liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: liga prvaka
kuracodigraca wrote:muckodjubre wrote:Braćala wrote:jos jedna profesorska utakmica najveceg fudbalskog doktora fudbala svih vremena iz hrvatske...
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
sva sreća da je tu guardiola nakon ovog očaja jučer i dvije promašene ekipe, a nije ni čudo da se modrara opet u svom tom čemeru uzdigao kao pele junior.
End- Posts : 21177
2015-08-25
aktualni stručni sukomentator Sky Sportsa, a bivši igrač LiverpoolaJamie Carragher koji je na svom Twitter profilu nakon susreta odmah napisao:
"Utakmica Manchester Cityja i Reala nije bila sjajna, ali vrijedilo ju je gledati samo kako bi se vidio Luka Modrić".
"Utakmica Manchester Cityja i Reala nije bila sjajna, ali vrijedilo ju je gledati samo kako bi se vidio Luka Modrić".
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
"Izvrsni Luka Modrić je u sredini vodio bitku s malo kreativne podrške od svojih kolega u centri veznog reda. Casemiro je bio ono što se od njega moglo očekivati, sjajano defenzivno, ali mučio se u dodavanjima, dok je Toni Kroos odigrao još jednu anonimnu utakmicu i nije preuzeo kreativni teret. To je značilo kako je opskrba loptama do Modrića bila slaba i da je cjelokupna igra Reala patila", stoji u Mirrorovom izvješću.
2015-08-19
kuracodigraca wrote:aktualni stručni sukomentator Sky Sportsa, a bivši igrač LiverpoolaJamie Carragher koji je na svom Twitter profilu nakon susreta odmah napisao:
Modrića je ESPN ocijenio "osmicom", što je uvjerljivo najbolja ocjena u Realovoj ekipi. "Kao i uvijek, Modrić je bio sila koja je vukla Real u veznom redu. Igrao je povučeniju ulogu, ali kad god je primio loptu tražio je priliku za napad. Bio je prisiljen više igrati s loptom u nogama zbog pritiska Cityja na vezni red Reala, a više puta je uspio unijeti nered u domaću obranu", piše ESPN.
Madridski "AS" također hvali hrvatskog veznjaka: "Hrvat je bio Realov motor i najaktivniji igrač. Konstantno je stvarao pritisak na obranu Cityja".
"Briljantni Luka Modrić pomogao je Realu uspostaviti kontrolu kod Manchester Cityja", piše engleski "The Mirror"
a on takvih utakmica ima na desetke....
END NA APARATIMA
Madridski "AS" također hvali hrvatskog veznjaka: "Hrvat je bio Realov motor i najaktivniji igrač. Konstantno je stvarao pritisak na obranu Cityja".
"Briljantni Luka Modrić pomogao je Realu uspostaviti kontrolu kod Manchester Cityja", piše engleski "The Mirror"
END NA APARATIMA
muckodjubre wrote:Modrića je ESPN ocijenio "osmicom", što je uvjerljivo najbolja ocjena u Realovoj ekipi. "Kao i uvijek, Modrić je bio sila koja je vukla Real u veznom redu. Igrao je povučeniju ulogu, ali kad god je primio loptu tražio je priliku za napad. Bio je prisiljen više igrati s loptom u nogama zbog pritiska Cityja na vezni red Reala, a više puta je uspio unijeti nered u domaću obranu", piše ESPN.
END NA APARATIMA
2015-08-19
Kakav igrac je modric, nema puno golova, asistencija....a cijeni ga cijela sportska javnost, to nemoze svako!
nowitzki-
2014-04-27
mislim na igrača koji je klošarskom porsmouthu osvojio najstarije nogometno natjecanje, pregazio engleze i nakon čijeg odlaska hajduk više ne može prismrdit tituli a sa njim bi bar pola uzeli.. cico je u obitelji kranjčar bolji jedino u alkoholizmuZeko wrote:Ak' misliš na Cicu onda nema, a ako misliš na tatinog sineka onda je uopće sramoino dovoditi ga s Lukom u bilo kakav kontekst. Nije dobro u istu rečenicu staviti fantastičnog igrača Luku i Nikicu, poluigrača koji se nikad nije razvio u igrača.bafalo wrote:ovaj lukin potez glavom me na moment podsjetio na kranjčara a ima li većeg komplimenta od toga
nowitzki wrote:Kakav igrac je modric, nema puno golova, asistencija....a cijeni ga cijela sportska javnost, to nemoze svako!
Guest- Guest
i kakve to veze ima ove godine će ligu osvojit oni koji su tamo bili prije 2 godine
pjanić je za modraru izmislio nogomet, ali svršavanje na njega je možda 1% modrare eto čak su i glupe balije pametnije od većine hrvata, sramota nad sramotama
2015-08-25
džumhur osvoji jedan meč misle da je osvojio wimbledon, a modrara odigra 0:0 sa jadnim cityjem misle da je osvojio mundijal.
2015-08-25
Nažalost, taj Portsmouth je i vrh vrhova njegove jadne nogometne karijere, koja i nije trebala biti tako jadna samo da je imao nešto malo u glavi. I on i tata Cico.bafalo wrote:mislim na igrača koji je klošarskom porsmouthu osvojio najstarije nogometno natjecanje, pregazio engleze i nakon čijeg odlaska hajduk više ne može prismrdit tituli a sa njim bi bar pola uzeli.. cico je u obitelji kranjčar bolji jedino u alkoholizmuZeko wrote:Ak' misliš na Cicu onda nema, a ako misliš na tatinog sineka onda je uopće sramoino dovoditi ga s Lukom u bilo kakav kontekst. Nije dobro u istu rečenicu staviti fantastičnog igrača Luku i Nikicu, poluigrača koji se nikad nije razvio u igrača.bafalo wrote:ovaj lukin potez glavom me na moment podsjetio na kranjčara a ima li većeg komplimenta od toga
Zeko-
2015-08-26
i u trbuhuZeko wrote:Nažalost, taj Portsmouth je i vrh vrhova njegove jadne nogometne karijere, koja i nije trebala biti tako jadna samo da je imao nešto malo u glavi. I on i tata Cico.bafalo wrote:mislim na igrača koji je klošarskom porsmouthu osvojio najstarije nogometno natjecanje, pregazio engleze i nakon čijeg odlaska hajduk više ne može prismrdit tituli a sa njim bi bar pola uzeli.. cico je u obitelji kranjčar bolji jedino u alkoholizmuZeko wrote:Ak' misliš na Cicu onda nema, a ako misliš na tatinog sineka onda je uopće sramoino dovoditi ga s Lukom u bilo kakav kontekst. Nije dobro u istu rečenicu staviti fantastičnog igrača Luku i Nikicu, poluigrača koji se nikad nije razvio u igrača.bafalo wrote:ovaj lukin potez glavom me na moment podsjetio na kranjčara a ima li većeg komplimenta od toga
2015-08-19
Braćala wrote:nowitzki wrote:Kakav igrac je modric, nema puno golova, asistencija....a cijeni ga cijela sportska javnost, to nemoze svako!
muckodjubre wrote:Braćala wrote:nowitzki wrote:Kakav igrac je modric, nema puno golova, asistencija....a cijeni ga cijela sportska javnost, to nemoze svako!
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:muckodjubre wrote:Braćala wrote:nowitzki wrote:Kakav igrac je modric, nema puno golova, asistencija....a cijeni ga cijela sportska javnost, to nemoze svako!
2015-08-19
kuracodigraca wrote:sat2 wrote:muckodjubre wrote:Braćala wrote:nowitzki wrote:Kakav igrac je modric, nema puno golova, asistencija....a cijeni ga cijela sportska javnost, to nemoze svako!
Guest- Guest
Uopce nemam volje gledat patetico, muka mi je njihove utakmice gledat
nowitzki-
2014-04-27
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50