Predstavljanje
Page 2 of 45
Page 2 of 45 • 1, 2, 3 ... 23 ... 45
Re: Predstavljanje
Bilo bi lijepo kad bi svi ostavili svoj stari nick, ali nisam osoba koja bih mogla zamjeriti učestalo mijenjanje nickova jer sam ih ja promijenila desetak otkad sam na Iskonu i nethaeru. Ipak, bilo bi lijepo znati tko piše.
Guest- Guest
ima opcija ko u priči
2014-04-14
...vaš najdraži pijanec
puknutaguma- Posts : 6
2014-04-15
Šandor Winnetou dislikes this post
2014-04-14
genitalni_herpes wrote:ja sam onlajn i na ovom i drugom forumu stalno, jer mi komp stalno upaljen. Evo idem kosit travu a neda mi se komp gasit, i tako će žena prčkat, pa nek bude upaljen. Eventualno ga ugasim kad struje nestane...al nevoljko..
ja mislio kositi travu pa me prevario snjeg
2014-04-14
Dirlewanger wrote:degustacija na licu mjesta...
popi i ti jednu,dve-tri
2014-04-14
Buffy4President wrote:Same here, onda mužonja nakon par mjeseci takvog ponašanja restartira dok ja spavam, pa se lap malo posloži...
Ti silo načista,prekrij svoju Golotinju..
Guest- Guest
e i jebate daj isključi opciju da te pita nakon posta di ćeš. Nek radi što sličnije starom forumu. Kad pošalješ post nek te vrati na temu. Fala.
ja sam onaj misteriozni, ko pogodi koji sam dobije šamar ak je muški a ženska dobije nevjestinu biografiju i sliku mojih kvadricepsa...haug
2014-04-15
DAkle, stara ekipa na okupu. Danas sve funkcionira savrseno, ali jucer, to nije normalno kako je spor ovaj forum bio, jedva sam se odjavila............
Page 2 of 45 • 1, 2, 3 ... 23 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 2 of 45