'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
Evo za one koji ne znaju.dzango wrote:Jebala te himna. Pola vas ustaša ne zna ceo tekst svoje himne.RayMabus wrote:BMK.dzango wrote: Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Ako su državljani Srbije a ne mogu provuć himnu države u kojoj žive odgovor je : DA , OBAVEZNO.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Ali partizani i četnici jesu.dzango wrote:Ustaše nisu antifašisti.Regoč wrote:Imate. Antifašizamdzango wrote:Tuđman je bio antifašista pa ustaša. Ja sam uvek bio četnik. Dakle, nemamo dodirne tačke.Regoč wrote:Tuđman je antifašist, ne ustaša. Budući da su i četnici antifašisti, ti i Franjo ste ista ekipa.dzango wrote:Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
I zato ga biju lokalni alkosi. Ali jedna je baba. Živela 100 godina.maggie13 wrote:naravno,to je upravo moja poanta..;Ddzango wrote:Svaki unuk treba da voli svoju babu.maggie13 wrote:ne,to je svirao na harmonici i pjevao baki drugi glas ;-)Regoč wrote:Nego, što je puštao na džuboksu? Spremte se, spremte?
Lijepo naucen unuk..@_@
Jesu. Ali to je sporedno. Glavno je da su četnici antikomunisti.Regoč wrote:Ali partizani i četnici jesu.dzango wrote:Ustaše nisu antifašisti.Regoč wrote:Imate. Antifašizamdzango wrote:Tuđman je bio antifašista pa ustaša. Ja sam uvek bio četnik. Dakle, nemamo dodirne tačke.Regoč wrote:Tuđman je antifašist, ne ustaša. Budući da su i četnici antifašisti, ti i Franjo ste ista ekipa.dzango wrote:Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Đango sve se vrti oko toga da neki ne priznaju ovu državu kao svoju i teško im je prevuć par stihova himne države u kojoj žive ....žive u njoj a mrze je kao i sve u njoj.
Takvi će od sada pa nadalje dobivat teške batine svugdje i svagde.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Snažna obitelj osnova je nacionalnoga opstanka. Jovan je to na vrieme shvatio.dzango wrote:I zato ga biju lokalni alkosi. Ali jedna je baba. Živela 100 godina.maggie13 wrote:naravno,to je upravo moja poanta..;Ddzango wrote:Svaki unuk treba da voli svoju babu.maggie13 wrote:ne,to je svirao na harmonici i pjevao baki drugi glas ;-)Regoč wrote:Nego, što je puštao na džuboksu? Spremte se, spremte?
Lijepo naucen unuk..@_@
Ajde sad svi papir i olovku u ruke i zapisuj.Regoč wrote:Evo za one koji ne znaju.dzango wrote:Jebala te himna. Pola vas ustaša ne zna ceo tekst svoje himne.RayMabus wrote:BMK.dzango wrote: Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Ako su državljani Srbije a ne mogu provuć himnu države u kojoj žive odgovor je : DA , OBAVEZNO.
hoce ti stari vrazi..;-)dzango wrote:I zato ga biju lokalni alkosi. Ali jedna je baba. Živela 100 godina.maggie13 wrote:naravno,to je upravo moja poanta..;Ddzango wrote:Svaki unuk treba da voli svoju babu.maggie13 wrote:ne,to je svirao na harmonici i pjevao baki drugi glas ;-)Regoč wrote:Nego, što je puštao na džuboksu? Spremte se, spremte?
Lijepo naucen unuk..@_@
2014-04-12
Ma ne možeš se iskobeljati više, sad si se osramotio pred svojim Srbima, Tuđmanov druže.dzango wrote:Jesu. Ali to je sporedno. Glavno je da su četnici antikomunisti.Regoč wrote:Ali partizani i četnici jesu.dzango wrote:Ustaše nisu antifašisti.Regoč wrote:Imate. Antifašizamdzango wrote:Tuđman je bio antifašista pa ustaša. Ja sam uvek bio četnik. Dakle, nemamo dodirne tačke.Regoč wrote:Tuđman je antifašist, ne ustaša. Budući da su i četnici antifašisti, ti i Franjo ste ista ekipa.dzango wrote:Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Dobijaju i vraćaju. Tako to ide. Kako da vole himnu koja je bila i himna NDH? Stvarno treba da si malouman za tako nešto.RayMabus wrote:Đango sve se vrti oko toga da neki ne priznaju ovu državu kao svoju i teško im je prevuć par stihova himne države u kojoj žive ....žive u njoj a mrze je kao i sve u njoj.
Kao Manolić. Neiskorjenjivo.maggie13 wrote:hoce ti stari vrazi..;-)dzango wrote:I zato ga biju lokalni alkosi. Ali jedna je baba. Živela 100 godina.maggie13 wrote:naravno,to je upravo moja poanta..;Ddzango wrote:Svaki unuk treba da voli svoju babu.maggie13 wrote:ne,to je svirao na harmonici i pjevao baki drugi glas ;-)Regoč wrote:Nego, što je puštao na džuboksu? Spremte se, spremte?
Lijepo naucen unuk..@_@
LIjepa naša pivska flaša .....dzango wrote:Ajde sad svi papir i olovku u ruke i zapisuj.Regoč wrote:Evo za one koji ne znaju.dzango wrote:Jebala te himna. Pola vas ustaša ne zna ceo tekst svoje himne.RayMabus wrote:BMK.dzango wrote: Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
2014-04-11
Tudjman je bio Antifašista i Partizan.
Zato mu je kolinda stavila bistu u rezidenciji jer cijeni njegov lik i djelo.
Sad kad bude osvjetljenje (lustracija) moraće makniti i njegovu bistu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Evo za Džanga da uoči razliku hrvatske himne (ona gore) i ustaške himne.dzango wrote:Dobijaju i vraćaju. Tako to ide. Kako da vole himnu koja je bila i himna NDH? Stvarno treba da si malouman za tako nešto.RayMabus wrote:Đango sve se vrti oko toga da neki ne priznaju ovu državu kao svoju i teško im je prevuć par stihova himne države u kojoj žive ....žive u njoj a mrze je kao i sve u njoj.
Neće.Yehudi wrote:Tudjman je bio Antifašista i Partizan.
jesi vidio..:DRegoč wrote:Kao Manolić. Neiskorjenjivo.maggie13 wrote:hoce ti stari vrazi..;-)dzango wrote:I zato ga biju lokalni alkosi. Ali jedna je baba. Živela 100 godina.maggie13 wrote:naravno,to je upravo moja poanta..;Ddzango wrote:Svaki unuk treba da voli svoju babu.maggie13 wrote:ne,to je svirao na harmonici i pjevao baki drugi glas ;-)Regoč wrote:Nego, što je puštao na džuboksu? Spremte se, spremte?
Lijepo naucen unuk..@_@
2014-04-12
Sve se bojim da će i malu Miju nadživjeti.maggie13 wrote:jesi vidio..:DRegoč wrote:Kao Manolić. Neiskorjenjivo.maggie13 wrote:hoce ti stari vrazi..;-)dzango wrote:I zato ga biju lokalni alkosi. Ali jedna je baba. Živela 100 godina.maggie13 wrote:naravno,to je upravo moja poanta..;Ddzango wrote:Svaki unuk treba da voli svoju babu.maggie13 wrote:ne,to je svirao na harmonici i pjevao baki drugi glas ;-)Regoč wrote:Nego, što je puštao na džuboksu? Spremte se, spremte?
Lijepo naucen unuk..@_@
Pazi samo da ga ne iskopam.Regoč wrote:Ma ne možeš se iskobeljati više, sad si se osramotio pred svojim Srbima, Tuđmanov druže.dzango wrote:Jesu. Ali to je sporedno. Glavno je da su četnici antikomunisti.Regoč wrote:Ali partizani i četnici jesu.dzango wrote:Ustaše nisu antifašisti.Regoč wrote:Imate. Antifašizamdzango wrote:Tuđman je bio antifašista pa ustaša. Ja sam uvek bio četnik. Dakle, nemamo dodirne tačke.Regoč wrote:Tuđman je antifašist, ne ustaša. Budući da su i četnici antifašisti, ti i Franjo ste ista ekipa.dzango wrote:Šta treba da rade po Beogradu sa Tuđmanovim unucima? Da ih biju svaki dan po tri puta zato što im je deda ustaša?
Regoč wrote:Neće.Yehudi wrote:Tudjman je bio Antifašista i Partizan.
Uh iebate ti to smrtno ozbiljno shvatio.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
2014-04-11
moze taj sto hoce..;-)Regoč wrote:Sve se bojim da će i malu Miju nadživjeti.maggie13 wrote:jesi vidio..:DRegoč wrote:Kao Manolić. Neiskorjenjivo.maggie13 wrote:hoce ti stari vrazi..;-)dzango wrote:I zato ga biju lokalni alkosi. Ali jedna je baba. Živela 100 godina.maggie13 wrote:naravno,to je upravo moja poanta..;Ddzango wrote:Svaki unuk treba da voli svoju babu.maggie13 wrote:ne,to je svirao na harmonici i pjevao baki drugi glas ;-)Regoč wrote:Nego, što je puštao na džuboksu? Spremte se, spremte?
Lijepo naucen unuk..@_@
Salu nastranu ,stvarno sam primijetila da su losi ljudi pocesto dugovjecni..
2014-04-12
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Okučani: Brutalno pretučen samo zato što je Srbin!
» Pupi nije četnik nego ustaša
» Svi zajedno danas se vezujemo pojasevima u automobilima ne zato što smo postali svjesni da smo tako sigurniji nego zato što nas je jednom kaznilo
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Pretucen samo zato sto je Hrvat
» Pupi nije četnik nego ustaša
» Svi zajedno danas se vezujemo pojasevima u automobilima ne zato što smo postali svjesni da smo tako sigurniji nego zato što nas je jednom kaznilo
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Pretucen samo zato sto je Hrvat
Page 2 of 5