Pupi nije četnik nego ustaša
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Pupi nije četnik nego ustaša
https://www.vecernji.hr/vijesti/milorad-pupovac-danas-ima-presicu-ostaje-li-u-koaliciji-ili-ne-1344426
"ispriku ne tražim niti bih vam je dao"
"ispriku ne tražim niti bih vam je dao"
nema iznenađenja..obavjestajac bie nije izasao iz vlasti..Suljo nije dao odobrenje..sto ce mu pupovac koji nije pri vlasti...plenki je ocekivao valjda da ovaj sam izađe..a ne zeli ga otjerati...uglavnom hdz najvise na gubitku...đakic dobio pljugu u usta...da ga vidim sad...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Đakić je obični klošar... Plenki veleizdajnik. Hrvati i dalje u kurcu.
darth_vader-
2014-04-17
Znači nema se namjeru ispričat nakon šta je u drugoj državi na radiju otvoreno priča da je Hrvatska NDHa.
A moj Plenkovicu morat ćeš mu dat sam pedalu iz vlade inače rejting pada.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
...ma jebes đakica...hdz je sad u banani...ostanak pupovca nema isprike opet minus u anketama...jedino sad da se dosita pobuni onaj desni dio hdz ili ce i dalje biti tzv.desni...druge im nema...ili ce biti tretirani kao dupelisci plenkija za fotelje...pupovac je dobro zabio plenkiju..ten points...nije s eispricao a ostao na vlasti...jasambrend wrote:Đakić je obični klošar... Plenki veleizdajnik. Hrvati i dalje u kurcu.
2015-09-08
RayMabus wrote:Znači nema se namjeru ispričat nakon šta je u drugoj državi na radiju otvoreno priča da je Hrvatska NDHa.
ako ovo nije igrokaz da se pupiju da pedala prije izbora
pa onda hdz opet malo glumi domoljublje
a nakon izbora opet crveni tepih pupiju, fotelja i novi audi a8
Naravno da je. Zato je samo bitan rast ekstremne desnice u Njemačkoj i drugdje da se ova dva klošara , Plenkovic i Pupovac još više ugrozi.marcellus wrote:RayMabus wrote:Znači nema se namjeru ispričat nakon šta je u drugoj državi na radiju otvoreno priča da je Hrvatska NDHa.
2014-04-11
...ne moze plenki dati pedalu pupiju..jedino da pupi sam izađe onda plenki moze odahnuti i pravdati se pred briselom..'eto mi ga nismo izbacili sam je izasao'...da ga izbaci vec sutra bi bio na raportu u briselu..kako je rekao hebrang...sto mislis da su šuica i buricka dobile polozaje na lijepe oci i kvalitetu...tu je trebalo hrpu ustupaka a jedan je sigurno i pupovac...marcellus wrote:RayMabus wrote:Znači nema se namjeru ispričat nakon šta je u drugoj državi na radiju otvoreno priča da je Hrvatska NDHa.
2015-09-08
dno dna, obraz đon..taj ide do kraja, jer može
zasto je sad krsticevic gurnut na marginu?..mo's misliti zbog slucaja sa zrakoplovima...u zadnje vrijeme je jedan od najvecih kriticara ispada pupija i jos nekih drugih stvari...evo i medved bi se uskoro mogao naci na ledu ako bude ovako kritican kao poslejdnjih dana...dok je plenki na vrhu pupi je nedodirljiv...
2015-09-08
ne bi isao da mu se ne dozvoljavaNoor wrote:dno dna, obraz đon..taj ide do kraja, jer može
2015-09-08
Jer Plenkovic ne može bez njega ni teoretski sastavit vladu za godinu dana pošto je prije tri godine na izborima ima 36% a sad mu je rejting oko 27%. Triba mu kako god okreneš da bi moga sastavit buduću vladu na čelu sa samim sobom.Noor wrote:dno dna, obraz đon..taj ide do kraja, jer može
2014-04-11
pa kažem..jer može (smije)vuksadinare wrote:ne bi isao da mu se ne dozvoljavaNoor wrote:dno dna, obraz đon..taj ide do kraja, jer može
Poanta je da se nema namjeru ispričat a Plenkovic je sad u problemima jer ako ga ostavi nakon ovoga desnica u HDZu će ga napast.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/622725/39ja-nisam-cetnik-a-nitko-od-mene-ne-treba-traziti-da-hrvatsku-ne-usporeujem-sa-zlocinackom-ndh39-pupovac-se-konacno-obratio-javnosti-i-plenkovicu-postavio-svoje-uvjete-za-ostanak-u-koaliciji
Njemu mora Plenkovic dat pedelu iz vlade i gotovo.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/622725/39ja-nisam-cetnik-a-nitko-od-mene-ne-treba-traziti-da-hrvatsku-ne-usporeujem-sa-zlocinackom-ndh39-pupovac-se-konacno-obratio-javnosti-i-plenkovicu-postavio-svoje-uvjete-za-ostanak-u-koaliciji
Njemu mora Plenkovic dat pedelu iz vlade i gotovo.
2014-04-11
pa nek ga napadnu, nadam se da i hoće, ako ne ovaj otkači etnobiznismena
A neće ga otkačit , ignorirat će ga. Nek sam da ostavku.Noor wrote:
2014-04-11
.. Plenki tehnički i nije veleizdajnik ako mu je brisel glavni gradjasambrend wrote:Đakić je obični klošar... Plenki veleizdajnik. Hrvati i dalje u kurcu.
..ko ce ga napasti?..verbalno ej goli kurac ako ostanes u sedlu..jedino otkacivanje je totalni bojkot i neposlusnost..par zastupnika hdz ne glasa u saboru ili protiv plenkijev prijedloga i vlade i amen..jebo ja to verbalno a onda dizu ruke...od tog plenki ne strahuje..Noor wrote:
2015-09-08
plenki u to vrijeme vise nece biti celnik hdz-a..vec ide u brisel kao savjetnik šujici..da bi nakon nekog vremena ona prepustila mjesto plenkiju podpredsjednika europske komisije..ovo ej igra sa šuicom koja treba cuvati fotelju potpredsjednika plenkiju kad ovaj ode iz hdz-a..sve je to dogovor..za buducnost plenkijeve karijereRayMabus wrote:Jer Plenkovic ne može bez njega ni teoretski sastavit vladu za godinu dana pošto je prije tri godine na izborima ima 36% a sad mu je rejting oko 27%. Triba mu kako god okreneš da bi moga sastavit buduću vladu na čelu sa samim sobom.Noor wrote:dno dna, obraz đon..taj ide do kraja, jer može
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Povampireni srpski mediji o Jasenovcu:Nije 700 000 žrtava nego preko milijun..Tito ustaša koji je skrivao ustaše..
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» Nije anemija sad je i si kopa! Plenki ne zna što Pupi radi sa proračunskim novcem
» 'Jovan nije pretučen zato što je Srbin,nego zato što je četnik'!
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» Nije anemija sad je i si kopa! Plenki ne zna što Pupi radi sa proračunskim novcem
Page 1 of 2