Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
https://m.24sata.hr/news/svi-su-gore-kolindi-dosli-zalac-bandic-ciro-rojs-rukometasi-658777
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
cuj ovaj post koji sam procitao
'brzo bacac plamena dok su na okupu'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Grabar-Kitarović: Želim biti faktor okupljanja i spajanja
Aktuelna hrvatska predsjednica danas je predstavila svoj izborni program za novi mandat na čelnoj poziciji.
Video of Kolinda Grabar-Kitarović započela u utrku za drugi mandat
Aktuelna hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović istakla je u ponedjeljak, na predstavljanju svog izbornog programa za novi mandat, da želi biti faktor okupljanja i spajanja, impuls novog hrvatskog zajedništva.
"Bez vas, dragi moji, ne bih danas bila predsjednicom, kao ni bez potpore hrvatskih državljana. Zahvalna sam Hrvatskoj demokratskoj zajednici (HDZ) na kandidaturi, ali čvrsto držim da i svi članovi HDZ-a žele da budem čimbenik okupljanja i spajanja u Hrvatskoj, zamašnjak novog hrvatskog zajedništva", rekla je ona u Zagrebu, prenosi Hina.
"Rekla sam: 'Bit ću vaša predsjednica' i duboko vjerujem da sam to i ostvarila."
Istakla je da i danas, kao i tada, vjeruje u Hrvatsku, "u svakog našeg čovjeka, vrijednosti i potencijale te sve što krasi našu domovinu".
Posebno je izdvojila da je "ponosna na branitelje i sve koji su dali život i zdravlje u obrani Hrvatske".
"I tada sam bila uvjerena, kao i danas, da samo zajedno možemo ostvariti bolju budućnost za sve nas. Vjerujem da prepoznajete da jesam jedna od vas, koja je dokazala da radi za vas i bori se za vas", poručila je.
U utrku za drugi petogodišnji mandat na Pantovčaku aktuelna hrvatska predsjednica kreće uz slogane "Predsjednica, jer Hrvatska zna" i "Optimizam za Hrvatsku".
"Pobjedom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović nastavit ćemo provoditi tu politiku u interesu hrvatske države, hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana", najavio je on na predstavljanju programa njene predsjedničke kandidature.
Rekao je kako je ona dokazala da u svim ključnim izazovima najbolje zastupa i štiti hrvatske nacionalne interese.
"U novom programu prepoznaješ izazove koji su pred nama i predlažeš inicijative koje su u interesu hrvatskog naroda i sveopćeg boljitka Hrvatske", kazao je Kenwood Kenon predsjednici Hrvatske.
Izvor: Agencije
https://www.youtube.com/watch?time_continue=141&v=UU2LPhSX8_w&feature=emb_logo
Aktuelna hrvatska predsjednica danas je predstavila svoj izborni program za novi mandat na čelnoj poziciji.
Kolinda Grabar-Kitarović započela u utrku za drugi mandat
Video of Kolinda Grabar-Kitarović započela u utrku za drugi mandat
Aktuelna hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović istakla je u ponedjeljak, na predstavljanju svog izbornog programa za novi mandat, da želi biti faktor okupljanja i spajanja, impuls novog hrvatskog zajedništva.
"Bez vas, dragi moji, ne bih danas bila predsjednicom, kao ni bez potpore hrvatskih državljana. Zahvalna sam Hrvatskoj demokratskoj zajednici (HDZ) na kandidaturi, ali čvrsto držim da i svi članovi HDZ-a žele da budem čimbenik okupljanja i spajanja u Hrvatskoj, zamašnjak novog hrvatskog zajedništva", rekla je ona u Zagrebu, prenosi Hina.
Dva slogana za novi mandat
Podsjetila je kako je na današnji dan prije pet godina predstavila svoj izborni program za bolju Hrvatsku i, kako je tada rekla, da neće biti predsjednica nijedne političke stranke nego svih građana i da neće bježati od odgovornosti."Rekla sam: 'Bit ću vaša predsjednica' i duboko vjerujem da sam to i ostvarila."
Istakla je da i danas, kao i tada, vjeruje u Hrvatsku, "u svakog našeg čovjeka, vrijednosti i potencijale te sve što krasi našu domovinu".
Posebno je izdvojila da je "ponosna na branitelje i sve koji su dali život i zdravlje u obrani Hrvatske".
"I tada sam bila uvjerena, kao i danas, da samo zajedno možemo ostvariti bolju budućnost za sve nas. Vjerujem da prepoznajete da jesam jedna od vas, koja je dokazala da radi za vas i bori se za vas", poručila je.
U utrku za drugi petogodišnji mandat na Pantovčaku aktuelna hrvatska predsjednica kreće uz slogane "Predsjednica, jer Hrvatska zna" i "Optimizam za Hrvatsku".
Puna podrška HDZ-a
Predsjednik HDZ-a i premijer Hrvatske Andrej Kenwood Kenon pozvao je u ponedjeljak na snažnu podršku Grabar-Kitarović jer smatra da je ona najbolji izbor za Hrvatsku."Pobjedom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović nastavit ćemo provoditi tu politiku u interesu hrvatske države, hrvatskog naroda i svih hrvatskih građana", najavio je on na predstavljanju programa njene predsjedničke kandidature.
Rekao je kako je ona dokazala da u svim ključnim izazovima najbolje zastupa i štiti hrvatske nacionalne interese.
"U novom programu prepoznaješ izazove koji su pred nama i predlažeš inicijative koje su u interesu hrvatskog naroda i sveopćeg boljitka Hrvatske", kazao je Kenwood Kenon predsjednici Hrvatske.
Izvor: Agencije
https://www.youtube.com/watch?time_continue=141&v=UU2LPhSX8_w&feature=emb_logo
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Predsjednica se pojavila u crvenoj pripijenoj suknji:
Ponosno nosi hrvatski dizajn!
11.studenoga 2019. u 09:06
- AUTOR: Mia Filajdić
- foto: igor šoban/pixsell
Podijelite članak
Hrvatska predsjednica na službenom predstavljanju izbornog programa zablistala je u efektnom kompletu hrvatskog brenda True
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je u 11:00 započela sa službenim predstavljanjem izbornog programa u kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. Dotjerana kao i uvijek, za predstavljanje programa predsjednica se odlučila za elegantnu i nepogrešivu crveno-crnu kombinaciju.Foto: igor šoban/pixsell
Odjenula je efektnu kombinaciju hrvatskog brenda True by Dalibor Betti, crvenu suknju pencil kroja i prekrasan crno-crveni sako s crnim remenom koji vizualno stanjuje struk i odličan je model za svaki oblik tijela. Klasične crne salonke idealno su se uklopile u kompletan outfit i istaknule odličnu figuru predsjednice.
Foto: igor šoban/pixsell
Last edited by Eroo on 11/11/2019, 15:19; edited 1 time in total
2016-07-22
E, nedostaje nam još Vegeta Puhovski pa da juha bude kompletna.
Dobar...vuksadinare wrote:cuj ovaj post koji sam procitao
T.- Posts : 17557
2014-04-14
I ja bih dao podršku Kolindi.
I volim okupljanje i spajanje.
I volim okupljanje i spajanje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kolinda je vaš najbolji globalni brend. Božji dar.
Vaše vrijeme će se brojiti "Do i Nakon Kolinde".
Je*o ga abs i ko ga izumi...Eroo wrote:
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Je*o ga abs i ko ga izumi...Eroo wrote:
I poslije Tita, ovaj kolinde s kolindom...Eroo wrote:Kolinda je vaš najbolji globalni brend. Božji dar.
T. wrote:Je*o ga abs i ko ga izumi...Eroo wrote:
2016-07-22
Obukla se kao kuharica koja želi biti seksi...inače.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
2015-08-15
Već i prije a pogotovu sad s tom haljinom,Kolinda me posjeća na Betty.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
50 g. joj je, nemaš razloga biti ljubomorna. Od sviju vaših političarki, pa i stranih, najbolje se zrihta.Uglavnom.kaya wrote:Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
2016-07-22
Nisam ljubomorna nego žena nema stila, i ne može joj sav vod stilista pomoći jer su iz njenog sela.Eroo wrote:50 g. joj je, nemaš razloga biti ljubomorna. Od sviju vaših političarki, pa i stranih, najbolje se zrihta.kaya wrote:Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
2015-08-15
Ovi po svijetu ne misle tako...od Engleske, Rusije, francuske itd...Pratim i strane medije, pa znam.kaya wrote:Nisam ljubomorna nego žena nema stila, i ne može joj sav vod stilista pomoći jer su iz njenog sela.Eroo wrote:50 g. joj je, nemaš razloga biti ljubomorna. Od sviju vaših političarki, pa i stranih, najbolje se zrihta.kaya wrote:Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
Totalno je drugačije doživljavaju od vaših leftardskih medija. Na tvom mjestu bih se upitao zašto je to tako.
Tvoje mišljenje se u dlaku slaže s onim što u komšiluku pišu u njoj. Uostalom, zašto je to ikome uopće važno?
Ono što je njen posao radi ga izvanredno. Posebno kako vas predstavlja u svijetu. Poželjna je kao gost
u svim svjetskim metropolama. Ne misliš valjda da je to zbog oblačenja ili izgleda općenito?
Budi uvjerena da se ne radi o tome.
2016-07-22
mamić zaglavio ubosni pa nije mogao a njen humanist hanžeković je pokojni tako da nije baš kompletna ekipa ali bandić i rojsrojs e to je već puno tako da je i tu dosta šljama za okupljanje i spajanje.A obukla se ko da ide radit kotkovinu makar vjerojatno više ni ona sama ne zna što da stavi na sebe no to prepuštam eri jer je on vjerojatno popamtio svih tisuću petsto besplatnih odjevnih kombinacija.vuksadinare wrote:https://m.24sata.hr/news/svi-su-gore-kolindi-dosli-zalac-bandic-ciro-rojs-rukometasi-658777
vili40-
2015-08-02
Ajde, razumije to kaya, kao da ona ima puno manje.Eroo wrote:50 g. joj je, nemaš razloga biti ljubomorna. Od sviju vaših političarki, pa i stranih, najbolje se zrihta.Uglavnom.kaya wrote:Ovakvu usku crvenu haljinu može staviti na sebe netko sa 50 kila i metar 75 da bi izgledalo elegantno, ovako s ovolikom guzicom je prostački. U diplomaciji nisu štikle od 10 cm poželjne nego 5 itako dalje i bliže, znači jedna seljančica
Kolinda nije od nekog ukusa, istina, ali politicarka je.
Ne zvuci mi taj posao nesto modno mastovit.
Jos se i popravila otkad je Dojcinovicka oblaci.
;-))
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» krema društva
» Hrvatska poduzetnička krema na najjače
» Predstavljanje
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
» krema društva
» Hrvatska poduzetnička krema na najjače
» Predstavljanje
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
Page 1 of 4