liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: liga prvaka
biti će u sve 4 tekme odlični uzvrati...žao mi što PSg nije minimalno pobjedio
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
primera 1 pobjeda,premier 1x.,bundesliga 2 pobjede
u 4finalu Lp se skupo plaćaju promašaji poput onih benzeminih
Koliko god ovo bila velika pobeda wolfsburga, ne vidim kako će proći loreala.
$hitty prolazi p$g, patetico (ako sudija ne bude ponovo krao) prolazi cigane, čmayern prolazi
$hitty prolazi p$g, patetico (ako sudija ne bude ponovo krao) prolazi cigane, čmayern prolazi
Guest- Guest
Real sad u uzvratu može pobjedit i 5:0, ali su se osramotili da ih ništa neće opravdat. Kakva jadna i bezidejna igra, skoro sam si oči izvadio samo da ne gledam onu jad i bijedu
nowitzki wrote:Nisam gledao, vidim opet se kralo
nowitzki-
2014-04-27
wolfsburg je baš lijepo odigrao, onako pravo njemački čvrsto i na kontru kako je prije par godina igrao bayern prije nego ga je revolucijonar uništio
real arogantno ušao u utakmicu kao da igra protiv seville, villareala ili sl klošara i dobio je što je zaslužio. vađenje modrića je uništilo svaku šansu za preokret. ronaldo odsječen ali mudro nije zabio onu priliku iskosa jer je 2:0 najopasniji rezultat i ide na ruku madriđanima
također bilo je lijepo vidjeti kako igrač od 100 milijuna igra zadnjih 5 minuta garbage time. koja sramota bolje da vrate umirovljenog kaku kakav god da je još uvijek ima bar 2 klase više
nekako me vuče da će psg proć. i jedni i drugi su puni rupa samo što ih šiti ima više
uefalona rutinski na krađu. torresov crveni opravdan ali kasnije je i igrač koji je zabio 2 gola trebao bit vani da ne spominjem 10 žutih i sva moguća sitna navlačenja. da su imali kriterij današnjeg suca prošli bi kao real ako ne i gore
real arogantno ušao u utakmicu kao da igra protiv seville, villareala ili sl klošara i dobio je što je zaslužio. vađenje modrića je uništilo svaku šansu za preokret. ronaldo odsječen ali mudro nije zabio onu priliku iskosa jer je 2:0 najopasniji rezultat i ide na ruku madriđanima
također bilo je lijepo vidjeti kako igrač od 100 milijuna igra zadnjih 5 minuta garbage time. koja sramota bolje da vrate umirovljenog kaku kakav god da je još uvijek ima bar 2 klase više
nekako me vuče da će psg proć. i jedni i drugi su puni rupa samo što ih šiti ima više
uefalona rutinski na krađu. torresov crveni opravdan ali kasnije je i igrač koji je zabio 2 gola trebao bit vani da ne spominjem 10 žutih i sva moguća sitna navlačenja. da su imali kriterij današnjeg suca prošli bi kao real ako ne i gore
bafalo wrote: ronaldo odsječen ali mudro nije zabio onu priliku iskosa jer je 2:0 najopasniji rezultat
darth_vader-
2014-04-17
klošaru imaj toliko obraza, posaugaj ćaletu za kraj i začepi labrnju
End- Posts : 21177
2015-08-25
jasambrend wrote:bafalo wrote: ronaldo odsječen ali mudro nije zabio onu priliku iskosa jer je 2:0 najopasniji rezultat
https://streamable.com/9dxg?t=40.4
uefalona they said, lol
sreća da po klošare da nije bilo 5-0.
uefalona they said, lol
sreća da po klošare da nije bilo 5-0.
2015-08-25
http://net.hr/sport/bijes-u-madridu-real-ovako-krece-u-rat-protiv-medija/
kad misliš da klošari ne mogu pasti niže... lažne nagrade, lažni trofeji, lažne emisije.
kad misliš da klošari ne mogu pasti niže... lažne nagrade, lažni trofeji, lažne emisije.
2015-08-25
sad ne gledaš naftaše utakmicu svih utakmica ciganče priglupo
2015-08-25
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50