Pretucen samo zato sto je Hrvat
Page 1 of 1
Pretucen samo zato sto je Hrvat
https://direktno.hr/eu-i-svijet/crna-gora-pretucen-samo-zato-sto-je-hrvat-maltretirali-su-me-mjesecima-150357/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pretucen samo zato sto je Hrvat
Kad je zadnji srbin ili crnogorac pretucen u Hrvatskoj?..a sve okolo 'ustase'crvenkasti wrote:Jadni Hrvat.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Kad je zadnji srbin ili crnogorac pretucen u Hrvatskoj?..a sve okolo 'ustase'crvenkasti wrote:Jadni Hrvat.
U pravu su. Večaras ću susjedu Milanu opet gađati prozor kamenjem! Nisam vać dugo.
Pa nek vidi gamad četnička!
crvenkasti-
2014-04-17
Ovi nemanjici su divlji ko hercegovci..ista sorta..cim mu skeniras zenine sise i medjunozje odma lemaju..Hrvati u Zegeju su sofisticiraniji..uzmu paket cackalica pa od zgrade do zgrade maltretiraju sumnjiva prezimena..a kako necu reci jer ovdje ima manijaka koji jedva cekaju da cuju ...a sami se sigurno nece sjetiti..mada su pokvareni ko smece na Hreljicu.
Guest- Guest
frka wrote:Ovi nemanjici su divlji ko hercegovci..ista sorta..cim mu skeniras zenine sise i medjunozje odma lemaju..Hrvati u Zegeju su sofisticiraniji..uzmu paket cackalica pa od zgrade do zgrade maltretiraju sumnjiva prezimena..a kako necu reci jer ovdje ima manijaka koji jedva cekaju da cuju ...a sami se sigurno nece sjetiti..mada su pokvareni ko smece na Hreljicu.
Znam ja. Zabodeš čačkalicu na gumb od zvonca pa ostane zvonit dok ju netko ne isčupa.
crvenkasti-
2014-04-17
Berane,bivsi Ivangrad..lijepo gradic,kroz koji prolazi rijeka Lim,a preko njega 50 dalje iz pjescanog tla izvire cista i pitka voda..bijo tamo na terenu 2 mjeseca za vrijeme sluzenja JNA...
Finih picija ima,bogami,a i kafica je vrsnih nilo,kakvih nisam u zegeju vidio prije rata..
Finih picija ima,bogami,a i kafica je vrsnih nilo,kakvih nisam u zegeju vidio prije rata..
Guest- Guest
by crvenkasti Today at 12:15
@frka wrote:
Ovi nemanjici su divlji ko hercegovci..ista sorta..cim mu skeniras zenine sise i medjunozje odma lemaju..Hrvati u Zegeju su sofisticiraniji..uzmu paket cackalica pa od zgrade do zgrade maltretiraju sumnjiva prezimena..a kako necu reci jer ovdje ima manijaka koji jedva cekaju da cuju ...a sami se sigurno nece sjetiti..mada su pokvareni ko smece na Hreljicu.
Znam ja. Zabodeš čačkalicu na gumb od zvonca pa ostane zvonit dok ju netko ne isčupa.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nema sta ..pravi pravcati 'rvat..::)))
@frka wrote:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nema sta ..pravi pravcati 'rvat..::)))
Guest- Guest
danni1-
2014-04-16
Ne mora biti sto je hrvat..to je prilicno zaguljena sredina ,a jos tamo 80tih su postojale bande koje su se okupljale u mracnim kaficima..Jednom sam tamo usao u Numero 1,a na podu kafica,čaure od pištulja..dakle to je bilo sredinom 80tih..
Guest- Guest
opet cete se unistit sljivom, pa potuc, ha?!crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Kad je zadnji srbin ili crnogorac pretucen u Hrvatskoj?..a sve okolo 'ustase'crvenkasti wrote:Jadni Hrvat.
U pravu su. Večaras ću susjedu Milanu opet gađati prozor kamenjem! Nisam vać dugo.
Pa nek vidi gamad četnička!
A, rekao si da vise nisi Srbin. ;-D
Ma...to im je sad glavna fora tim manjincima.pismejker wrote:Ne mora biti sto je hrvat..to je prilicno zaguljena sredina ,a jos tamo 80tih su postojale bande koje su se okupljale u mracnim kaficima..Jednom sam tamo usao u Numero 1,a na podu kafica,čaure od pištulja..dakle to je bilo sredinom 80tih..
Tuku me jer sam Hrvat,Srbin,Šiptar...ma da, tuku te jer si šupak.
samo seru
Bio si polovicom 80-tih u beranima?..pa ti imas jebote sest banki pedofilupismejker wrote:Ne mora biti sto je hrvat..to je prilicno zaguljena sredina ,a jos tamo 80tih su postojale bande koje su se okupljale u mracnim kaficima..Jednom sam tamo usao u Numero 1,a na podu kafica,čaure od pištulja..dakle to je bilo sredinom 80tih..
2015-09-08
Similar topics
» Okučani: Brutalno pretučen samo zato što je Srbin!
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» uhitilo samo zato sto zna znanje
» To Stipe!
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» uhitilo samo zato sto zna znanje
» To Stipe!
Page 1 of 1