Čuda u Bibliji!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 6 of 16
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: Čuda u Bibliji!
Normalan čovjek vjernik,,kršćanin,,(za razliku od tebe )drži se Svetog Pisma bio katolik,pravoslavac ili protestant!aben wrote:Apostolsko šmapostolsko, protestant koji ne drži do sola skripture je papist, tradicist
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Pa dobro, nešto san onda krivo razumia, di u sveton pismu piše o trojstvu?
2014-04-16
Trinity wrote:Svađali bi se često pa bi me svaki dan sterao u p.m. Dakle, ništa..Patriot_1 wrote:On je simpa tip,,otkačeni zajebant a i ti si mi simpa,,,probajmo se ne svađat!Ako me žena napuca,,oš se udat zame'ILI NJEGA?hI hITrinity wrote:Za ovo bih ti ja opalila ban, pametnjakoviću...Patriot_1 wrote:Abend je tup ko ku.... hi hi
Seljačino...ne bih s tobom ni na kavu...Lažeš ka pas.
,rijetko si mi znala dignut tlak,,a bilo je i toga!MOŽDA SI SAMA kriva,,a ne ja!
Lažeš....pa naravno da sam ja kriva...di bi ti...
A ako sam,,čovik sam i ništa mi ljudsko nije strano!
A tek da si žena...
Last edited by Trinity on 13/8/2014, 17:16; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
Eto abene, i od tebe je bolji vjernik...po koji put...Patriot_1 wrote:Normalan čovjek vjernik,,kršćanin,,(za razliku od tebe )drži se Svetog Pisma bio katolik,pravoslavac ili protestant!aben wrote:Apostolsko šmapostolsko, protestant koji ne drži do sola skripture je papist, tradicist
Trinity-
2014-04-17
Meni je .....
je cudo izvan Biblije a ne u Biblji
Svak moze natrabunjati ...
Gluposti i bajke
Gluposti i bajke
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
Sam si rekao da ga nikad nisi pročitao!aben wrote:Pa dobro, nešto san onda krivo razumia, di u sveton pismu piše o trojstvu?
Sveto Trojstvo je kršćansko učenje koji uči da postoji samo jedan Bog koji se utjelovljuje u Trima Osobama: Ocu, Sinu (Isusu Kristu) i Duhu Svetome. Ovakvo vjerovanje je prihvaćeno na Prvom nikejskom saboru, vjerujući da je to vjerovanje ispovijedao sam Krist. Kršćani dokaz za ovo vide u Bibliji: "Kad se krstio sav narod, krstio se i Isus. I dok se molio, rastvori se nebo, siđe na njeg Duh Sveti u tjelesnom obličju, poput goluba, a glas se s neba zaori: "Ti si Sin moj, Ljubljeni! U tebi mi sva milina! (Lk 3,21-22)"
Danas najveće kršćanske crkve prihvataju o ovo dogmu (Katolička, Pravoslavna, Protestantska)
Ne prihvataju je manje kršćanske zajednice kao što je arijanci, unitarijanci i Jehovini svjedoci.
2014-04-30
ti si najbolji dokaz svojih rijeci,zar neSora wrote:Meni je .....
Gluposti i bajke
Iknar-
2014-05-29
pate a daj mi onda objasni kako to da kod protestanata ima zena svecenica,pa gay svecenika i slicno,jel i oni to prihvacaju,dakle cijelu Bibliju ili ne prihvacaju recimo SOdomu i Gomoru,psoto ju zive i slicno?
to mi ne ide u glavu protestanti takvi a kunu se u Boga,dakle to meni nejde zajedno,a i oni su protestanti jel tako
to mi ne ide u glavu protestanti takvi a kunu se u Boga,dakle to meni nejde zajedno,a i oni su protestanti jel tako
Iknar-
2014-05-29
Nisan pročita, popabrčia san malo tu malo tamo, al to je bilo dovoljnoda vidim da je tvoje pozivanje na sveto pismo šuplje, ti si katolik koi ne voli divicu mariju i to je toPatriot_1 wrote:Sam si rekao da ga nikad nisi pročitao!aben wrote:Pa dobro, nešto san onda krivo razumia, di u sveton pismu piše o trojstvu?
Sveto Trojstvo je kršćansko učenje koji uči da postoji samo jedan Bog koji se utjelovljuje u Trima Osobama: Ocu, Sinu (Isusu Kristu) i Duhu Svetome. Ovakvo vjerovanje je prihvaćeno na Prvom nikejskom saboru, vjerujući da je to vjerovanje ispovijedao sam Krist. Kršćani dokaz za ovo vide u Bibliji: "Kad se krstio sav narod, krstio se i Isus. I dok se molio, rastvori se nebo, siđe na njeg Duh Sveti u tjelesnom obličju, poput goluba, a glas se s neba zaori: "Ti si Sin moj, Ljubljeni! U tebi mi sva milina! (Lk 3,21-22)"
Danas najveće kršćanske crkve prihvataju o ovo dogmu (Katolička, Pravoslavna, Protestantska)
Ne prihvataju je manje kršćanske zajednice kao što je arijanci, unitarijanci i Jehovini svjedoci.
2014-04-16
Al nie to teško biti:)Trinity wrote:Eto abene, i od tebe je bolji vjernik...po koji put...Patriot_1 wrote:Normalan čovjek vjernik,,kršćanin,,(za razliku od tebe )drži se Svetog Pisma bio katolik,pravoslavac ili protestant!aben wrote:Apostolsko šmapostolsko, protestant koji ne drži do sola skripture je papist, tradicist
2014-04-16
Što ti je poniznost...aben wrote:Al nie to teško biti:)Trinity wrote:Eto abene, i od tebe je bolji vjernik...po koji put...Patriot_1 wrote:Normalan čovjek vjernik,,kršćanin,,(za razliku od tebe )drži se Svetog Pisma bio katolik,pravoslavac ili protestant!aben wrote:Apostolsko šmapostolsko, protestant koji ne drži do sola skripture je papist, tradicist
Trinity-
2014-04-17
Marija je najblaženija među ženama!Hvala Bogu za nju!aben wrote:Nisan pročita, popabrčia san malo tu malo tamo, al to je bilo dovoljnoda vidim da je tvoje pozivanje na sveto pismo šuplje, ti si katolik koi ne voli divicu mariju i to je toPatriot_1 wrote:Sam si rekao da ga nikad nisi pročitao!aben wrote:Pa dobro, nešto san onda krivo razumia, di u sveton pismu piše o trojstvu?
2014-04-30
Preglup si ti da bi ti se išta dalo objasniti!Nijedn normalan protestant ne odobrava homosexualnost općenito a pogotovo ne da je netko to a kao,,,svećenik¨!To su izrodi protestantizma i kršćanstva općenito!Meni je na katoličkoj bogosloviji predavao svećenik,katolik a peder!No , mi to kao studenti nismo znali!Koliko je katoličkih svećenika pedera i pedofila pa nitko normalan neće reći da su svi svećenici pederi!Iknar wrote:pate a daj mi onda objasni kako to da kod protestanata ima zena svecenica,pa gay svecenika i slicno,jel i oni to prihvacaju,dakle cijelu Bibliju ili ne prihvacaju recimo SOdomu i Gomoru,psoto ju zive i slicno?
Evo ti linka<:
http://www.vecernji.hr/crna-kronika/nezasitni-gej-svecenik-u-smrt-je-odveo-petoricu-ljubavnika-399380
2014-04-30
Iknar wrote:ti si najbolji dokaz svojih rijeci,zar neSora wrote:Meni je .....
Gluposti i bajke
među poniznim glupanima -jesam
2014-04-29
Patriot_1 wrote:Marija je najblaženija među ženama!Hvala Bogu za nju!aben wrote:Nisan pročita, popabrčia san malo tu malo tamo, al to je bilo dovoljnoda vidim da je tvoje pozivanje na sveto pismo šuplje, ti si katolik koi ne voli divicu mariju i to je toPatriot_1 wrote:Sam si rekao da ga nikad nisi pročitao!aben wrote:Pa dobro, nešto san onda krivo razumia, di u sveton pismu piše o trojstvu?
A KAJ JA ZNAM
ZAČETI BEZ SEXA .. DA JE BLAŽENSTVO?
ČISTO SUMNJAM
2014-04-29
Nije u tome njena svetost,,protestanti vjeruju da je ona,nakon što je rodila Isusa sa Josipom živjela kao svaka normalna udana žena!I rađala djecu!Sex u braku nije grijeh!Sora wrote:Patriot_1 wrote:Marija je najblaženija među ženama!Hvala Bogu za nju!aben wrote:Nisan pročita, popabrčia san malo tu malo tamo, al to je bilo dovoljnoda vidim da je tvoje pozivanje na sveto pismo šuplje, ti si katolik koi ne voli divicu mariju i to je toPatriot_1 wrote:Sam si rekao da ga nikad nisi pročitao!aben wrote:Pa dobro, nešto san onda krivo razumia, di u sveton pismu piše o trojstvu?
A KAJ JA ZNAM
ZAČETI BEZ SEXA .. DA JE BLAŽENSTVO?
ČISTO SUMNJAM
2014-04-30
ok pate,kako bi rekli slovenci-človel,ne jezi sePatriot_1 wrote:Preglup si ti da bi ti se išta dalo objasniti!Nijedn normalan protestant ne odobrava homosexualnost općenito a pogotovo ne da je netko to a kao,,,svećenik¨!To su izrodi protestantizma i kršćanstva općenito!Meni je na katoličkoj bogosloviji predavao svećenik,katolik a peder!No , mi to kao studenti nismo znali!Koliko je katoličkih svećenika pedera i pedofila pa nitko normalan neće reći da su svi svećenici pederi!Iknar wrote:pate a daj mi onda objasni kako to da kod protestanata ima zena svecenica,pa gay svecenika i slicno,jel i oni to prihvacaju,dakle cijelu Bibliju ili ne prihvacaju recimo SOdomu i Gomoru,psoto ju zive i slicno?
Evo ti linka<:
http://www.vecernji.hr/crna-kronika/nezasitni-gej-svecenik-u-smrt-je-odveo-petoricu-ljubavnika-399380
dakle otpadnici iz protestantizma su i dalje protestanti to je vazno,jer od krivog smjera nastaju jos gori,kao i od trulog stabla budu plodovi truli
dakle svuda ima izroda recimo,ali oni spadaju pod protestante ne pod neke druge,a to znaci da je protestantizam kao takav trul,dakle kriv,sotonin,kuzis
a o tome tko je preglup se da raspravljati,ti ne shvacas da trulos tabno daje trule plodove,ti mislis da ce protestantizam kao dobro stablo nece davati te gay svecenike ,trule plodove,e oce jer stablo nije zdravo nego trulo
pa to je jasno svakom koliko toliko razumnom covjeku
dakle rpotestantizam je put koji se odvojio od istine,a ti kako kazes izrodi protestantizma to su i dalje protestanti,samo malo dalje od ovih prvih
a ako ti ni sada nije jasno ajmo ovako ti tvoji dobri protestanti si recimo na 5% u zlu,a ti izrodi kako ih nazivas su recimo 50% u zlu7
dakle svi su u zlu samio neki vise a neki manje,i tome je problem,ne da se izabere manje los,nego da se izabere istinit,a toga u protestantizmu nema,psoto su odabrali bar jednu laz,kuzis clovek,daj se ne jezi
Iknar-
2014-05-29
problem je sto nisi bas ponizna nego bahata ali ajde uzalud ja to tebi pricam,jel takoSora wrote:Iknar wrote:ti si najbolji dokaz svojih rijeci,zar neSora wrote:Meni je .....
Gluposti i bajke
među poniznim glupanima -jesam
Iknar-
2014-05-29
Vazda djevica patrijote, isti koi kažu trojstvo kažu i to.Patriot_1 wrote:Marija je najblaženija među ženama!Hvala Bogu za nju!aben wrote:Nisan pročita, popabrčia san malo tu malo tamo, al to je bilo dovoljnoda vidim da je tvoje pozivanje na sveto pismo šuplje, ti si katolik koi ne voli divicu mariju i to je toPatriot_1 wrote:Sam si rekao da ga nikad nisi pročitao!aben wrote:Pa dobro, nešto san onda krivo razumia, di u sveton pismu piše o trojstvu?
[size=46]Sveto Trojstvo je kršćansko učenje koji uči da postoji samo jedan Bog koji se utjelovljuje u Trima Osobama: Ocu, Sinu (Isusu Kristu) i Duhu Svetome. Ovakvo vjerovanje je prihvaćeno na Prvom nikejskom saboru, vjerujući da je to vjerovanje ispovijedao sam Krist. Kršćani dokaz za ovo vide u Bibliji: "Kad se krstio sav narod, krstio se i Isus. I dok se molio, rastvori se nebo, siđe na njeg Duh Sveti u tjelesnom obličju, poput goluba, a glas se s neba zaori: "Ti si Sin moj, Ljubljeni! U tebi mi sva milina! (Lk 3,21-22)"[/size]
[size=46]Danas najveće kršćanske crkve prihvataju o ovo dogmu (Katolička, Pravoslavna, Protestantska)[/size]
[size=46]Ne prihvataju je manje kršćanske zajednice kao što je arijanci, unitarijanci i Jehovini svjedoci.[/size]
2014-04-16
[quote="aben"]A što je mesija koi će doći, čovik?[/quote]
Normalno da će biti čovjek, zato se i navodi stalno da će biti iz Judina plemena, potomak Davidov.
Normalno da će biti čovjek, zato se i navodi stalno da će biti iz Judina plemena, potomak Davidov.
Mad_Vlad-
2014-05-02
[quote="Patriot_1"][quote="Mad_Vlad"]Meni je najbolje kad se Isus kao Bog moli Bogu. To je najiracionalnije. Peku oči kol'ko ubada u njih.[/quote]
Da i?
Jel ti iracionalno kad ti odeš kod susjeda i moliš da ti posudi šećer jer bi volio popiti kavu a zaboravio si da šećera nemaš?
Zašto Bog nebi mogao biti trojedan,,,?
Možda ti određuješ kakav Bog treba biti!Jedan OK trojedan,,,no,,ne sviđa mi se![/quote]
Zato jer Tora veli da je JEDAN...na stotine puta.
Da i?
Jel ti iracionalno kad ti odeš kod susjeda i moliš da ti posudi šećer jer bi volio popiti kavu a zaboravio si da šećera nemaš?
Zašto Bog nebi mogao biti trojedan,,,?
Možda ti određuješ kakav Bog treba biti!Jedan OK trojedan,,,no,,ne sviđa mi se![/quote]
Zato jer Tora veli da je JEDAN...na stotine puta.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» Čuda vs. čuda
» Kraj Turskog ekonomskog čuda
» GLE ČUDA, KREĆE POHOD NA AFRIKU!
» Trump i dalje radi čuda
» U čemu je tajna italijanskog privrednog čuda?
» Kraj Turskog ekonomskog čuda
» GLE ČUDA, KREĆE POHOD NA AFRIKU!
» Trump i dalje radi čuda
» U čemu je tajna italijanskog privrednog čuda?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 6 of 16