Čuda u Bibliji!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 10 of 16
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: Čuda u Bibliji!
Video o muslimanki ne spada u čuda o Bibliji ali vodi do Jišmaela. Da li je sluškinja oprostila ili prenila sve na svih? Pitanje je svih pitanja i kakav je Abraham imao razgovor sa Bogom kad se odlučio za narod (muslimanski), da li Bog ukazuje da se moramo voliti ili mrziti ako smo kopilad (kao ja!), ili bratu mlađem dati više nego sebi (kao ja!) i voliti brata toliko da umireš za njega a ne da ga ubijaš?
kralj_david- Posts : 17
2014-09-26
Problem je u onoj manjini poput te osobe iz clipa.....prema podacima obavještajnih agencija radikalnih muslimana poput Hamasa, ISISa i ostalih jihadista ima izmedju 15-25 %..... kada se uzme ukupan broj muslimana u svijetu tih radikalnih muslimana kojima život ne predstavlja ništa i koji mrze sve ostale koji nisu kao oni ima oko tristo milijuna....kao čitava Amerika.....
Povijest je najveća učiteljica života i ako nismo ništa naučili onda smo osudjeni ponavljati iste greške i uzimamo olako prijetnju koja se nadvila nad čutavu zapadnu civilizaciju.
Hitler je bio na čelu radikalne manjine i prouzročio je smrt miliona nevinih ljudi.Pasivna većina je bila irelevantna i nije učinila ništa da sprijeći radikalnu manjinu.Isti scenario ponovio se sa komunističkom Rusijom, sa Kinom i Japanom.....u Americi je 12 islamskih terorista prouzročilo na 9/11 smrt preko 4 tisuće nevinih ljudi koji su taj dan došli na posao neznajući da im je to posljednji dan života.Islamska većina u Americi je tu bila posve irelevantna.....isto se dogodilo i u Bostonu....ja bih ih svih poslao natrag odakle su došli jer je očito da zloupotrebljavaju gistoljubivist zemalja u koje su se doselili nastojeći progurati svoj stil i običaje umjesto da se vladaju po zakonima država koje su ih primile.
Povijest je najveća učiteljica života i ako nismo ništa naučili onda smo osudjeni ponavljati iste greške i uzimamo olako prijetnju koja se nadvila nad čutavu zapadnu civilizaciju.
Hitler je bio na čelu radikalne manjine i prouzročio je smrt miliona nevinih ljudi.Pasivna većina je bila irelevantna i nije učinila ništa da sprijeći radikalnu manjinu.Isti scenario ponovio se sa komunističkom Rusijom, sa Kinom i Japanom.....u Americi je 12 islamskih terorista prouzročilo na 9/11 smrt preko 4 tisuće nevinih ljudi koji su taj dan došli na posao neznajući da im je to posljednji dan života.Islamska većina u Americi je tu bila posve irelevantna.....isto se dogodilo i u Bostonu....ja bih ih svih poslao natrag odakle su došli jer je očito da zloupotrebljavaju gistoljubivist zemalja u koje su se doselili nastojeći progurati svoj stil i običaje umjesto da se vladaju po zakonima država koje su ih primile.
Samson minival-
2014-09-18
Bio sam u Siriji i nisam izlazio vani sa broda. O arapskim narodima iz svih dijelova Mediterana znam da su nasmiješeni tipa "zabit ću ti nož u leđa ako ih okreneš meni", no ima i ljudi koji su miroljubivi kao i svugdje. Žicari su i barataju brojkama i matematikom jako. U Americi nisam bio i ne odlazi mi se bez razloga nekog očitog, a 9/11 mi je promijenio život totalno.Neću zaboravit to jutro u svome stanu 2001. Ni Madrid 2003 ni Boston ni bilo što nije dobro nikako, no ne valja mrziti te ljude. Rekao je Isus: Oprosti im Oče jer ne znaju što čine!Samson minival wrote:Problem je u onoj manjini poput te osobe iz clipa.....prema podacima obavještajnih agencija radikalnih muslimana poput Hamasa, ISISa i ostalih jihadista ima izmedju 15-25 %..... kada se uzme ukupan broj muslimana u svijetu tih radikalnih muslimana kojima život ne predstavlja ništa i koji mrze sve ostale koji nisu kao oni ima oko tristo milijuna....kao čitava Amerika.....
2014-09-26
Kakav Abraham i Jišmael, to su izmišljeni likovi...jeste li vi svi skupa normalni ako vam je to izgovor za ovakve generalizacije?kralj_david wrote:Video o muslimanki ne spada u čuda o Bibliji ali vodi do Jišmaela. Da li je sluškinja oprostila ili prenila sve na svih? Pitanje je svih pitanja i kakav je Abraham imao razgovor sa Bogom kad se odlučio za narod (muslimanski), da li Bog ukazuje da se moramo voliti ili mrziti ako smo kopilad (kao ja!), ili bratu mlađem dati više nego sebi (kao ja!) i voliti brata toliko da umireš za njega a ne da ga ubijaš?
Guest- Guest
Želiš uvrijediti i muslimane i židove? Ili ne vjeruješ riječi prenešenoj iz usta u usta? Ako je laž ono što su učili napamet onda ni danas nakon 2000 godina Istina ne bi djelovala istinito. Trebaju ti duhovne oči i uši da čuješ i vidiš Istinu vjeruj ovom koji piše u Isusove ime da dotakne tvoje kameno srce koje treba milost.von_Starhemberg wrote:Kakav Abraham i Jišmael, to su izmišljeni likovi...jeste li vi svi skupa normalni ako vam je to izgovor za ovakve generalizacije?kralj_david wrote:Video o muslimanki ne spada u čuda o Bibliji ali vodi do Jišmaela. Da li je sluškinja oprostila ili prenila sve na svih? Pitanje je svih pitanja i kakav je Abraham imao razgovor sa Bogom kad se odlučio za narod (muslimanski), da li Bog ukazuje da se moramo voliti ili mrziti ako smo kopilad (kao ja!), ili bratu mlađem dati više nego sebi (kao ja!) i voliti brata toliko da umireš za njega a ne da ga ubijaš?
2014-09-26
von_Starhemberg wrote:Kakav Abraham i Jišmael, to su izmišljeni likovi...jeste li vi svi skupa normalni ako vam je to izgovor za ovakve generalizacije?kralj_david wrote:Video o muslimanki ne spada u čuda o Bibliji ali vodi do Jišmaela. Da li je sluškinja oprostila ili prenila sve na svih? Pitanje je svih pitanja i kakav je Abraham imao razgovor sa Bogom kad se odlučio za narod (muslimanski), da li Bog ukazuje da se moramo voliti ili mrziti ako smo kopilad (kao ja!), ili bratu mlađem dati više nego sebi (kao ja!) i voliti brata toliko da umireš za njega a ne da ga ubijaš?
evo ti jedna pismica:
2014-09-26
Da vole život ne bi se tako ponašali. Tko je što učinio protiv Hamasa koji im kopa tunele ispod kuća i uči djecu po kampovima mrziti i ubijati Židove? Matere su ponosne na svoje sinove koji su se raznesli bombama ne bi li ubili kojeg Židova više. To nije jedan dan ili tjedan ili mjesec, to traje desetljećima.von_Starhemberg wrote:Ako ova boldana tvrdnja nije rezultat određene indoktrinacije, onda stvarno ne znam što bi indoktrinacija bila...Mad_Vlad wrote:Da, Palestinci više vole smrt nego život. Indoktrinirani su do srži injihov sukob s Izraelom nema veze ni s teritorijem ni ičim mego im je glavni cilj uništiti sve Židove.
I sad se ti bori s takvima. a svijet još uvijek plače nad njima i pljuje po Izraelu.
Koliki milijuni dolara su otišli od "dušebrižnih" za Palestince a od njih kopali tunele i kupovali oružje?
Ne popuj mi ak ne znaš o čemu se radi.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Ovo je neki dan bilo na HTV-u.Mad_Vlad wrote:
Da vole život ne bi se tako ponašali. Tko je što učinio protiv Hamasa koji im kopa tunele ispod kuća i uči djecu po kampovima mrziti i ubijati Židove? Matere su ponosne na svoje sinove koji su se raznesli bombama ne bi li ubili kojeg Židova više. To nije jedan dan ili tjedan ili mjesec, to traje desetljećima.
Koliki milijuni dolara su otišli od "dušebrižnih" za Palestince a od njih kopali tunele i kupovali oružje?
Ne popuj mi ak ne znaš o čemu se radi.
Zanimljivo,pronađi cjeli dokumentarac
Vrlo realno o nastanku i opstanku Izraela i odnosima sa Palestincima!
https://www.youtube.com/watch?v=J5Fbc8fojhI
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Patriot_1 wrote:"Čudo je, prema mnogim religijama, događaj koji se ne može objasniti drugačije nego da je božanski. Stvara čuđenje, jer se radi o "nevjerojatnom", "izvanrednom", natprirodnom ili protuprirodnom događaju.
U užem smislu takav događaj se u prostoru i vremenu ne može objasniti ljudskim razumom ili zakonima prirode."
Ima ljudi koji ne vjeruju u Boga ali u čuda da,,ima pak onih koji ne vjeruju ni u jedno niti u drugo,,ima pak onih koji vjeruju u Boga a u čuda ne!
E ti su mi najzanimljiviji!Ne kužim ih!
Ako je Bog stvorio svemir,zemlju i sve na njoj ,,i nas dakako,zašto bi trebalo biti neshvatljivo da prorok Ilija oživi mrtvo djete,Isus nekoliko mrtvih,,,da Mojsije razdjeli more,da Isus hoda po vodi ili hrani tisuće ljudi sa par kruhova i 5 ribica?Ima toga još puno,i u Starom i Novom Zavjetu!
Npr. Lazar četiri dana mrtav a Isus vikne "Lazare iziđi" i on ,,ide!Mislite li da se to zaista događalo?Ili Biblija laže ili su to sve alegorije?
C/P sa http://hr.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cudo
Moje mišljenje da je u Bibliji 95% alegorija. Pošto znam da će patriot reći "koga briga za tvoje mišljenje", onda bi se mogao zamisliti nad samim sobom tj. da sam sebi postavi to pitanje... patriote, koga briga za tvoje mišljenje...
Nadalje, tu si patriot skaće u usta (toliko puta je to učinio da je već postalo normalno) jer:
1. ako je čudo događaj koji se ne može objasniti drugačije nego da je božanski postavlja pitanje što je sa čudima u drugim kulturama za što je patriot i slični (koji također imaju konstantnu tendenciju skakati sami sebi u usta) navode da nije od Boga jer je ovak ili onak, ali između recima koje navode zapravo govore da nije kršćanskog podrijetla. Samim time padaju u nonsens monopolizacije duhovnosti što je nebulozno.
2. protuprirodno... protuprirodan je celibat pa ga nebulozno podržavaju, a u isto vrijeme govore da je homoseksualnost neprirodna (iako je poznata u prirodi, za razliku od celibata). Dvostruka mjerila po nekakvom kršćanskom mjerilu? WTF?
3. Stvaranje svijeta se kroz razne alegorije navodi u mnogim kulturama, po čemu je jedna u pravu, a druga u krivu? Po osobnom uvjerenju? WTF?
4. Ove ostale stvari o oživljavanju su čiste inicijatičke riječi i samim time alegorije. Pošto patriot o psihoanalizi te funkcioniranju psihe i duha ne zna ništa onda je prosto suludo trošiti riječi...
2014-04-29
kralj_david wrote:Želiš uvrijediti i muslimane i židove? Ili ne vjeruješ riječi prenešenoj iz usta u usta? Ako je laž ono što su učili napamet onda ni danas nakon 2000 godina Istina ne bi djelovala istinito. Trebaju ti duhovne oči i uši da čuješ i vidiš Istinu vjeruj ovom koji piše u Isusove ime da dotakne tvoje kameno srce koje treba milost.von_Starhemberg wrote:Kakav Abraham i Jišmael, to su izmišljeni likovi...jeste li vi svi skupa normalni ako vam je to izgovor za ovakve generalizacije?kralj_david wrote:Video o muslimanki ne spada u čuda o Bibliji ali vodi do Jišmaela. Da li je sluškinja oprostila ili prenila sve na svih? Pitanje je svih pitanja i kakav je Abraham imao razgovor sa Bogom kad se odlučio za narod (muslimanski), da li Bog ukazuje da se moramo voliti ili mrziti ako smo kopilad (kao ja!), ili bratu mlađem dati više nego sebi (kao ja!) i voliti brata toliko da umireš za njega a ne da ga ubijaš?
2014-04-29
He He,,ti ćeš mi soliti pamet!Ti?Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:"Čudo je, prema mnogim religijama, događaj koji se ne može objasniti drugačije nego da je božanski. Stvara čuđenje, jer se radi o "nevjerojatnom", "izvanrednom", natprirodnom ili protuprirodnom događaju.
U užem smislu takav događaj se u prostoru i vremenu ne može objasniti ljudskim razumom ili zakonima prirode."
Ima ljudi koji ne vjeruju u Boga ali u čuda da,,ima pak onih koji ne vjeruju ni u jedno niti u drugo,,ima pak onih koji vjeruju u Boga a u čuda ne!
Ako je Bog stvorio svemir,zemlju i sve na njoj ,,i nas dakako,zašto bi trebalo biti neshvatljivo da prorok Ilija oživi mrtvo djete,Isus nekoliko mrtvih,,,da Mojsije razdjeli more,da Isus hoda po vodi ili hrani tisuće ljudi sa par kruhova i 5 ribica?Ima toga još puno,i u Starom i Novom Zavjetu!
Npr. Lazar četiri dana mrtav a Isus vikne "Lazare iziđi" i on ,,ide!Mislite li da se to zaista događalo?Ili Biblija laže ili su to sve alegorije?
Moje mišljenje da je u Bibliji 95% alegorija. Pošto znam da će patriot reći "koga briga za tvoje mišljenje", onda bi se mogao zamisliti nad samim sobom tj. da sam sebi postavi to pitanje... patriote, koga briga za tvoje mišljenje...
Nadalje, tu si patriot skaće u usta (toliko puta je to učinio da je već postalo normalno) jer:
1. ako je čudo događaj koji se ne može objasniti drugačije nego da je božanski postavlja pitanje što je sa čudima u drugim kulturama za što je patriot i slični (koji također imaju konstantnu tendenciju skakati sami sebi u usta) navode da nije od Boga jer je ovak ili onak, ali između recima koje navode zapravo govore da nije kršćanskog podrijetla. Samim time padaju u nonsens monopolizacije duhovnosti što je nebulozno.
2. protuprirodno... protuprirodan je celibat pa ga nebulozno podržavaju, a u isto vrijeme govore da je homoseksualnost neprirodna (iako je poznata u prirodi, za razliku od celibata). Dvostruka mjerila po nekakvom kršćanskom mjerilu? WTF?
3. Stvaranje svijeta se kroz razne alegorije navodi u mnogim kulturama, po čemu je jedna u pravu, a druga u krivu? Po osobnom uvjerenju? WTF?
4. Ove ostale stvari o oživljavanju su čiste inicijatičke riječi i samim time alegorije. Pošto patriot o psihoanalizi te funkcioniranju psihe i duha ne zna ništa onda je prosto suludo trošiti riječi...
Čuda nisu sva od Boga!Ima čuda i od vraga,lipo o tom piše Tora,,,Mojsije i Magi Egipatski!
Novi Zavjet,,,,
9 Neki čovjek imenom Šimun već se dugo ondje bavio čarobnjaštvom. Opčaravao je narod i izdavao se za velikog čovjeka.
10 Samarijanci su mu se, od najmanjega do najvećega, priklanjali i nazivali ga 'velikim' i 'Božjom silom'.
11 Činili su to zato što ih je dugo opčaravao svojim vradžbinama.
12 Ali tada su povjerovali Filipu koji je navješćivao Radosnu vijest o Božjemu kraljevstvu i imenu Isusa Krista. Krstili su se muškarci i žene.
13 I sam je Šimun povjerovao i krstio se te slijedio Filipa kuda god je išao. Zadivljeno je promatrao čudesa i znamenje koje je Filip činio.
14 Kad su apostoli u Jeruzalemu čuli da su u Samariji prihvatili Božju riječ, pošalju onamo Petra i Ivana.
15 Oni dođu i pomole se za obraćenike da prime Svetoga Duha.
16 Jer Sveti Duh još nije sišao ni na koga od njih. Bili su samo kršteni u ime Gospodina Isusa.
17 Polagali su ruke na njih te su primali Svetoga Duha.
18 Kad je Šimun vidio da ljudi primaju Svetoga Duha kad apostoli na njih polože ruke, ponudi apostolima novac:
19 'Dajte i meni tu moć da svatko na koga položim ruke primi Svetoga Duha!'
20 Ali Petar mu odgovori: 'Propao i taj novac i ti skupa s njim! Misliš li da Božji dar možeš kupiti novcem?
21 Ti na ovo nemaš pravo jer ti srce nije pravo pred Bogom!
22 Obrati se od svoje zloće i moli se Gospodinu pa će ti možda oprostiti nakane zlog srca.
23 Vidim da si pun gorčine i okovan grijehom.'
24 'Vi se za mene molite Gospodinu da me ne snađe to što ste rekli!' odgovori Šimun.
25 Pošto su svjedočili i propovijedali Božju riječ u Samariji, Petar i Ivan vratili su se u Jeruzalem. Putem su se zaustavljali u samarijskim selima navješćujući Radosnu vijest.
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Samson minival wrote:Problem je u onoj manjini poput te osobe iz clipa.....prema podacima obavještajnih agencija radikalnih muslimana poput Hamasa, ISISa i ostalih jihadista ima izmedju 15-25 %..... kada se uzme ukupan broj muslimana u svijetu tih radikalnih muslimana kojima život ne predstavlja ništa i koji mrze sve ostale koji nisu kao oni ima oko tristo milijuna....kao čitava Amerika.....
Zašto samsone nisi spomenuo da je ista stvar i sa kršćanima? ili opet licemjerno izbjegavaš?
2014-04-29
Patriot_1 wrote:He He,,ti ćeš mi soliti pamet!Ti?Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:"Čudo je, prema mnogim religijama, događaj koji se ne može objasniti drugačije nego da je božanski. Stvara čuđenje, jer se radi o "nevjerojatnom", "izvanrednom", natprirodnom ili protuprirodnom događaju.
Čuda nisu sva od Boga!Ima čuda i od vraga,lipo o tom piše Tora,,,Mojsije i Magi Egipatski!
Novi Zavjet,,,,
9 Neki čovjek imenom Šimun već se dugo ondje bavio čarobnjaštvom. Opčaravao je narod i izdavao se za velikog čovjeka.
10 Samarijanci su mu se, od najmanjega do najvećega, priklanjali i nazivali ga 'velikim' i 'Božjom silom'.
11 Činili su to zato što ih je dugo opčaravao svojim vradžbinama.
12 Ali tada su povjerovali Filipu koji je navješćivao Radosnu vijest o Božjemu kraljevstvu i imenu Isusa Krista. Krstili su se muškarci i žene.
13 I sam je Šimun povjerovao i krstio se te slijedio Filipa kuda god je išao. Zadivljeno je promatrao čudesa i znamenje koje je Filip činio.
14 Kad su apostoli u Jeruzalemu čuli da su u Samariji prihvatili Božju riječ, pošalju onamo Petra i Ivana.
15 Oni dođu i pomole se za obraćenike da prime Svetoga Duha.
16 Jer Sveti Duh još nije sišao ni na koga od njih. Bili su samo kršteni u ime Gospodina Isusa.
17 Polagali su ruke na njih te su primali Svetoga Duha.
18 Kad je Šimun vidio da ljudi primaju Svetoga Duha kad apostoli na njih polože ruke, ponudi apostolima novac:
19 'Dajte i meni tu moć da svatko na koga položim ruke primi Svetoga Duha!'
20 Ali Petar mu odgovori: 'Propao i taj novac i ti skupa s njim! Misliš li da Božji dar možeš kupiti novcem?
21 Ti na ovo nemaš pravo jer ti srce nije pravo pred Bogom!
22 Obrati se od svoje zloće i moli se Gospodinu pa će ti možda oprostiti nakane zlog srca.
23 Vidim da si pun gorčine i okovan grijehom.'
24 'Vi se za mene molite Gospodinu da me ne snađe to što ste rekli!' odgovori Šimun.
25 Pošto su svjedočili i propovijedali Božju riječ u Samariji, Petar i Ivan vratili su se u Jeruzalem. Putem su se zaustavljali u samarijskim selima navješćujući Radosnu vijest.
Patriote, opet si skačeš u usta. Jesi li sam u uvodnom postu stavio C/P, citiram te....
Patriot_1 wrote:"Čudo je, prema mnogim religijama, događaj koji se ne može objasniti drugačije nego da je božanski. Stvara čuđenje, jer se radi o "nevjerojatnom", "izvanrednom", natprirodnom ili protuprirodnom događaju.
Kome pokušavaš, patriote, prodati muda pod bubrege?
2014-04-29
Patriot_1 wrote:MA tvoji su mi komentari,,,na vrbi svirala!
Znam patriote... istina boli...
2014-04-29
Iz iskustva znam da je bilo kakva rasprava s tobom Sefirote čisti gubitak vremena a moje vrijeme je meni dragocjeno i ne želim ga trošiti na prelivanje iz šupljeg u prazno s tobom.Sefirot wrote:Samson minival wrote:Problem je u onoj manjini poput te osobe iz clipa.....prema podacima obavještajnih agencija radikalnih muslimana poput Hamasa, ISISa i ostalih jihadista ima izmedju 15-25 %..... kada se uzme ukupan broj muslimana u svijetu tih radikalnih muslimana kojima život ne predstavlja ništa i koji mrze sve ostale koji nisu kao oni ima oko tristo milijuna....kao čitava Amerika.....
Zašto samsone nisi spomenuo da je ista stvar i sa kršćanima? ili opet licemjerno izbjegavaš?
Nadalje ja nisam licemjer niti licemjerno bilo što izbjegavam a da imaš trunke mudrosti i integriteta nebi započinjao raspravu samnom ili s bilo kim drugim tako da ideš s vrijedjanjima sugovornika.
Time bih završio raspravu s tobom a iz minulih dana i godina privedenih na net.hr pdf religija znaš da se držim onoga što obećam, a ovo je obećanje tebi.
Samson minival-
2014-09-18
tako je samsone, čini mi se ovaj sefirot tvrd orah, no na kraju se sve vidi
2014-09-26
Ne znam zašto si toliko zapeo na tzv. čudima ? Komu ona i zašto trebaju ?Patriot_1 wrote:"Čudo je, prema mnogim religijama, događaj koji se ne može objasniti drugačije nego da je božanski. Stvara čuđenje, jer se radi o "nevjerojatnom", "izvanrednom", natprirodnom ili protuprirodnom događaju.
Ako je Stvoritelj sve stvorio i postavio prirodne zakone po kojima se sve odvija, a mi znamo tek mali dio toga ali vidimo da nema odstupanja i sve funkcionira u savršenom redu, zašto od Boga očekuješ da djeluje nesavršeno i "po neredu" , suprotno zakonima koje je sam postavio? To je čista blasfemija. Svodiš ga na nekakvog čarobnjaka koji izvodi abrakadabra čuda.
Trinity-
2014-04-17
Samson minival wrote:Iz iskustva znam da je bilo kakva rasprava s tobom Sefirote čisti gubitak vremena a moje vrijeme je meni dragocjeno i ne želim ga trošiti na prelivanje iz šupljeg u prazno s tobom.Sefirot wrote:Samson minival wrote:Problem je u onoj manjini poput te osobe iz clipa.....prema podacima obavještajnih agencija radikalnih muslimana poput Hamasa, ISISa i ostalih jihadista ima izmedju 15-25 %..... kada se uzme ukupan broj muslimana u svijetu tih radikalnih muslimana kojima život ne predstavlja ništa i koji mrze sve ostale koji nisu kao oni ima oko tristo milijuna....kao čitava Amerika.....
Nadalje ja nisam licemjer niti licemjerno bilo što izbjegavam a da imaš trunke mudrosti i integriteta nebi započinjao raspravu samnom ili s bilo kim drugim tako da ideš s vrijedjanjima sugovornika.
Time bih završio raspravu s tobom a iz minulih dana i godina privedenih na net.hr pdf religija znaš da se držim onoga što obećam, a ovo je obećanje tebi.
samsone. Znam da smatraš da je gubitak vremena i to jer:
1. mi ne možeš prodati muda pod bubrege o kršćanskom idolu.
2. jer ne prihvaćam i ne priznajem kršćanskog idola.
3. jer ne prihvaćam i ne priznajem tvoje (i tebi slične) floskule temeljene samo na nebuloznoj, nerijetko kontradiktornoj vjeri.
Da se prisjetimo sa net.hr-a gdje je tebe, Aganora, Patriota i slične ********** Ze'ev argumentirano potukao, a vi ste rekli da ON ne zna ništa o judaizmu (a čovjek je bio ortodoksni židov) i da bi trebao naučiti o judaizmu. Toliko odvratno od vas da je prosto bilo smješno. No ništa čudno, raznorazni australo-hrvatikusi (koji su za dom bili spremni pa su doma pred TVom i ostali...) poput Šimića, zatim potomci Adama i Eve sa Noine Arke Šimića, raznih šupaka sa kamenjara koji su do jućer palili drinu bez filtera sa dva kamena i raznoraznih hrvato-kanadikusa-ridikulusa, crnih medvjeda koji jedva i govore hrvatski kao i rodijaka iz HDZa da nas ljude u Hrvatskoj, domicijalne hrvate nauče hrvatstvu... idioti zemalja.... već ste se ujedinili u ovom apsurdistanu.
Licemjer? Zaista ne znam tko je veći ovdje, a mogao bi vas navesti podosta (uz argumente, za razliku od tebe i sličnih).
Pazi tko mi se javi o mudrosti i integritetu. Da ti i slični imate imalo mudrosti i integriteta, shvatili bi najveće zlo svijeta - misionarenje jer je to upravo kršenje tuđeg integriteta.
Sa kršćanima (većinom, čast izuzecima na koje bi se trebali ugledati poput Branda i Trinity) sam naučio.... obečanje ludom radovanje...
samsone, svih ovih godina nisi se opametio, ni obrazovao. Nego kako je ona sekta od onog hebivjetra i lažova Šiška Alića??
2014-04-29
Trinity wrote:Ne znam zašto si toliko zapeo na tzv. čudima ? Komu ona i zašto trebaju ?Patriot_1 wrote:"Čudo je, prema mnogim religijama, događaj koji se ne može objasniti drugačije nego da je božanski. Stvara čuđenje, jer se radi o "nevjerojatnom", "izvanrednom", natprirodnom ili protuprirodnom događaju.
Ako je Stvoritelj sve stvorio i postavio prirodne zakone po kojima se sve odvija, a mi znamo tek mali dio toga ali vidimo da nema odstupanja i sve funkcionira u savršenom redu, zašto od Boga očekuješ da djeluje nesavršeno i "po neredu" , suprotno zakonima koje je sam postavio? To je čista blasfemija. Svodiš ga na nekakvog čarobnjaka koji izvodi abrakadabra čuda.
2014-04-29
kralj_david wrote:tako je samsone, čini mi se ovaj sefirot tvrd orah, no na kraju se sve vidi
Na kraju se sve vidi.... opet o onom kraju... samo očekujem da se opet ponovi "vidjet ćeš ti", opet sve u nekon nedorečenoj, nikad neostvarenoj budućnosti o kojoj ni sami nemate pojma nego se temeljite na nebuloznom vjerovanju kao da je to tako i nikako drugačije. Pih.
2014-04-29
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Similar topics
» Čuda vs. čuda
» Kraj Turskog ekonomskog čuda
» GLE ČUDA, KREĆE POHOD NA AFRIKU!
» Trump i dalje radi čuda
» U čemu je tajna italijanskog privrednog čuda?
» Kraj Turskog ekonomskog čuda
» GLE ČUDA, KREĆE POHOD NA AFRIKU!
» Trump i dalje radi čuda
» U čemu je tajna italijanskog privrednog čuda?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 10 of 16