Predstavljanje
Page 25 of 45
Page 25 of 45 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 35 ... 45
Re: Predstavljanje
dobro došao ako nisi iknar ili neka njegova inkarnacija :))Noor wrote:dobar dan, ja sam Noor
Guest- Guest
nisam nikakav ikar.tre911 wrote:dobro došao ako nisi iknar ili neka njegova inkarnacija :))Noor wrote:dobar dan, ja sam Noor
a on je nepoželjan ovdje?
Guest- Guest
Welcome back my friend from far eastNoor wrote:nisam nikakav ikar.tre911 wrote:dobro došao ako nisi iknar ili neka njegova inkarnacija :))Noor wrote:dobar dan, ja sam Noor
Guest- Guest
Eva wrote:Welcome back my friend from far eastNoor wrote:nisam nikakav ikar.tre911 wrote:dobro došao ako nisi iknar ili neka njegova inkarnacija :))Noor wrote:dobar dan, ja sam Noor
thx
Guest- Guest
Ima maniju proganjanja korisnika, svejedno moja dobrodošlica za tebe stoji iako smo se na temi gadno zakačili no tome i služi forumNoor wrote:nisam nikakav ikar.tre911 wrote:dobro došao ako nisi iknar ili neka njegova inkarnacija :))Noor wrote:dobar dan, ja sam Noor
Guest- Guest
tre911 wrote:Ima maniju proganjanja korisnika, svejedno moja dobrodošlica za tebe stoji iako smo se na temi gadno zakačili no tome i služi forumNoor wrote:nisam nikakav ikar.tre911 wrote:dobro došao ako nisi iknar ili neka njegova inkarnacija :))Noor wrote:dobar dan, ja sam Noor
hvala
tu sam i došla radi zdravog raspravljanja, iako često izgleda i nezdravo
Guest- Guest
tre911 wrote:Ima maniju proganjanja korisnika, svejedno moja dobrodošlica za tebe stoji iako smo se na temi gadno zakačili no tome i služi forumNoor wrote:nisam nikakav ikar.tre911 wrote:dobro došao ako nisi iknar ili neka njegova inkarnacija :))Noor wrote:dobar dan, ja sam Noor
o psmtr....sad sam vidla da si bil fest bezobrazan
hebem te u labrnju
Guest- Guest
Noor wrote:tre911 wrote:Ima maniju proganjanja korisnika, svejedno moja dobrodošlica za tebe stoji iako smo se na temi gadno zakačili no tome i služi forumNoor wrote:nisam nikakav ikar.tre911 wrote:dobro došao ako nisi iknar ili neka njegova inkarnacija :))Noor wrote:dobar dan, ja sam Noor
hvala
dudette ... vuk dlaku mijenja, ćud nikada...
Guest- Guest
samo odgovor na tvoje provokacije i podmetanjaNoor wrote:tre911 wrote:Ima maniju proganjanja korisnika, svejedno moja dobrodošlica za tebe stoji iako smo se na temi gadno zakačili no tome i služi forumNoor wrote:nisam nikakav ikar.tre911 wrote:dobro došao ako nisi iknar ili neka njegova inkarnacija :))Noor wrote:dobar dan, ja sam Noor
hebem te u labrnju
Guest- Guest
tre911 wrote:samo odgovor na tvoje provokacije i podmetanjaNoor wrote:tre911 wrote:Ima maniju proganjanja korisnika, svejedno moja dobrodošlica za tebe stoji iako smo se na temi gadno zakačili no tome i služi forumNoor wrote:nisam nikakav ikar.tre911 wrote:dobro došao ako nisi iknar ili neka njegova inkarnacija :))Noor wrote:dobar dan, ja sam Noor
hebem te u labrnju
Guest- Guest
jezik kao u krave rep ti jetre911 wrote:samo odgovor na tvoje provokacije i podmetanjaNoor wrote:tre911 wrote:Ima maniju proganjanja korisnika, svejedno moja dobrodošlica za tebe stoji iako smo se na temi gadno zakačili no tome i služi forumNoor wrote:nisam nikakav ikar.tre911 wrote:dobro došao ako nisi iknar ili neka njegova inkarnacija :))Noor wrote:dobar dan, ja sam Noor
hebem te u labrnju
Guest- Guest
Eva wrote:jezik kao u krave rep ti jetre911 wrote:samo odgovor na tvoje provokacije i podmetanjaNoor wrote:tre911 wrote:Ima maniju proganjanja korisnika, svejedno moja dobrodošlica za tebe stoji iako smo se na temi gadno zakačili no tome i služi forumNoor wrote:nisam nikakav ikar.tre911 wrote:dobro došao ako nisi iknar ili neka njegova inkarnacija :))Noor wrote:dobar dan, ja sam Noor
hebem te u labrnju
a šta očekivat
Guest- Guest
metilda wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Ima maniju proganjanja korisnika, svejedno moja dobrodošlica za tebe stoji iako smo se na temi gadno zakačili no tome i služi forumNoor wrote:nisam nikakav ikar.tre911 wrote:dobro došao ako nisi iknar ili neka njegova inkarnacija :))Noor wrote:dobar dan, ja sam Noor
hvala
dudette ... vuk dlaku mijenja, ćud nikada...
speare, u pravu si
Guest- Guest
Nego , kakov mi je avatar??? Triny..... Ovaj tvoj je li-la. Ne mogu biti protiv zenska. Osobna???
2014-04-14
Kad već pitaš, nikakav...
A na moj se privikni...
A na moj se privikni...
Trinity-
2014-04-17
Vec jesam.
2014-04-14
htio bi samo pohvaliti one ankete kić kić,good job
2014-04-14
prckov wrote:Ma sta me brigaNoor wrote:dobar dan, ja sam Noor
da, vidim...preskočio si me
Guest- Guest
Page 25 of 45 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 35 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 25 of 45