liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: liga prvaka
ovaj lukin potez glavom me na moment podsjetio na kranjčara a ima li većeg komplimenta od toga
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Kakva tekma pepea ko u najboljim danima
nowitzki-
2014-04-27
Sljedi petarda....shity je smijesan, mislio sam da su malo bolji
nowitzki-
2014-04-27
casemiro i modrić pojeli vezni red arapa...šteta da real nije zabio,bili su za klasu bolji...city na domaćem terenu za kurac
A oni još manji su ispali ranije.End1899 wrote:užasna utakmica dva mala kluba koja ni sama ne znaju šta rade ovdje i kako su došli
Zeko-
2015-08-26
ako se loreal provuče u finale to će biti tri puta veća tragedija od di mattea.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ak' misliš na Cicu onda nema, a ako misliš na tatinog sineka onda je uopće sramoino dovoditi ga s Lukom u bilo kakav kontekst. Nije dobro u istu rečenicu staviti fantastičnog igrača Luku i Nikicu, poluigrača koji se nikad nije razvio u igrača.bafalo wrote:ovaj lukin potez glavom me na moment podsjetio na kranjčara a ima li većeg komplimenta od toga
Zeko-
2015-08-26
Pepe savrsena utakmica defanzivno, aguero nije loptu tako cijelu utakmicu...steta jos sto nije zabio ono
nowitzki-
2014-04-27
mislim da se klosperw iznasvrsavao na ovo govno od utakmice.
goru utakmicu ove godine nisam gledao, ovo glat loreal prolazi u cmardridu. jos ako se vrati SIN, to ce biti plitak potok...
goru utakmicu ove godine nisam gledao, ovo glat loreal prolazi u cmardridu. jos ako se vrati SIN, to ce biti plitak potok...
Guest- Guest
1.p je bilo užas,ali 2.p je bilo OK jer je real proigrao i samo pukom srećom je city ostao neporažen
vratiti će se....samo što imam osjećaj da će real u subotu kiksati protiv sociedadaBraćala wrote:. jos ako se vrati SIN, to ce biti plitak potok...
muckodjubre wrote:vratiti će se....samo što imam osjećaj da će real u subotu kiksati protiv sociedadaBraćala wrote:. jos ako se vrati SIN, to ce biti plitak potok...
nadaj se...
Guest- Guest
Pepe i kompany najbolji, casemiro i modric odma nakon njih....sve pohvale vasquezu koji je od drugog do sebe pretcrac skoro tri kilometra vise....za jedno, krilo/napadaca 13 i pol kilometara je strasno
nowitzki-
2014-04-27
jos jedna profesorska utakmica najveceg fudbalskog doktora fudbala svih vremena iz hrvatske...
Guest- Guest
Braćala wrote:jos jedna profesorska utakmica najveceg fudbalskog doktora fudbala svih vremena iz hrvatske...
točnije 45 minuta ničega i 45 minuta malo više od ničegaTommy Ramone wrote:90 minuta ničega.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
muckodjubre wrote:Braćala wrote:jos jedna profesorska utakmica najveceg fudbalskog doktora fudbala svih vremena iz hrvatske...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:muckodjubre wrote:Braćala wrote:jos jedna profesorska utakmica najveceg fudbalskog doktora fudbala svih vremena iz hrvatske...
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50