liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: liga prvaka
muckodjubre wrote:kuracodigraca wrote:Braćala wrote:spermenko, ajd na spavanje...
ubacilo se u uefalona mod. hoce li se svirati sada penal kada ciganska kurva posrce u svojoj nemoci i neznanju?
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
torres hje najbolji igrač svijeta kad igra kontra barce i loreala, a koke je za modraru izmislio nogomet kakav doktor to svijet nije vidio
End- Posts : 21177
2015-08-25
spermenko, spremi maramice i za veceras. bice ponovo natapanja grba suzama...
Guest- Guest
Mater padavičarsku onom ciganu Buskecu, opet je isprovocirao crveni, a sudac naivac nasjeo. Jedino ovak mogu dobiti, sad još penal i to je to.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Mater padavičarsku onom ciganu Buskecu, opet je isprovocirao crveni, a sudac naivac nasjeo. Jedino ovak mogu dobiti, sad još penal i to je to.
treba zaklati govno...
mene da tako neko namesti na fudbalu, jebao bih mu majku majcinu nekoliko nedelja posle utakmice.
fingirao bih povredu, samo da odem da mu izlomim noge, majku mu cigansku jebem.
Guest- Guest
šta je to busi isprovocirao da li si ti tako glup glupane ili ne vidiš dobro smeta ti mrena
2015-08-25
di ste pičkice male, da li je fino govance to je za vas desert klošari lol
2015-08-25
dobri rezultati za uzvrate,neizvjesno...
End1899 wrote:di ste pičkice male, da li je fino govance to je za vas desert klošari lol
ovako samo jedna mala gnjidica, jedna kalasturcina ciganska moze da likuje nakon ovakve ,,pobede''. karace vas patetico u uzvratu, i to bez vazelina. ima da vas boli, kuckice ciganske-a ako ne iskara patetico, dolazi vam SIN da vas ponovo kara, mamu vam cigansku raspalu jebem.
Guest- Guest
a moglo je i 2-0 u 1.p da je ušlo ono griezmanovoEnd1899 wrote:šteta, moglo je biti barem 5-1.
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50