Čuda u Bibliji!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 3 of 16
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: Čuda u Bibliji!
Znaš zašto?Trinity wrote:Pa, u jednom mu trenutku nije bilo svejedno što ide na križ, zar ne?Patriot_1 wrote:Navedi mi gdje si to pročita?Jesi li ti pročita Novi Zavjet pomno,,ikada?aben wrote:Čekaj, jel se prestrašia ili se nije prestrašia?Patriot_1 wrote:A kad se to prestrašija,,Gospe moja?Kad je išao kao ovca na klanje,znao je ča ga čeka!A reka je ,,da može pozvati nebesku vojsku(anđele) da se bore za njega i nitko mu ništa nebi mogao!Znao je da mora umrijeti da bi mi mogli vječno živjeti!Njegova usporedba je ,,,zrno pšenice,,to zrno umire da bi rodilo rod!aben wrote:Kažu da je isus i čovik; zamisli čovika kako hoda s tolikon moći, ako se prestrašia smrti onda nije bezveze pretpistaviti i da se malo pofalia što sve može:)
Ne toliko zbog patnje pa ni zbog smrti (iako je svaku bol osjetio,,nije bio pod narkozom),nego jer je on,,svet i bezgrešan morao uzeti na sebe sve grijehe svijeta!To ti je,,banaliziram,,kao da si se tek otuširala,obukla za svadbu i susjeda odozgor baci na tebe kantu govana!
Ti moraš izić i znaš ča će se dogodit,,da će štriga to učinit,,ali moraš van!I zar bi ti bilo svejedno?
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Znači, prestrašia se?
2014-04-16
Nije još:)
2014-04-16
Meni čudo ne treba,moja vjera je jaka,,tebi treba,tvoja je u pelenima!Al čuda prate one koji istinski vjeruju!Čitaj Djela Apostolska!I Toma,,,koji je vidio toliko Isusovih čuda,,,nije vjerovao da je živ dok ga nije dotaknuo!Isus ga nije nazvao "Nevjerni Toma" nego ljudi,,poslije!Trinity wrote:Kakvi su sve kvazibogovi onda hodali Zemljom morao je raznim Patriotima izvesti koje čudo da ih uvjeri u svoju snagu i moć.aben wrote:Kažu da je isus i čovik; zamisli čovika kako hoda s tolikon moći, ako se prestrašia smrti onda nije bezveze pretpistaviti i da se malo pofalia što sve može:)
2014-04-30
Viš kako se patrijot pofalija da mu je vjera jaka, a ne ka tebi, tako se možda i isus malo tia pokazat, ta kažu da je kompletan čovik ka i patpat
2014-04-16
Pa to je donekle točno!Mada se Isus nije čudima razbacivao!On je Bog koji voli ljude,,Marija i Marta plaču za bratom mrtvim,,i on se smiluje,,žena plače za sinom jedincem i on se smiluje,slijepci mole za vid,gluhi za sluh,gladni za hranu i on im sve to daje.No,,Herod traži čuda da bi mu kakti povjerovao,on ne čini ništa!aben wrote:Al to ne vridi;
Isus je uvjeren da je bog ali ako to mora pokazati učenicima da bi uzvjerovali onda učenici to jednako tako moraju pokazati svojin učenicimada bi uzvjerovali
2014-04-30
Ma njegov bog neki čarobnjak, moj sve fino isprogramirao i sve šljaka da ne može bolje!Ako ništa , moj je napredniji !aben wrote:Viš kako se patrijot pofalija da mu je vjera jaka, a ne ka tebi, tako se možda i isus malo tia pokazat, ta kažu da je kompletan čovik ka i patpat
Trinity-
2014-04-17
Kao Tomi???Trinity wrote:Tebi trebaju čuda jer razmišljaš poganski !
Njemu je trebalo čudo!
Petar uzvjerova u Isusa tek kad se dogodilo čudo(ulov na Isusovu riječ),Samarijanci povjerovaše u Isusa kad im ona žena reče što im je rekao,kad je uskrsnuo Lazara,piše,mnogi povjerovaše u njega,,kaj ti glumiš?Tebi kao ne treba,,a Novi Zavjet je pun čuda!
2014-04-30
Nije se razbaciva, al je ipak rješava stvari lokalno; zna je on za patnje tih ljudi i prije nego su ti ljudi počeli patiti, ta i tad inje moa pomoći, al ipak je odbra pred učenicima
2014-04-16
Iden ja sad pomalo, sa će malo patrijod divljati jer ćeš ga isprovocirati s tin moj bog- tvoj bog:)
2014-04-16
Nije se prestrašio nego nije htjeo postati grešnikom.Pada i je,,Isus je bio i čovjek i BOG.lJUDSKI JE BOJATI SE.NO JA NISAM ON,NISAM U NJEGOVOJ KOŽI,SO ,DA SE BOJAO,NEBI NA ZEMLJU DOŠAO.ON JE UNAPRIJED ZNAO ŠTO GA ČEKA!Trinity wrote:Pa je, sad je i Patriot ipak potvrdio.
2014-04-30
Zapeo si u dalekoj prošlosti. Ajd se prebaci u 21. vijek i počni razmišljati u duhu ovog vremena.Patriot_1 wrote:Kao Tomi???Trinity wrote:Tebi trebaju čuda jer razmišljaš poganski !
Njemu je trebalo čudo!
Petar uzvjerova u Isusa tek kad se dogodilo čudo(ulov na Isusovu riječ),Samarijanci povjerovaše u Isusa kad im ona žena reče što im je rekao,kad je uskrsnuo Lazara,piše,mnogi povjerovaše u njega,,kaj ti glumiš?Tebi kao ne treba,,a Novi Zavjet je pun čuda!
Last edited by Trinity on 6/8/2014, 10:42; edited 1 time in total
Trinity-
2014-04-17
PA VIDI SE,,,malo si priglup po pitanju kršćanske vjere!A kakti,,neki kršćanin,,,ha ha!aben wrote:Ne znam odakle mi to, bibliu nikad nisan čita.
Onda?
2014-04-30
Mi kršćani crpimo vjerske spoznaje iz prvog stoljeće!Trinity wrote:Zapeo si u dalekoj prošlosti. Ajd se prebaci u 21. vijek.Patriot_1 wrote:Kao Tomi???Trinity wrote:Tebi trebaju čuda jer razmišljaš poganski !
Njemu je trebalo čudo!
2014-04-30
A vidi, koliki nisu pročitali Bibliju pa su vjerovali...Uostalom, u prošlom sistemu malo je bilo teže doći do Biblije.Patriot_1 wrote:PA VIDI SE,,,malo si priglup po pitanju kršćanske vjere!A kakti,,neki kršćanin,,,ha ha!aben wrote:Ne znam odakle mi to, bibliu nikad nisan čita.
Onda?
Trinity-
2014-04-17
Dalo bi se o tome diskutiratiPatriot_1 wrote:Mi kršćani crpimo vjerske spoznaje iz prvog stoljeće!Trinity wrote:Zapeo si u dalekoj prošlosti. Ajd se prebaci u 21. vijek.Patriot_1 wrote:Kao Tomi???Trinity wrote:Tebi trebaju čuda jer razmišljaš poganski !
Njemu je trebalo čudo!
Guest- Guest
Malo si priglup u ovin osnovnim uzročno posljedičnin vezama,an?Patriot_1 wrote:Nije se prestrašio nego nije htjeo postati grešnikom.Pada i je,,Isus je bio i čovjek i BOG.lJUDSKI JE BOJATI SE.NO JA NISAM ON,NISAM U NJEGOVOJ KOŽI,SO ,DA SE BOJAO,NEBI NA ZEMLJU DOŠAO.ON JE UNAPRIJED ZNAO ŠTO GA ČEKA!Trinity wrote:Pa je, sad je i Patriot ipak potvrdio.
Jer ipada da se hrvacki vojnici nisu bojali kad su išli prognati teroriste iz like:)
2014-04-16
Vjerovali što?I kome?Ako ne poznaš nauk Apostolski,,,vjeruješ u bablje priče¨!Trinity wrote:A vidi, koliki nisu pročitali Bibliju pa su vjerovali...Uostalom, u prošlom sistemu malo je bilo teže doći do Biblije.Patriot_1 wrote:PA VIDI SE,,,malo si priglup po pitanju kršćanske vjere!A kakti,,neki kršćanin,,,ha ha!aben wrote:Ne znam odakle mi to, bibliu nikad nisan čita.
Onda?
2014-04-30
Nikakve poveznice ne vidim sa Isusom!Baš nikakve(osim za osobe plitka uma)!aben wrote:Malo si priglup u ovin osnovnim uzročno posljedičnin vezama,an?Patriot_1 wrote:Nije se prestrašio nego nije htjeo postati grešnikom.Pada i je,,Isus je bio i čovjek i BOG.lJUDSKI JE BOJATI SE.NO JA NISAM ON,NISAM U NJEGOVOJ KOŽI,SO ,DA SE BOJAO,NEBI NA ZEMLJU DOŠAO.ON JE UNAPRIJED ZNAO ŠTO GA ČEKA!Trinity wrote:Pa je, sad je i Patriot ipak potvrdio.
Jer ipada da se hrvacki vojnici nisu bojali kad su išli prognati teroriste iz like:)
Jedno je biti Bog i znati što te čeka,muka i smrt ali i uskrsnuće a drugo ići ,,,možda i u smrt a rezultat krajnji,neznaš!
2014-04-30
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Similar topics
» Čuda vs. čuda
» Trump i dalje radi čuda
» Kraj Turskog ekonomskog čuda
» GLE ČUDA, KREĆE POHOD NA AFRIKU!
» U čemu je tajna italijanskog privrednog čuda?
» Trump i dalje radi čuda
» Kraj Turskog ekonomskog čuda
» GLE ČUDA, KREĆE POHOD NA AFRIKU!
» U čemu je tajna italijanskog privrednog čuda?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 3 of 16