Od Arsena do Štulića: Ivica Ivanišević analizira lektiru koju će učenici sami birati
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Od Arsena do Štulića: Ivica Ivanišević analizira lektiru koju će učenici sami birati
Ono je zbilja bio narodni doživljaj za bilježenje..prckov wrote:Ja cekam da tomic izda "kako se na mene istovarila kanta i druge pripovjetke".
To naime toplo preporucujem svakoj skoli kao obveznu lektiru.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Od Arsena do Štulića: Ivica Ivanišević analizira lektiru koju će učenici sami birati
Ne bih se zamarao na ovom tvom mudrovanju oko dotične pjesme,ali ako te dijete ikada upita što znače stihovi,onda bi mogao dati odgovor,kakav je na isto pitanje meni još 1982.ili 83. dao moj stari.kofein wrote:provocator wrote:Dobra pjesma... kaj fali? Možda je problem u tebi kojem niti jedna do sada nije fafala jer se to krši s tvojim kršćanskim svjetonazorima.
Citiraj jebiga.... :) Nitko ne veli da je pjesma loša. To što su ti upisi većinom nadrkani i svisoka, ne utječe na moje kršćanske svjetonazore. Nego, ne znam kako bih objasnio poantu teksta svojoj kćeri ako me priupita, dosta degutantno jebiga. Na stranu konzervativizam, ovdje je riječ o dobrom ukusu ili neukusu.
Kad sam ga pitao što znači refren "fafalasimiti fala ti" on je rekao da je to igra riječi oko onoga fala ti,što znači hvala ti,kao kad ono Bijelo dugme pjeva "trajlalajla-šubidubidubida".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Promoviraš laganje djeci kao odgovor na njihovu radoznalost? tststs
Jastrebe, straaašno..
Jastrebe, straaašno..
2014-04-12
Napravio je dobrih stvari al bas ta pjesma mu je smece, bez obzira da li je vulgarna ili ne. Ne cudi me da se tebi ljakanu svidaprovocator wrote:Dobra pjesma... kaj fali? Možda je problem u tebi kojem niti jedna do sada nije fafala jer se to krši s tvojim kršćanskim svjetonazorima.
2014-04-19
A što bi ti rekla?maggie13 wrote:Promoviraš laganje djeci kao odgovor na njihovu radoznalost? tststs
Jastrebe, straaašno..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Istinu, primjerenu dobi djeteta..inače, pjesma je stvarno trash, iako su mu neke druge odlične...jastreb wrote:A što bi ti rekla?maggie13 wrote:Promoviraš laganje djeci kao odgovor na njihovu radoznalost? tststs
Jastrebe, straaašno..
2014-04-12
Pa je... To je inače odlika demokratskih, slobodnih i pristojnih ljudi. U Švicarskoj je to npr. svakodnevna pojava a mi smo zamalo pa Švicarska. Barem po cijenama... za sada. Nositi sa sobom kantu govana pa je prosipati po svakome onome s kojim se ne slažeš je fenomenalna stvar. Za to smo se borili!maggie13 wrote:Ono je zbilja bio narodni doživljaj za bilježenje..prckov wrote:Ja cekam da tomic izda "kako se na mene istovarila kanta i druge pripovjetke".
Nacional-šovinisti su tim činom dokazali da su curac od ovce a ne domoljubi i da perverzno uživaju u izmetu kako valjda ni svinje ne uživaju.
ako sam dobro shvatio odlucuju ucitelji ?
mislim da treba u OS imati obaveznu lektiru istu za sve , od desnih budnica/davorija
do danasnjih tkz. lijevih pisaca
SS sustav bi trebao poticati slobodu izbora citanja
iako mi sve ovo izgleda uzaludan trud u doba mreze
mislim da treba u OS imati obaveznu lektiru istu za sve , od desnih budnica/davorija
do danasnjih tkz. lijevih pisaca
SS sustav bi trebao poticati slobodu izbora citanja
iako mi sve ovo izgleda uzaludan trud u doba mreze
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Jos da hoce nas provo kad ga uvati inspiracija napisat "Ante, podjeli samnom pola kante"maggie13 wrote:Ono je zbilja bio narodni doživljaj za bilježenje..prckov wrote:Ja cekam da tomic izda "kako se na mene istovarila kanta i druge pripovjetke".
2014-04-19
Znači ni tebi ga još niti jedna nije fafala... Pa operi se, majke ti mile... Možda onda i bude.prckov wrote:Napravio je dobrih stvari al bas ta pjesma mu je smece, bez obzira da li je vulgarna ili ne. Ne cudi me da se tebi ljakanu svidaprovocator wrote:Dobra pjesma... kaj fali? Možda je problem u tebi kojem niti jedna do sada nije fafala jer se to krši s tvojim kršćanskim svjetonazorima.
Ako ne može Štulić, neka uzmu Boru Čorbu. Mada ne vidim šta ima loše u fafanju.
jastreb wrote:Ne bih se zamarao na ovom tvom mudrovanju oko dotične pjesme,ali ako te dijete ikada upita što znače stihovi,onda bi mogao dati odgovor,kakav je na isto pitanje meni još 1982.ili 83. dao moj stari.kofein wrote:provocator wrote:Dobra pjesma... kaj fali? Možda je problem u tebi kojem niti jedna do sada nije fafala jer se to krši s tvojim kršćanskim svjetonazorima.
Citiraj jebiga.... :) Nitko ne veli da je pjesma loša. To što su ti upisi većinom nadrkani i svisoka, ne utječe na moje kršćanske svjetonazore. Nego, ne znam kako bih objasnio poantu teksta svojoj kćeri ako me priupita, dosta degutantno jebiga. Na stranu konzervativizam, ovdje je riječ o dobrom ukusu ili neukusu.
Kad sam ga pitao što znači refren "fafalasimiti fala ti" on je rekao da je to igra riječi oko onoga fala ti,što znači hvala ti,kao kad ono Bijelo dugme pjeva "trajlalajla-šubidubidubida".
Ne relativiziraj oko ukusa. Ustaše vam se ukazuju i u cjepanicama, a vrli tekst je vrh poezije majmuna koji ne priznaje Hrvatsku.
Guest- Guest
Nema Rusa, nema Krleže, nema Marčela a nema ni Jastreba. Tko je delal tu listu za odstrel?
Guest- Guest
što ti znaš tko je 'krstio' Tomića i iz kojih pobuda...isto kao što znaš i tko je 'pokosio' svastiku na Poljudu..wishful thinking..povratak na temu..
2014-04-12
dzango wrote:Ako ne može Štulić, neka uzmu Boru Čorbu. Mada ne vidim šta ima loše u fafanju.
Avionu slomiću ti krila...bljeh.... Džango, umeš ti i bolje
Guest- Guest
Na popisu nedostaje partizanskih junackih djela. Otpisani i slicno.
Djecu to zanima i sigurno bi birali upravo takvu lektiru.
Oni koji su to pozorno citali i gledali nekada i danas se jasno prepoznaju na forumu:)
Djecu to zanima i sigurno bi birali upravo takvu lektiru.
Oni koji su to pozorno citali i gledali nekada i danas se jasno prepoznaju na forumu:)
dijagram-
2015-08-09
Ma da, a kod tebe red se navatoprovocator wrote:Znači ni tebi ga još niti jedna nije fafala... Pa operi se, majke ti mile... Možda onda i bude.prckov wrote:Napravio je dobrih stvari al bas ta pjesma mu je smece, bez obzira da li je vulgarna ili ne. Ne cudi me da se tebi ljakanu svidaprovocator wrote:Dobra pjesma... kaj fali? Možda je problem u tebi kojem niti jedna do sada nije fafala jer se to krši s tvojim kršćanskim svjetonazorima.
2014-04-19
ti si stvarno keskualno ugrožen..obolit ćešprovocator wrote:Znači ni tebi ga još niti jedna nije fafala... Pa operi se, majke ti mile... Možda onda i bude.prckov wrote:Napravio je dobrih stvari al bas ta pjesma mu je smece, bez obzira da li je vulgarna ili ne. Ne cudi me da se tebi ljakanu svidaprovocator wrote:Dobra pjesma... kaj fali? Možda je problem u tebi kojem niti jedna do sada nije fafala jer se to krši s tvojim kršćanskim svjetonazorima.
ruke na tastaturu i drži se teme..perverznjak..
2014-04-12
Onda Tompson i Baja Mali Knindža. Ono - bando ćetnici, drkaće vam naša ruka i u Srbiji.kofein wrote:dzango wrote:Ako ne može Štulić, neka uzmu Boru Čorbu. Mada ne vidim šta ima loše u fafanju.
Avionu slomiću ti krila...bljeh.... Džango, umeš ti i bolje
Kaj deca znaju kaj je 200 kila? Zemu i nose. Djeci se ne daje pravo da oni biraju, nego im se izabere. Kad počne sam zarađivat onda i može čitat kaj želi, in the meantime, mi im biramo. I šlus!
Guest- Guest
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Ivanisevic postao trener Djokovica
» Kakva gospodska izjava Arsena Vengera!
» Priopćeњe za javnost Branimira J. Štulića
» Gabriela: Nećete Arsena koristiti za zabranu pobačaja
» Goran Ivanišević u Kući slavnih, tko je sljedeći? Rimac?
» Kakva gospodska izjava Arsena Vengera!
» Priopćeњe za javnost Branimira J. Štulića
» Gabriela: Nećete Arsena koristiti za zabranu pobačaja
» Goran Ivanišević u Kući slavnih, tko je sljedeći? Rimac?
Page 2 of 10