liga prvaka
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: liga prvaka
hihi boži je trebalo pola sata da skuži da je 2.gol zabio james,a ne vazqes
nisam jako dugo gledao tottija pa on jedva hoda kao oni veterani što igraju lokalni hakl
Nek mu dignu placu jos malo
nowitzki-
2014-04-27
Citam ove bosanske portale...ti ljudi nisu normalni hahahahah....odite na fecebook stranicu bh supersport, to je najkomicnija stranica koja mi je favorit
nowitzki-
2014-04-27
Boze dragi sad sazetke pogledao, ovakav run and gun moze samo real priustit....pravs utakmica za nogometne sladokurce
nowitzki-
2014-04-27
Ovakav real ce najebat cim dodje neka ozbiljna ekipa, nezna zizzou na rezultat igrat, neiskusan je on
nowitzki-
2014-04-27
Roma 3 put išla 1 na 1 s golmanom, a di su još ostale prilike, a ovaj piše da je modrić nekoga poslao po ćevape, tipični fanovi loreala
End- Posts : 21177
2015-08-25
nowitzki wrote:Citam ove bosanske portale...ti ljudi nisu normalni hahahahah....odite na fecebook stranicu bh supersport, to je najkomicnija stranica koja mi je favorit
balije su najgluplji i najnapaceniji narod na svetu. njima je begovic najbolji golman svemira, spahic najbolji stoper mlecnog puta, pjanic najbolji veznjak svih vremena a dzeko bozanstvo-najbolji igrac vasione...
kakav glup narod, steta sto ih ratko nije skroz potamanio...
Guest- Guest
kic wrote:muckodjubre wrote:kakve ovacije za Modrića,a on ima takvih na stotine
Guest- Guest
Braćala wrote:kic wrote:muckodjubre wrote:kakve ovacije za Modrića,a on ima takvih na stotine
a nakon što su se plasirali na 1.i svoje jedino veliko nogometno natjecanje umislili se da su nogometna velesilaBraćala wrote:nowitzki wrote:Citam ove bosanske portale...ti ljudi nisu normalni hahahahah....odite na fecebook stranicu bh supersport, to je najkomicnija stranica koja mi je favorit
balije su najgluplji i najnapaceniji narod na svetu. njima je begovic najbolji golman svemira, spahic najbolji stoper mlecnog puta, pjanic najbolji veznjak svih vremena a dzeko bozanstvo-najbolji igrac vasione...
kakav glup narod, steta sto ih ratko nije skroz potamanio...
ono šta su pjanić i džeko za bosnu to su modrić i mandžo za nas, a za čmarsrbiju njihovi klošari su to sve, ali još puta milijun kako vam to klošari nije jasno
2015-08-25
mediji se natječu tko će plasirati više hvalospjeva za onu prevaru, zbog čega jer je gurnuo loptu kroz noge prvi put u karijeri još jednom istom takvom preplaćenom klošaru i jer su trebali popušiti 3 komada najmanje, da li vi shvaćate kako ste glupi
2015-08-25
koga bi trebalo biti briga za najgluplje fanove svijeta i kome su oni ovacije davali, do jučer su pozivali na smrtne presude za pereza, zidana, čmarnalda, da li vi shvaćate kako ste glupi
2015-08-25
end na aparatima
džeko je izgleda propao kao torres. zadnje 2 sezone šezdesetak nastupa i niti 15 golova.. onaj romin crni na krilu je opet radio kaos samo što mu fali kontrola lopte na uskom prostoiru. podsjeća na walcotta u onih par dobrih utakmica što odigra godišnje
cr rutinski riješio obje utakmice. modrić opet dominacija, uz njega i kroos liči na nešto
real sa svakim trenerom ide na gore i tako im treba kad cigani u upravi cijene samo novac
cr rutinski riješio obje utakmice. modrić opet dominacija, uz njega i kroos liči na nešto
real sa svakim trenerom ide na gore i tako im treba kad cigani u upravi cijene samo novac
danas ambramoviću igra 1:0. psg je smiješan klub eno i ibra im se ruga da im povijest počinje otkad su ih arapi uzeli. u interesu sporta je da prođe atraktivniji čelsi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50