Predstavljanje
Page 6 of 45
Page 6 of 45 • 1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 45
Re: Predstavljanje
hah da, a vidim i da ti zapinje za oko, a šta bi s tobom?? malo si otkačio raspoloženjemarcellus wrote:vidim seksualizirala si si avatar...mortal-joint wrote:ugodan boravakselica wrote:Pozdrav svima.Ja sam nova na ovom forumu.Upravo sam doselila k vama i nadam se da će to biti ugodno druženje
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
pozdrav svima - vraćam se korjenima... nadam se da vam nitko nije rekao moj prethodni nick s net.hr ... jel' mi prijatelj @šejtan ovdje?
Guest- Guest
dobro nam došaocassanowa wrote:pozdrav svima - vraćam se korjenima... nadam se da vam nitko nije rekao moj prethodni nick s net.hr ... jel' mi prijatelj @šejtan ovdje?
Guest- Guest
ti izgleda nisi zaslužila....r_nevjesta wrote:A meni nema dobrodošlice? :šmrc :P
Guest- Guest
welcome a board
2014-04-14
neki dan sam te se sjetio kad sam opizdio glavom u zidr_nevjesta wrote:A meni nema dobrodošlice? :šmrc :P
Guest- Guest
i skoro zaboravihtre91 wrote:neki dan sam te se sjetio kad sam opizdio glavom u zidr_nevjesta wrote:A meni nema dobrodošlice? :šmrc :P
Guest- Guest
Moš mi posuditi tu mačketinu, ono leđa me bole za popizdit a taj labrador uživa samo takomedolino_zg wrote:welcome a board
Guest- Guest
ma ima tamo žilavih, siguno će izroniti. hebote osjećam se kao na noinoj arci :dddlookatme wrote:Brod potonuo. Ne znam ima li koga još
Guest- Guest
tre91 wrote:i skoro zaboravihtre91 wrote:neki dan sam te se sjetio kad sam opizdio glavom u zidr_nevjesta wrote:A meni nema dobrodošlice? :šmrc :P
Pa da, kad udariš glavom, vidiš zvijezde i odmah te to asocira na mene
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ma more i takor_nevjesta wrote:tre91 wrote:i skoro zaboravihtre91 wrote:neki dan sam te se sjetio kad sam opizdio glavom u zidr_nevjesta wrote:A meni nema dobrodošlice? :šmrc :P
Pa da, kad udariš glavom, vidiš zvijezde i odmah te to asocira na mene
Guest- Guest
Ma nemoj, da nema mene, s kim bi se desničari prepirali, izumrli bi već od dosadecassanowa wrote:ti izgleda nisi zaslužila....
neva- Posts : 4367
2014-04-12
r_nevjesta wrote:A meni nema dobrodošlice? :šmrc :P
tko veli? dobro nam došla!
2014-04-15
Ovdje toliko opcija, bojim se bilo što dirnuti da ne pokvarim. Točno bi mi trebale instrukcijetre91 wrote:ma ima tamo žilavih, siguno će izroniti. hebote osjećam se kao na noinoj arci :dddlookatme wrote:Brod potonuo. Ne znam ima li koga još
lookatme-
2014-04-18
istina živa, nije fora sa svima se slagati u svemu. Oćemo i ovdje zatrolavati sve i svašta ili smo sada drugi odrasli ljudovi i ljevičari :beljr_nevjesta wrote:Ma nemoj, da nema mene, s kim bi se desničari prepirali, izumrli bi već od dosadecassanowa wrote:ti izgleda nisi zaslužila....
Guest- Guest
tre91 wrote:Goto wrote:ja sam Goto ... (ghostriders)
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 6 of 45