liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: liga prvaka
što se one ruke tiče i eventualnog penala, na prvu sam mislio da i nije penal jer je ovaj s nogama bio van 16m, ili se tako gleda samo kod ofsajda da se ruke ne računaju
skripar- Posts : 1031
2015-08-09
kod ofsajda se ruke ne računaju,ali kod penala se gleda gdje je faul bio ili gdje su ruke bile tj.gdje je lopta zaustavljena,ako je zaustavljena na crti 16m ili u 16m onda je penalskripar wrote:što se one ruke tiče i eventualnog penala, na prvu sam mislio da i nije penal jer je ovaj s nogama bio van 16m, ili se tako gleda samo kod ofsajda da se ruke ne računaju
nevjerojatno...uvijek se sjetim one tekme kada je neymar iz tako neke pozicije zabio slobodnjak i onda slobodnjak na identično mjestu ali NE,ne smije neymar opet pucati već MORA messinowitzki wrote:Pustit ce neymaru protiv eibara kad bude bilo 12-0Tommy Ramone wrote:Seronja se i u prvom poluvremenu i sad gura pucat slobodnjak iz pozicija koje su bilo ko stvorene za dešnjaka. Koja egocentrična pizda.kuracodigraca wrote:do onog slobodnjaka u zadnjoj minuti nisam ni znao da igra messi
to je tako...ako su ruke ili ruka bile u 16m ili na crti 16m i rukom je zaustavio loptu to je onda penal,nema se tu šta mudrovatikic wrote:aj ti to provjeri demo..
Mislim da je bas pateticu zabio na calderonumuckodjubre wrote:nevjerojatno...uvijek se sjetim one tekme kada je neymar iz tako neke pozicije zabio slobodnjak i onda slobodnjak na identično mjestu ali NE,ne smije neymar opet pucati već MORA messinowitzki wrote:Pustit ce neymaru protiv eibara kad bude bilo 12-0Tommy Ramone wrote:Seronja se i u prvom poluvremenu i sad gura pucat slobodnjak iz pozicija koje su bilo ko stvorene za dešnjaka. Koja egocentrična pizda.kuracodigraca wrote:do onog slobodnjaka u zadnjoj minuti nisam ni znao da igra messi
nowitzki-
2014-04-27
U pravu si, penal je bio čist ko suza, bolje da nije ništa svirao nego što ga je izvukao van 16. Nevjerojatno je kako se Atletico provlači s nikakvom igrom. Trebali su još protiv PSV-a ispasti.muckodjubre wrote:to je tako...ako su ruke ili ruka bile u 16m ili na crti 16m i rukom je zaustavio loptu to je onda penal,nema se tu šta mudrovatikic wrote:aj ti to provjeri demo..
Guest- Guest
city i loreal u polufinalu, kakva nepravda sreća da su tu simeone i guardiola da obrane čast nogometa, a sad očekujem najmanje finale od revolucije!
End- Posts : 21177
2015-08-25
neke revolucije su završile i sa odrubljenim glavamaEnd1899 wrote:city i loreal u polufinalu, kakva nepravda sreća da su tu simeone i guardiola da obrane čast nogometa, a sad očekujem najmanje finale od revolucije!
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
bayern je tu daleko najjači...volio bi vidjeti bayern protiv atletika...slično bi bilo kao barca-atletiko
kak me onaj mueller živcira. skako bi mu po onim ružnim čvaljama tjedan dana
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
a lew fulao zicera za pobjedu u 90+ ili u 90.min
da je bilo obratno pisalo bi se uefalona,krađa,namještaljka,a simeone bi ubio suca itd.ovako je to "samo" sastavni dio igre,a suci su ljudi ok krvi i mesa koji griješe
kada uzmemo u obzir da je suarez trebao dobit crveni u prvoj utakmici i iniesta u drugoj ipak su suci više oštetili atletico bez obzira na ovaj penal što je trebao biti, potpuno zasluženo je prošao atleticoTommy Ramone wrote:U pravu si, penal je bio čist ko suza, bolje da nije ništa svirao nego što ga je izvukao van 16. Nevjerojatno je kako se Atletico provlači s nikakvom igrom. Trebali su još protiv PSV-a ispasti.muckodjubre wrote:to je tako...ako su ruke ili ruka bile u 16m ili na crti 16m i rukom je zaustavio loptu to je onda penal,nema se tu šta mudrovatikic wrote:aj ti to provjeri demo..
Last edited by skripar on 13/4/2016, 23:29; edited 1 time in total (Reason for editing : dgh)
skripar-
2015-08-09
nije to prvi put kontra atletica u utakmici ovakvog značaja, kad se igralo za naslov barci isto nije suđen penal...
2015-08-25
skripar wrote:kada uzmemo u obzir da je suarez trebao dobit crveni u prvoj utakmici i iniesta i drugoj i ipak su suci više oštetili atletico bez obzira na ovaj penal što je trebao biti, potpuno zasluženo je prošao atleticoTommy Ramone wrote:U pravu si, penal je bio čist ko suza, bolje da nije ništa svirao nego što ga je izvukao van 16. Nevjerojatno je kako se Atletico provlači s nikakvom igrom. Trebali su još protiv PSV-a ispasti.muckodjubre wrote:to je tako...ako su ruke ili ruka bile u 16m ili na crti 16m i rukom je zaustavio loptu to je onda penal,nema se tu šta mudrovatikic wrote:aj ti to provjeri demo..
iniesta je trebao dobiti žuti karton i to je kazna uz penal...crveni je samo ako je rukom spriječio gol,
Fenomenalni Guardiola
Trener Bayerna Pep Guardiola kvalificirao se u polufinale Lige prvaka u svakoj sezoni u kojoj je bio trener.poklonimo se
2015-08-25
da nije zaustavio loptu rukom svejedno bi bio gol tako da ustvari i jest spriječio golmuckodjubre wrote:skripar wrote:kada uzmemo u obzir da je suarez trebao dobit crveni u prvoj utakmici i iniesta i drugoj i ipak su suci više oštetili atletico bez obzira na ovaj penal što je trebao biti, potpuno zasluženo je prošao atleticoTommy Ramone wrote:U pravu si, penal je bio čist ko suza, bolje da nije ništa svirao nego što ga je izvukao van 16. Nevjerojatno je kako se Atletico provlači s nikakvom igrom. Trebali su još protiv PSV-a ispasti.muckodjubre wrote:to je tako...ako su ruke ili ruka bile u 16m ili na crti 16m i rukom je zaustavio loptu to je onda penal,nema se tu šta mudrovatikic wrote:aj ti to provjeri demo..
iniesta je trebao dobiti žuti karton i to je kazna uz penal...crveni je samo ako je rukom spriječio gol,
skripar-
2015-08-09
Ruka inieste je klasicni primjer crvenog kartona
nowitzki-
2014-04-27
a možda i ne bi bio gol...po pravilima crveni je kada lopta ide u gol a on spriječi to,ovako nije za crveni jer lopta nije išla u gol već je dodana u 16m tako da po pravilima je to žuti karton i kazneni udaracskripar wrote:da nije zaustavio loptu rukom svejedno bi bio gol tako da ustvari i jest spriječio golmuckodjubre wrote:skripar wrote:kada uzmemo u obzir da je suarez trebao dobit crveni u prvoj utakmici i iniesta i drugoj i ipak su suci više oštetili atletico bez obzira na ovaj penal što je trebao biti, potpuno zasluženo je prošao atleticoTommy Ramone wrote:U pravu si, penal je bio čist ko suza, bolje da nije ništa svirao nego što ga je izvukao van 16. Nevjerojatno je kako se Atletico provlači s nikakvom igrom. Trebali su još protiv PSV-a ispasti.muckodjubre wrote:to je tako...ako su ruke ili ruka bile u 16m ili na crti 16m i rukom je zaustavio loptu to je onda penal,nema se tu šta mudrovatikic wrote:aj ti to provjeri demo..
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50