'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
http://www.dnevno.hr/vijesti/crna-kronika/otkrivamo-jovan-nije-pretucen-zato-sto-je-srbin-nego-zato-sto-je-cetnik-896290
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
Pa i četnici su antifašisti...ne vidim u čemu je sad problem odjednom?
darth_vader-
2014-04-17
..a i neka je dobio...sta je valjda mislio stavit cu ja sliku na facebook pa me nece niko prepoznat a jos zivi u malom mjestu..sinko naj lagat....reci htio sam ispast frajer među ujkama..i pohvalit se a istovremeno prodat pricu o ugrozenosti
2015-09-08
Nego, što je puštao na džuboksu? Spremte se, spremte?
ovaj me podsjeca na navijacki djir..ono idem ja u dresu ili sa salom prođirat po drugom gradu gdje stoluje suparnicki klub i navijaci...pa ako me ne razbucaju ispast cu faca kod svojih..a ako da prodat cu pricu kako su ga nevinog zbombali huligani a on eto jadan samo dosao navijat za svoje...ne rekavsi da nije zgodno hodat u dresu ili sa salom protivnickog kluba
2015-09-08
Ovo i jest primjer divljaštva. Zašto bi netko dobio batina jer navija za drugi klub?vuksadinare wrote:ovaj me podsjeca na navijacki djir..ono idem ja u dresu ili sa salom prođirat po drugom gradu gdje stoluje suparnicki klub i navijaci...pa ako me ne razbucaju ispast cu faca kod svojih..a ako da prodat cu pricu kako su ga nevinog zbombali huligani a on eto jadan samo dosao navijat za svoje...ne rekavsi da nije zgodno hodat u dresu ili sa salom protivnickog kluba
Koliko je vidim, baba je četnik, a ne Jovan.
I zbog babe ga je tukla pijana gomila alkosa? E do mojega.
Jes baba je četnik a on nije.dzango wrote:Koliko je vidim, baba je četnik, a ne Jovan.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jabuka ne pada daleko od stabla.
Kad nađeš sliku mene i moje obitelji pa ne samo uže nego i šire da nosi ustaško znakovlje ili tako šta slobodno me proglasi ustašom.
Kad nađeš sliku mene i moje obitelji pa ne samo uže nego i šire da nosi ustaško znakovlje ili tako šta slobodno me proglasi ustašom.
2014-04-11
ne,to je svirao na harmonici i pjevao baki drugi glas ;-)Regoč wrote:Nego, što je puštao na džuboksu? Spremte se, spremte?
Lijepo naucen unuk..@_@
2014-04-12
Živa bila baba 100 godina. Moja baba nije bila četnik a ja jesam. Dokaz da nema direktne veze između generacija što se tiče političke opredeljenosti. Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?RayMabus wrote:Jes baba je četnik a on nije.dzango wrote:Koliko je vidim, baba je četnik, a ne Jovan.
Svaki unuk treba da voli svoju babu.maggie13 wrote:ne,to je svirao na harmonici i pjevao baki drugi glas ;-)Regoč wrote:Nego, što je puštao na džuboksu? Spremte se, spremte?
Lijepo naucen unuk..@_@
BMK.dzango wrote: Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Ako su državljani Srbije a ne mogu provuć himnu države u kojoj žive odgovor je : DA , OBAVEZNO.
2014-04-11
Tuđman je antifašist, ne ustaša. Budući da su i četnici antifašisti, ti i Franjo ste ista ekipa.dzango wrote:Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Jebala te himna. Pola vas ustaša ne zna ceo tekst svoje himne.RayMabus wrote:BMK.dzango wrote: Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Ako su državljani Srbije a ne mogu provuć himnu države u kojoj žive odgovor je : DA , OBAVEZNO.
Tuđman je bio antifašista pa ustaša. Ja sam uvek bio četnik. Dakle, nemamo dodirne tačke.Regoč wrote:Tuđman je antifašist, ne ustaša. Budući da su i četnici antifašisti, ti i Franjo ste ista ekipa.dzango wrote:Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Imate. Antifašizam.dzango wrote:Tuđman je bio antifašista pa ustaša. Ja sam uvek bio četnik. Dakle, nemamo dodirne tačke.Regoč wrote:Tuđman je antifašist, ne ustaša. Budući da su i četnici antifašisti, ti i Franjo ste ista ekipa.dzango wrote:Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
naravno,to je upravo moja poanta..;Ddzango wrote:Svaki unuk treba da voli svoju babu.maggie13 wrote:ne,to je svirao na harmonici i pjevao baki drugi glas ;-)Regoč wrote:Nego, što je puštao na džuboksu? Spremte se, spremte?
Lijepo naucen unuk..@_@
2014-04-12
Ustaše nisu antifašisti.Regoč wrote:Imate. Antifašizamdzango wrote:Tuđman je bio antifašista pa ustaša. Ja sam uvek bio četnik. Dakle, nemamo dodirne tačke.Regoč wrote:Tuđman je antifašist, ne ustaša. Budući da su i četnici antifašisti, ti i Franjo ste ista ekipa.dzango wrote:Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Evo za one koji ne znaju.dzango wrote:Jebala te himna. Pola vas ustaša ne zna ceo tekst svoje himne.RayMabus wrote:BMK.dzango wrote: Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Okučani: Brutalno pretučen samo zato što je Srbin!
» Pupi nije četnik nego ustaša
» Svi zajedno danas se vezujemo pojasevima u automobilima ne zato što smo postali svjesni da smo tako sigurniji nego zato što nas je jednom kaznilo
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Pretucen samo zato sto je Hrvat
» Pupi nije četnik nego ustaša
» Svi zajedno danas se vezujemo pojasevima u automobilima ne zato što smo postali svjesni da smo tako sigurniji nego zato što nas je jednom kaznilo
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Pretucen samo zato sto je Hrvat
Page 1 of 5