Predstavljanje
Page 3 of 45
Page 3 of 45 • 1, 2, 3, 4 ... 24 ... 45
Re: Predstavljanje
DAkle, stara ekipa na okupu. Danas sve funkcionira savrseno, ali jucer, to nije normalno kako je spor ovaj forum bio, jedva sam se odjavila............
tukatukac- Posts : 138
2014-04-14
tukatukac-
2014-04-14
niti jedan kršćanin među njima, moguće ovaj egipćanin, ali teško i da je taj...
tukatukac-
2014-04-14
Suprug sinoc uradio sto treba a vec mi kvoca kako tareba nabaviti novi toshiba satellite, kazu da je dobar comp. i nije skup, negdje je oko 3600 kn (laptop).............. Cudno je da mi nista nije smetalo na drugim forumima, fb i drugim drustv. mrezama?kic wrote:velim instaliraj si Ccleaner i malo počisti komp, možda ti brže bude išao net.
T.- Posts : 17594
2014-04-14
ZNA SE :)Dirlewanger wrote:ahoj kažu česi, zna se kako se pozdravljaju hrvati...
dabrov_brk- Posts : 78
2014-04-14
Dirlewanger wrote:ahoj kažu česi, zna se kako se pozdravljaju hrvati...
Tko kaže da nisam Čeh?
mrincredible-
2014-04-16
nešto ti avatar naglo poružnio ...mora da si jako nesretanDirlewanger wrote:ja sam totenkopf i nesretno sam oženjen...
immortal-
2014-04-16
haha šta ti bi?? :-))marcellus wrote:nu mene.
immortal-
2014-04-16
kod mene sve isto osim što mi anđeo na avataru malo narastao
... da. dobar ti forum kic, a kako se društvo uspjelo udružiti i napraviti nezamisliv grupni prijelaz na drugi forum tako će jednog dana učiniti i u vezi političkih preokreta
... da. dobar ti forum kic, a kako se društvo uspjelo udružiti i napraviti nezamisliv grupni prijelaz na drugi forum tako će jednog dana učiniti i u vezi političkih preokreta
immortal-
2014-04-16
Pozdrav svima.Ja sam nova na ovom forumu.Upravo sam doselila k vama i nadam se da će to biti ugodno druženje
Guest- Guest
ja sam tre91kic wrote:bok ja sam kicinjo i ja sam kokakoličar.
btw mislim da ću ipak brisati neke postove, čisto da bude pregledno, znam da ne možete ne-spamati, ali ja mogu brisati, predstavite se ako želite i vozite dalje molim lijepo
Guest- Guest
Page 3 of 45 • 1, 2, 3, 4 ... 24 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 3 of 45