novom Zavjetu,od Boga vođeno!Dakle,,to je to,!Apostoli nisu bili lažljivci!Trinity wrote:Slabo. Nije nešto što bi me "diglo". Maglovito.Kao da čitam Patriotovo evanđelje.Vjeruj Isusu i hodaj u vjeri!
2014-04-30
Lažeš ka pas,,rijetko si mi znala dignut tlak,,a bilo je i toga!MOŽDA SI SAMA kriva,,a ne ja!A ako sam,,čovik sam i ništa mi ljudsko nije strano!Trinity wrote:Svađali bi se često pa bi me svaki dan sterao u p.m. Dakle, ništa...Patriot_1 wrote:On je simpa tip,,otkačeni zajebant a i ti si mi simpa,,,probajmo se ne svađat!Ako me žena napuca,,oš se udat zame'ILI NJEGA?hI hITrinity wrote:Za ovo bih ti ja opalila ban, pametnjakoviću...Patriot_1 wrote:Abend je tup ko ku.... hi hi
2014-04-30
Koi si ti protestant, pa di u bibliji piše da je trojedan? Jesi ti uopće pročitao bibliu?Patriot_1 wrote:Da i?Mad_Vlad wrote:Meni je najbolje kad se Isus kao Bog moli Bogu. To je najiracionalnije. Peku oči kol'ko ubada u njih.
Jel ti iracionalno kad ti odeš kod susjeda i moliš da ti posudi šećer jer bi volio popiti kavu a zaboravio si da šećera nemaš?
2014-04-16
Nisam ti ja neki protestant,,idem u katoličku crkvu često,,pogledaj malo Apostolsko vjerovanje,,no ti kao katolik na papiru ni neznaš da je to CREDO ,,osnova kršćanske vjere,,Otac,Sin i Duh Sveti!aben wrote:Koi si ti protestant, pa di u bibliji piše da je trojedan? Jesi ti uopće pročitao bibliu?Patriot_1 wrote:Da i?Mad_Vlad wrote:Meni je najbolje kad se Isus kao Bog moli Bogu. To je najiracionalnije. Peku oči kol'ko ubada u njih.
2014-04-30
Apostolsko šmapostolsko, protestant koji ne drži do sola skripture je papist, tradicist
2014-04-16
aben wrote:Apostolsko šmapostolsko
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Normalan čovjek vjernik,,kršćanin,,(za razliku od tebe )drži se Svetog Pisma bio katolik,pravoslavac ili protestant!aben wrote:Apostolsko šmapostolsko, protestant koji ne drži do sola skripture je papist, tradicist
2014-04-30
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Similar topics
» Čuda vs. čuda
» Kraj Turskog ekonomskog čuda
» GLE ČUDA, KREĆE POHOD NA AFRIKU!
» Trump i dalje radi čuda
» U čemu je tajna italijanskog privrednog čuda?
» Kraj Turskog ekonomskog čuda
» GLE ČUDA, KREĆE POHOD NA AFRIKU!
» Trump i dalje radi čuda
» U čemu je tajna italijanskog privrednog čuda?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 5 of 16