'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
dawson wrote:Jbg. možda mu se nakon ovoga popravi glazbeni ukus :)
a i prestat će se češljat kao srbin...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
MaximusDecimusMiridije wrote:dawson wrote:Jbg. možda mu se nakon ovoga popravi glazbeni ukus :)
Nemoguce...ko slusa smece slusa smece. To se ne mjenja :)
to stoji, poznajem ljude koji su pokvarili glazbeni ukus ali ni jednog da je napredovao ...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Misli, koji obskurni treš
Slusha losu muzika pa je zato chetnik i treba ga prebiti,prije ce biti da ste vi svi ustashe ili njihovi simpatizeri
2014-04-14
Nisam trebao upaliti ... nešto me obuzelo, neka milina.
Koji mi je kurac?
Koji mi je kurac?
crvenkasti-
2014-04-17
Winter is coming wrote:Slusha losu muzika pa je zato chetnik i treba ga prebiti,prije ce biti da ste vi svi ustashe ili njihovi simpatizeri
Za ovakav gadan glazbeni ukus jednog mladog čovjeka nije ni bitno po kojoj osnovi. I jukebox koji takve stvari ima bi trebalo zapaliti :)
pa i one koje slushaju tumpsna bi trebalo popaliti jer je to za mene los glazbeni ukus
2014-04-14
Winter is coming wrote:pa i one koje slushaju tumpsna bi trebalo popaliti jer je to za mene los glazbeni ukus
Loš ali u usporedbi sa ovakvim trešom nisu čak i u istoj kategoriji, pa kakvu to glazbu služate tamo na istoku :)
catabbath-
2015-08-22
Ovi što su ga tukli, sedeli su u istoj kafani, sa takvim džuboksom. Znači da su imali isti muzički ukus.
mi slusamo muziku a ne "glazbu"dawson wrote:Winter is coming wrote:pa i one koje slushaju tumpsna bi trebalo popaliti jer je to za mene los glazbeni ukus
Loš ali u usporedbi sa ovakvim trešom nisu čak i u istoj kategoriji, pa kakvu to glazbu služate tamo na istoku :)
2014-04-14
dzango wrote:Ovi što su ga tukli, sedeli su u istoj kafani, sa takvim džuboksom. Znači da su imali isti muzički ukus.
Pa to ti je kao ruski rulet. Pustiš neku stvar iz tog juke boxa kad želiš provjeriti dali su tvoje borilačke vještine na razivi Stevena Seagala :)
catabbath-
2015-08-22
A kad nema Srba da puste pesmu sa džuboksa, ovi je sami puste i onda se uz nju drogiraju razbijajući flaše u glavu. Šta ti je život.dawson wrote:dzango wrote:Ovi što su ga tukli, sedeli su u istoj kafani, sa takvim džuboksom. Znači da su imali isti muzički ukus.
Pa to ti je kao ruski rulet. Pustiš neku stvar iz tog juke boxa kad želiš provjeriti dali su tvoje borilačke vještine na razivi Stevena Seagala :)
i steven je srbin, ali je i rus, kako li je tek njemu, jedna mu domovina u nato, druga kontra....
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Pa sad. Kad si ti preživeo, preživeće i on.ljubo1212 wrote:i steven je srbin, ali je i rus, kako li je tek njemu, jedna mu domovina u nato, druga kontra....
Winter is coming wrote:pa i one koje slushaju tumpsna bi trebalo popaliti jer je to za mene los glazbeni ukus
Realno jedna od glupljih podjela koje ljudi rade jedni drugima je na osnovu glazbe koju slusaju. Neka slusa svako ko sta hoce jebemise. Medjutim problem nastaje kad jedni "sile" druge da slusaju ono sto druga strana ne voli. Eto ti konflikta u 5 minuta. I krace.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:pa i one koje slushaju tumpsna bi trebalo popaliti jer je to za mene los glazbeni ukus
Realno jedna od glupljih podjela koje ljudi rade jedni drugima je na osnovu glazbe koju slusaju. Neka slusa svako ko sta hoce jebemise. Medjutim problem nastaje kad jedni "sile" druge da slusaju ono sto druga strana ne voli. Eto ti konflikta u 5 minuta. I krace.
To je još i pametno.
Čuo sam da neki mrze one druge zato što vjeruju u Boga na drugačiji način.
crvenkasti-
2014-04-17
meni se dogodilo drugo, da mi je zemun završio privremeno u drugoj državi, nemreš to računat....al ako te tješi...dzango wrote:Pa sad. Kad si ti preživeo, preživeće i on.ljubo1212 wrote:i steven je srbin, ali je i rus, kako li je tek njemu, jedna mu domovina u nato, druga kontra....
2015-08-02
crvenkasti-
2014-04-17
ja sam tu u prolazu, drž se rođe marcela lepi, il na sijeno kod treea...
2015-08-02
jesi li se oženio?
crvenkasti-
2014-04-17
otkad je to pesja briga?
2015-08-02
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Okučani: Brutalno pretučen samo zato što je Srbin!
» Pupi nije četnik nego ustaša
» Svi zajedno danas se vezujemo pojasevima u automobilima ne zato što smo postali svjesni da smo tako sigurniji nego zato što nas je jednom kaznilo
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Pretucen samo zato sto je Hrvat
» Pupi nije četnik nego ustaša
» Svi zajedno danas se vezujemo pojasevima u automobilima ne zato što smo postali svjesni da smo tako sigurniji nego zato što nas je jednom kaznilo
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Pretucen samo zato sto je Hrvat
Page 4 of 5