'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
moze taj sto hoce..;-)Regoč wrote:Sve se bojim da će i malu Miju nadživjeti.maggie13 wrote:jesi vidio..:DRegoč wrote:Kao Manolić. Neiskorjenjivo.maggie13 wrote:hoce ti stari vrazi..;-)dzango wrote:I zato ga biju lokalni alkosi. Ali jedna je baba. Živela 100 godina.maggie13 wrote:naravno,to je upravo moja poanta..;Ddzango wrote:Svaki unuk treba da voli svoju babu.maggie13 wrote:ne,to je svirao na harmonici i pjevao baki drugi glas ;-)Regoč wrote:Nego, što je puštao na džuboksu? Spremte se, spremte?
Lijepo naucen unuk..@_@
Salu nastranu ,stvarno sam primijetila da su losi ljudi pocesto dugovjecni..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
E sad vidiš koliko su "naši" ustvari napredni. Thomson je makar prešao s gusla na električnu gitaru a ovi još ostali na harmonici :). Btw. šta nije tamo na istoku neka čudna harmonika koja nema tipke nego botune?
Last edited by dawson on Mon 22 Feb - 10:53; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Dugmetara.dawson wrote:E sad vidiš koliko su "naši" ustvari napredni. Thomson je makar prešao s gusla na električnu gitaru a ovi još ostali na harmonici :). Btw. šta nije tamo na istoku neka čudna harmonika koja nema tipke nego botune?
Jašta, smrtno se bojim da se neće provesti.Yehudi wrote:Regoč wrote:Neće.Yehudi wrote:Tudjman je bio Antifašista i Partizan.
Zato mu je kolinda stavila bistu u rezidenciji jer cijeni njegov lik i djelo.
Sad kad bude osvjetljenje (lustracija) moraće makniti i njegovu bistu.
Uh iebate ti to smrtno ozbiljno shvatio.
Ponegdje se tradicijski instrumenti još nose.dawson wrote:E sad vidiš koliko su "naši" ustvari napredni. Thomson je makar prešao s gusla na električnu gitaru a ovi još ostali na harmonici
Vidim ja prava veselica na slici..unuk oderao harmoniku a baba i subaras poveli 'od topole...'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovdje je, budući da nemaš GPS.dzango wrote:Pazi samo da ga ne iskopam.Regoč wrote:Ma ne možeš se iskobeljati više, sad si se osramotio pred svojim Srbima, Tuđmanov druže.dzango wrote:Jesu. Ali to je sporedno. Glavno je da su četnici antikomunisti.Regoč wrote:Ali partizani i četnici jesu.dzango wrote:Ustaše nisu antifašisti.Regoč wrote:Imate. Antifašizamdzango wrote:Tuđman je bio antifašista pa ustaša. Ja sam uvek bio četnik. Dakle, nemamo dodirne tačke.Regoč wrote:Tuđman je antifašist, ne ustaša. Budući da su i četnici antifašisti, ti i Franjo ste ista ekipa.dzango wrote:Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Konačno da i vi dobijete Belu kuću.Regoč wrote:Ovdje je, budući da nemaš GPS.dzango wrote:Pazi samo da ga ne iskopam.Regoč wrote:Ma ne možeš se iskobeljati više, sad si se osramotio pred svojim Srbima, Tuđmanov druže.dzango wrote:Jesu. Ali to je sporedno. Glavno je da su četnici antikomunisti.Regoč wrote:Ali partizani i četnici jesu.dzango wrote:Ustaše nisu antifašisti.Regoč wrote:Imate. Antifašizamdzango wrote:Tuđman je bio antifašista pa ustaša. Ja sam uvek bio četnik. Dakle, nemamo dodirne tačke.Regoč wrote:Tuđman je antifašist, ne ustaša. Budući da su i četnici antifašisti, ti i Franjo ste ista ekipa.dzango wrote:Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Ovo stoji još od 19. stoljeća.dzango wrote:Konačno da i vi dobijete Belu kuću.Regoč wrote:Ovdje je, budući da nemaš GPS.dzango wrote:Pazi samo da ga ne iskopam.Regoč wrote:Ma ne možeš se iskobeljati više, sad si se osramotio pred svojim Srbima, Tuđmanov druže.dzango wrote:Jesu. Ali to je sporedno. Glavno je da su četnici antikomunisti.Regoč wrote:Ali partizani i četnici jesu.dzango wrote:Ustaše nisu antifašisti.Regoč wrote:Imate. Antifašizamdzango wrote:Tuđman je bio antifašista pa ustaša. Ja sam uvek bio četnik. Dakle, nemamo dodirne tačke.Regoč wrote:Tuđman je antifašist, ne ustaša. Budući da su i četnici antifašisti, ti i Franjo ste ista ekipa.dzango wrote:Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Pre:vuksadinare wrote:Vidim ja prava veselica na slici..unuk oderao harmoniku a baba i subaras poveli 'od topole...'
Opleti!!!
Pardon, Kuću cveća. Jebeš mauzolej kada nema mumije unutra.Regoč wrote:Ovo stoji još od 19. stoljeća.dzango wrote:Konačno da i vi dobijete Belu kuću.Regoč wrote:Ovdje je, budući da nemaš GPS.dzango wrote:Pazi samo da ga ne iskopam.Regoč wrote:Ma ne možeš se iskobeljati više, sad si se osramotio pred svojim Srbima, Tuđmanov druže.dzango wrote:Jesu. Ali to je sporedno. Glavno je da su četnici antikomunisti.Regoč wrote:Ali partizani i četnici jesu.dzango wrote:Ustaše nisu antifašisti.Regoč wrote:Imate. Antifašizamdzango wrote:Tuđman je bio antifašista pa ustaša. Ja sam uvek bio četnik. Dakle, nemamo dodirne tačke.Regoč wrote:Tuđman je antifašist, ne ustaša. Budući da su i četnici antifašisti, ti i Franjo ste ista ekipa.dzango wrote:Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Jedna u babino zdravlje:
I ja mislim da nije dobio batina zbog cajke. i ja sam iz Slavonije i znam da se u tom dijelu Hrvatske slušaju srpske pjesme slušam ih i ja i nikad nisam imao problema ako sam tražio da se pusti nešto od turbofolka. Mali se vjerojatno pravio važan počeo je provocirati-a ovi ga prepoznali tko je što je i nastao pičvajz.vuksadinare wrote:..a i neka je dobio...sta je valjda mislio stavit cu ja sliku na facebook pa me nece niko prepoznat a jos zivi u malom mjestu..sinko naj lagat....reci htio sam ispast frajer među ujkama..i pohvalit se a istovremeno prodat pricu o ugrozenosti
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Jovan je pretucen jer se negdje naslo par idiota koji su zeljeli nekoga pretuci :)
Guest- Guest
našle se pijane budale i netreba im povoda..
Guest- Guest
dnevno.hr je našlo da je mali četnik, ima jedna slika negdje...znači sve uredno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dnevno i postoji djelomicno zato da u upitnim situacijama pronadje opravdanje za bas svakog idiota s nase strane koji se sluzi agresijom prema nekome tko je srbin. Znaci sve da nije nista napravio....vec ce se nesto pronaci za istoga. Nikad nemozes znati...mozda mali stvarno je kreten. Ali oni se pobrinu da sto se njih tice svakako jest unaprijed, neovisno od toga sto je mali stvarno radio.
Guest- Guest
jebiga nije trebao nigdje izlaziti,valjda ce nauciti tu lekciju plemenske pripadnosti
2014-04-14
Jbg. možda mu se nakon ovoga popravi glazbeni ukus :)
dawson wrote:Jbg. možda mu se nakon ovoga popravi glazbeni ukus :)
Nemoguce...ko slusa smece slusa smece. To se ne mjenja :)
Guest- Guest
dawson wrote:Jbg. možda mu se nakon ovoga popravi glazbeni ukus :)
a i prestat će se češljat kao srbin...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Okučani: Brutalno pretučen samo zato što je Srbin!
» Pupi nije četnik nego ustaša
» Svi zajedno danas se vezujemo pojasevima u automobilima ne zato što smo postali svjesni da smo tako sigurniji nego zato što nas je jednom kaznilo
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Pretucen samo zato sto je Hrvat
» Pupi nije četnik nego ustaša
» Svi zajedno danas se vezujemo pojasevima u automobilima ne zato što smo postali svjesni da smo tako sigurniji nego zato što nas je jednom kaznilo
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Pretucen samo zato sto je Hrvat
Page 3 of 5