Predstavljanje
Page 5 of 45
Page 5 of 45 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25 ... 45
Re: Predstavljanje
a čuj znaš kako je kad brod tone štakori prvi kapetan zadnji, osim ako nije Schetinovon_Starhemberg wrote:Dobro da smo se na vrijeme pomakli ovamo..
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
asilovski wrote:Da jel se nekako može stvoriti topic stripovi???
naravski, ubacit ću u kategoriju Kultura..
Ma u zadnje vrijeme sam našao i pročitao jako dobrih naslova, prava šteta da ne podijelim...kic wrote:asilovski wrote:Da jel se nekako može stvoriti topic stripovi???
naravski, ubacit ću u kategoriju Kultura..
Kermit-
2014-04-17
Kic, ako mozeš samo na pdf povijest stickati jednu temu koju na starom nismo, ali tu bi mogli imati...
Guest- Guest
nevjestin_razbojnik wrote:ja sam onaj misteriozni, ko pogodi koji sam dobije šamar ak je muški a ženska dobije nevjestinu biografiju i sliku mojih kvadricepsa...haug
ah, marcus... šamar si zadrži, i opali si još jedan od mene
2014-04-16
dupli post - kako brišem post?
Last edited by marcellus on 18/4/2014, 20:10; edited 1 time in total
2014-04-16
a došao i trol... fino, nek još neko ode tamo po slovenca i stanojka, ne vidim ih... jel džango tu?
gore desno ima "del" na svakom tvom postu, ide merci-citation multiple-quote-edit pa del
kic wrote:gore desno ima "del" na svakom tvom postu, ide merci-citation multiple-quote-edit pa del
Ima samo ako je to zadnji post.
crvenkasti-
2014-04-17
će da zadržim oba, nisi pogodio...osobno sam i uvređen da sam da je moja domišljatost poređena s jednim tupkom kao što je marcusmarcellus wrote:nevjestin_razbojnik wrote:ja sam onaj misteriozni, ko pogodi koji sam dobije šamar ak je muški a ženska dobije nevjestinu biografiju i sliku mojih kvadricepsa...haug
ah, marcus... šamar si zadrži, i opali si još jedan od mene
n_razbojnik-
2014-04-15
E pa ne mogu oni tako lako da mjenjaju. Prvo moraju nalogodavcu opravdati trenutnu pasivnost time da je forum tehnicki crkao, pa se onda moraju promijeniti neke stvari na platnoj listi. Mislis da oni za djabe brljaju? Crkli bi od gladi.marcellus wrote:a došao i trol... fino, nek još neko ode tamo po slovenca i stanojka, ne vidim ih... jel džango tu?
omni-
2014-04-12
nisam znao, ja mogu sve del.crvenkasti wrote:kic wrote:gore desno ima "del" na svakom tvom postu, ide merci-citation multiple-quote-edit pa del
kic wrote:nisam znao, ja mogu sve del.crvenkasti wrote:kic wrote:gore desno ima "del" na svakom tvom postu, ide merci-citation multiple-quote-edit pa del
Ti si šef.
crvenkasti-
2014-04-17
hah da, a vidim i da ti zapinje za oko, a šta bi s tobom?? malo si otkačio raspoloženjemarcellus wrote:vidim seksualizirala si si avatar...mortal-joint wrote:ugodan boravakselica wrote:Pozdrav svima.Ja sam nova na ovom forumu.Upravo sam doselila k vama i nadam se da će to biti ugodno druženje
immortal-
2014-04-16
Page 5 of 45 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 5 of 45