liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: liga prvaka
sad ne gledaš naftaše utakmicu svih utakmica ciganče priglupo
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ne plači ende, bit će boljeEnd1899 wrote:haha loreal i city u polufinalu kakva navlakuša
scorpion-
2014-04-18
najbolji hrvatski igrač svih vremena je odigrao doktorski,a on ima takvih utakmica na desetke
je, na njemu je napravljen faul za 3. gol prvi i jedini put da su ga spomenuli na utakmici, potez utakmice
2015-08-25
ende ne kmeči i uživaj u ovacijama cijeloga stadiona kada je igru napuštao glavni dirigent igre real madrida i najbolji hrvatski nogometaš u povijesti,grande LUKA
ovacije koga, najglupljih fanova svijeta, 80 000 bracala mu je aplaudiralo
2015-08-25
Zidane nema pojma sta radi....sva srecs pa ovi autsajderi tipa city prolaze.....zidane se moze zahvalit majkj bojzi sta je danas trener reala
nowitzki-
2014-04-27
Formacija i igra srednja zalost
nowitzki-
2014-04-27
End1899 wrote:je, na njemu je napravljen faul za 3. gol prvi i jedini put da su ga spomenuli na utakmici, potez utakmice
darth_vader-
2014-04-17
End1899 wrote:sad ne gledaš naftaše utakmicu svih utakmica ciganče priglupo
pa nisam ni gledao, mater ti jebem cigansku...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:ende ne kmeči i uživaj u ovacijama cijeloga stadiona kada je igru napuštao glavni dirigent igre real madrida i najbolji hrvatski nogometaš u povijesti,grande LUKA
Guest- Guest
muckodjubre wrote:glavni dirigent igre real madrida i najbolji hrvatski nogometaš u povijesti,grande LUKA
Guest- Guest
Znao sam kako će PSG-a koštati Zlatanovi promašaji iz prve utakmice. Sinoć ništa bolje nisu odigrali od prve utakmice, a City nije bio ranjiv kao u Parizu prije 7 dana. Šteta zbog Zlatana, a City ni kriv ni dužan dogurao do polufinala nakon 4 sezone potpunog neuspjeha.
Wolfsburg opravdao one epitete što spadaju u kategoriju njemačkih klubova koji se ne zovu Bayern i Dortmund; mogu nekako odigrati odlično jednu utakmicu a onda biti zgaženi. Schürrleov promašaj se pokazao ključnim, mada bi Real uhvatio 3 gola zaostatka kao što je ovo nadmašio.
Wolfsburg opravdao one epitete što spadaju u kategoriju njemačkih klubova koji se ne zovu Bayern i Dortmund; mogu nekako odigrati odlično jednu utakmicu a onda biti zgaženi. Schürrleov promašaj se pokazao ključnim, mada bi Real uhvatio 3 gola zaostatka kao što je ovo nadmašio.
Guest- Guest
End1899 wrote:ovacije koga, najglupljih fanova svijeta, 80 000 bracala mu je aplaudiralo
pa nije to onih 25 000 spermenka (stadion prima 100, ali dzaba kada ciganski klub ni toliko kretena ne moze da privuce) na onom nou govnu...
Guest- Guest
Danas krcanje na ful na 6.5 vise zutih i da ce bit crveni na barca patetico...
nowitzki-
2014-04-27
Braćala wrote:muckodjubre wrote:ende ne kmeči i uživaj u ovacijama cijeloga stadiona kada je igru napuštao glavni dirigent igre real madrida i najbolji hrvatski nogometaš u povijesti,grande LUKA
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50