Ivanisevic postao trener Djokovica
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Ivanisevic postao trener Djokovica
https://www.kurir.rs/sport/tenis/3277153/senzacionalna-vest-legendarni-hrvat-je-novi-trener-novaka-djokovica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ivanisevic postao trener Djokovica
Bas se 'usrecio'..sve koje je ivanisevic trenirao propali su
2015-09-08
Lijepo je vidjeti sve bolje odnose između hrvata i srba, ono što smo začeli u BiH kroz savez počelo se širiti na nacije općenito...
svcaka čast dečki
svcaka čast dečki
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nenadjebivepikur37 wrote:Lijepo je vidjeti sve bolje odnose između hrvata i srba, ono što smo začeli u BiH kroz savez počelo se širiti na nacije općenito...
svcaka čast dečki
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Stvarno...max123 wrote:nenadjebivepikur37 wrote:Lijepo je vidjeti sve bolje odnose između hrvata i srba, ono što smo začeli u BiH kroz savez počelo se širiti na nacije općenito...
svcaka čast dečki
2015-09-08
e, sad samo sve to lipo upakuj i prodaj to onim 200iljada i kusur posavaca. i sire...epikur37 wrote:Lijepo je vidjeti sve bolje odnose između hrvata i srba, ono što smo začeli u BiH kroz savez počelo se širiti na nacije općenito...
svcaka čast dečki
2015-10-28
max123 wrote:e, sad samo sve to lipo upakuj i prodaj to onim 200iljada i kusur posavaca. i sire...epikur37 wrote:Lijepo je vidjeti sve bolje odnose između hrvata i srba, ono što smo začeli u BiH kroz savez počelo se širiti na nacije općenito...
svcaka čast dečki
resentimana uvijek ima i s naše i s njihove strane ali nije razlog da sada kad su stvari gotovoe i svatko ima svoje ne gradimo bolje odnose.
2015-08-06
A gdje tu ima srba...epikur37 wrote:Lijepo je vidjeti sve bolje odnose između hrvata i srba, ono što smo začeli u BiH kroz savez počelo se širiti na nacije općenito...
svcaka čast dečki
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:A gdje tu ima srba...epikur37 wrote:Lijepo je vidjeti sve bolje odnose između hrvata i srba, ono što smo začeli u BiH kroz savez počelo se širiti na nacije općenito...
svcaka čast dečki
Primjedba na mjestu, priča se da je Nole Crnogorac.
2015-08-06
Ovi 'ekumenisti' pukli kao kokice
2015-09-08
resantimana?danas si posebno vickast.a i ja bi.u zadru na drzavnoj sisi vise nego pristojno usidren i otvorio privatni obrt.sve uz blagoslov i olaksice istog poslodavca.i onda lezerno palamudit o ljudima koji su protjerani i sve izgubili..epikur37 wrote:max123 wrote:e, sad samo sve to lipo upakuj i prodaj to onim 200iljada i kusur posavaca. i sire...epikur37 wrote:Lijepo je vidjeti sve bolje odnose između hrvata i srba, ono što smo začeli u BiH kroz savez počelo se širiti na nacije općenito...
svcaka čast dečki
resentimana uvijek ima i s naše i s njihove strane ali nije razlog da sada kad su stvari gotovoe i svatko ima svoje ne gradimo bolje odnose.
2015-10-28
max123 wrote:resantimana?danas si posebno vickast.a i ja bi.u zadru na drzavnoj sisi vise nego pristojno usidren i otvorio privatni obrt.sve uz blagoslov i olaksice istog poslodavca.i onda lezerno palamudit o ljudima koji su protjerani i sve izgubili..epikur37 wrote:max123 wrote:e, sad samo sve to lipo upakuj i prodaj to onim 200iljada i kusur posavaca. i sire...epikur37 wrote:Lijepo je vidjeti sve bolje odnose između hrvata i srba, ono što smo začeli u BiH kroz savez počelo se širiti na nacije općenito...
svcaka čast dečki
Da resentmani, zaostali osjećaji nepravde, povrijeđenosti i ugroženosti. Ima ih i jedan i drugi, a i treći narod.
Za razliku od tebe koji bi jurišao na drinu, ja sam za dijalog.
2015-08-06
Zato bi on meni letio u tri pičke mile mame iz Hrvatske, a onom tko mu je isprinto domovnicu bi zabranio i wc papir da printa....max123 wrote:resantimana?danas si posebno vickast.a i ja bi.u zadru na drzavnoj sisi vise nego pristojno usidren i otvorio privatni obrt.sve uz blagoslov i olaksice istog poslodavca.i onda lezerno palamudit o ljudima koji su protjerani i sve izgubili..epikur37 wrote:max123 wrote:e, sad samo sve to lipo upakuj i prodaj to onim 200iljada i kusur posavaca. i sire...epikur37 wrote:Lijepo je vidjeti sve bolje odnose između hrvata i srba, ono što smo začeli u BiH kroz savez počelo se širiti na nacije općenito...
svcaka čast dečki
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Zato bi on meni letio u tri pičke mile mame iz Hrvatske, a onom tko mu je isprinto domovnicu bi zabranio i wc papir da printa....max123 wrote:resantimana?danas si posebno vickast.a i ja bi.u zadru na drzavnoj sisi vise nego pristojno usidren i otvorio privatni obrt.sve uz blagoslov i olaksice istog poslodavca.i onda lezerno palamudit o ljudima koji su protjerani i sve izgubili..epikur37 wrote:max123 wrote:e, sad samo sve to lipo upakuj i prodaj to onim 200iljada i kusur posavaca. i sire...epikur37 wrote:Lijepo je vidjeti sve bolje odnose između hrvata i srba, ono što smo začeli u BiH kroz savez počelo se širiti na nacije općenito...
svcaka čast dečki
bilo je pitanje vremena kad ćeš opaliti :D
vragu to pomidori su mi top.
2015-08-06
Naravno da je primjedba na mjestu.... Ti nisi na svom mjestu...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:A gdje tu ima srba...epikur37 wrote:Lijepo je vidjeti sve bolje odnose između hrvata i srba, ono što smo začeli u BiH kroz savez počelo se širiti na nacije općenito...
svcaka čast dečki
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Naravno da je primjedba na mjestu.... Ti nisi na svom mjestu...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:A gdje tu ima srba...epikur37 wrote:Lijepo je vidjeti sve bolje odnose između hrvata i srba, ono što smo začeli u BiH kroz savez počelo se širiti na nacije općenito...
svcaka čast dečki
Pa iz tvoje perspektive cijeli svijet je izvan ležiša :)
2015-08-06
Pa ja ti kažem u lice... Da se sutra počne kotrljati, jebeš mi sve moje što bi te bilo minut, ma sekund u hrvatskoj... A vjerovo ti meni ili ne, nema tih Lovri Njonja i ostalih ološara koji su ti i omogučili da dođep u hrvatsku, koji bi ti u tom slučaju pomogli...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:Zato bi on meni letio u tri pičke mile mame iz Hrvatske, a onom tko mu je isprinto domovnicu bi zabranio i wc papir da printa....max123 wrote:resantimana?danas si posebno vickast.a i ja bi.u zadru na drzavnoj sisi vise nego pristojno usidren i otvorio privatni obrt.sve uz blagoslov i olaksice istog poslodavca.i onda lezerno palamudit o ljudima koji su protjerani i sve izgubili..epikur37 wrote:max123 wrote:
e, sad samo sve to lipo upakuj i prodaj to onim 200iljada i kusur posavaca. i sire...
2015-08-08
Al eto sreća tvoja ko i mnogih drugih, pa se nwće kotrljati, ali ima onaj gore koji vodi računa, pa ga uspostavlja i naknadno...
2015-08-08
Kakvi pomidori... Jel to neš kvalitetno ili standardno smeće...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Pa ja ti kažem u lice... Da se sutra počne kotrljati, jebeš mi sve moje što bi te bilo minut, ma sekund u hrvatskoj... A vjerovo ti meni ili ne, nema tih Lovri Njonja i ostalih ološara koji su ti i omogučili da dođep u hrvatsku, koji bi ti u tom slučaju pomogli...epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:Zato bi on meni letio u tri pičke mile mame iz Hrvatske, a onom tko mu je isprinto domovnicu bi zabranio i wc papir da printa....max123 wrote:resantimana?danas si posebno vickast.a i ja bi.u zadru na drzavnoj sisi vise nego pristojno usidren i otvorio privatni obrt.sve uz blagoslov i olaksice istog poslodavca.i onda lezerno palamudit o ljudima koji su protjerani i sve izgubili..epikur37 wrote:
Kotrljanje kao rolling stones, bu, sad će miha sve potaracati...aj saberi se.
2015-08-06
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vrli novi svijet ili kako je Data postao čovjekom a čovjek postao Data
» Goran Ivanišević u Kući slavnih, tko je sljedeći? Rimac?
» Na koronu pozitivni Borna Coric te treneri Djokovica i Dimitrova
» Od Arsena do Štulića: Ivica Ivanišević analizira lektiru koju će učenici sami birati
» Luda baba Rudanica napala Djokovica:On je lazljivac!Ne volim ga vise
» Goran Ivanišević u Kući slavnih, tko je sljedeći? Rimac?
» Na koronu pozitivni Borna Coric te treneri Djokovica i Dimitrova
» Od Arsena do Štulića: Ivica Ivanišević analizira lektiru koju će učenici sami birati
» Luda baba Rudanica napala Djokovica:On je lazljivac!Ne volim ga vise
Page 1 of 3