liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: liga prvaka
danas ambramoviću igra 1:0. psg je smiješan klub eno i ibra im se ruga da im povijest počinje otkad su ih arapi uzeli. u interesu sporta je da prođe atraktivniji čelsi
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Doktor nogometa za sve one barcine prevare u veznom redu.scorpion wrote:Braćala wrote:kic wrote:muckodjubre wrote:kakve ovacije za Modrića,a on ima takvih na stotine
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Doktor nogometa za sve one barcine prevare u veznom redu.scorpion wrote:Braćala wrote:kic wrote:muckodjubre wrote:kakve ovacije za Modrića,a on ima takvih na stotine
Guest- Guest
ne plašite se uzet će na kraju sezone opet nagradu marce za najboljega veznjaka lige s 0 trofeja u konkurenciji s nekim klošarom iz eibara i las palmasa lol
End- Posts : 21177
2015-08-25
muckodjubre wrote:a nakon što su se plasirali na 1.i svoje jedino veliko nogometno natjecanje umislili se da su nogometna velesilaBraćala wrote:nowitzki wrote:Citam ove bosanske portale...ti ljudi nisu normalni hahahahah....odite na fecebook stranicu bh supersport, to je najkomicnija stranica koja mi je favorit
balije su najgluplji i najnapaceniji narod na svetu. njima je begovic najbolji golman svemira, spahic najbolji stoper mlecnog puta, pjanic najbolji veznjak svih vremena a dzeko bozanstvo-najbolji igrac vasione...
kakav glup narod, steta sto ih ratko nije skroz potamanio...
secam se da je bilo 3 dana slavlja kada je onaj balvan kolasinac pokidao ligamente jeseu...
retardiran narod skroz, vidi se po onom debildeu skriparu..
Guest- Guest
Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Doktor nogometa za sve one barcine prevare u veznom redu.scorpion wrote:Braćala wrote:kic wrote:muckodjubre wrote:kakve ovacije za Modrića,a on ima takvih na stotine
kako se vraća lopta golmanu, više niko ne napucava napamet, kako je valdes revolucija pokosila planetu
2015-08-25
kakva prevara u svijetu nogometa je luiz takva je modrara samo 10 puta veća.
2015-08-25
end na aparatima,opet...
Giorgio Chiellini (Juventus): "Kako zaustaviti igrače poput Cristiana Ronalda i Messija? Cristiana možete zaustaviti tako što mu nećete ostaviti puno prostora i trebate ga spriječiti da šuta desnom nogom. Messi? Ne znam, napravite rukama znak križa i molite se..."
2015-08-25
Luka Modrić: "Kako zaustaviti igrača poput Messija? Ne znam, ja kao klošar uvijek bježim na drugi dio terena."
2015-08-25
Rakitić:"Koliko je velik svemir? Ne znam, kao endov anus praktički.."
mislim:
1. gdje vadiš te izjave
2. i kog briga
mislim:
1. gdje vadiš te izjave
2. i kog briga
Koja prevara od igrača je ovaj Pedro, koliko ga je ono Chelsea platio, 30 milja. A stoperi Chelsea, katastrofa.
Guest- Guest
nakon toliko godina primanja lekcija od barcelone konačno se čini da PSG ima nade za iskorak možda polufinale ako opet ne nalete na mes ke un klub
2015-08-25
chelsea je propala ekipa kada joj glavnu rec vode cigani poput williana, oscara, pedra, coste i fabregasa. hazard, decko izgleda kao da je na zalasku karijere i da ima 35 godina. totalno mu je otupela igra u odnosu na proslu godinu kada je bio nezaustavljiv. bane je takodje propao, matic skroz van forme, cahill je uvek bio sporac koji je imao par dobrih sezona u zivotu i to je to...
ova ekipa je zrela za jednu veliku generalku.
ova ekipa je zrela za jednu veliku generalku.
Guest- Guest
a gotovo mi se place kada gledam di cmariju u unitedu i kada ga gledam sada u PSG-u kako dominira.
kako ti van gaal ubije svaku slobodu u igri, kako razara kreativnost i talenat kod igraca-prestrasno.
sutra ocekujem karanje luzerfula i onda pusenje u sl. kolu od nekog fenjerasa u premiershipu...
kako ti van gaal ubije svaku slobodu u igri, kako razara kreativnost i talenat kod igraca-prestrasno.
sutra ocekujem karanje luzerfula i onda pusenje u sl. kolu od nekog fenjerasa u premiershipu...
Guest- Guest
Di Maria je uvijek bio dobar, guranje u vezni red je odličan potez, čovjek je kreativac bez premca..
kic wrote:Di Maria je uvijek bio dobar, guranje u vezni red je odličan potez, čovjek je kreativac bez premca..
ja mislim da bi on rasturio i na beka kada bi ga stavio, covek je genijalan igrac...
najbolji argentinski igrac jos od batistute...
Guest- Guest
Di maria tu i ja, zljatna medalja za bureki
nowitzki-
2014-04-27
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50